Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

About Brenda

Brenda Kookt is het online platform waar je terecht kunt voor toegankelijke recepten. Makkelijke maaltijden voor elke dag zijn onze specialiteit. Gerechten zonder poespas, die binnen 30 minuten op tafel staan, gemaakt met ingrediënten van de supermarkt om de hoek. De makkelijke maaltijden zijn klassiek of juist met een twist, waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Over Brenda

Ik ben Brenda (1985) en ik ben een lekkerbek. Samen met mijn vriend Joost en dochters Fem (4 jaar) en Jill (1 jaar) woon ik in Grootebroek. Ik ben gek op pannenkoeken, chocolade en alles dat met food te maken heeft.

Dat is niet altijd zo geweest. Vroeger was ik een moeilijke eter. Ik genoot van de Hollandse pot, maar durfde verder weinig nieuwe dingen te proeven. Onvoorstelbaar, dat is nu wel anders. Ik vind het heerlijk om in de keuken te experimenteren.

In februari 2012 ben ik gestart met de blog Brenda Kookt. Ik wilde meer doen met mijn liefde voor koken en daarom besloot ik om mijn verzameling aan recepten met anderen te delen.

Overige activiteiten

Naast het online platform is Brenda Kookt ook offline actief.

Kookboek Snelle klassiekers met een twist

In 2016 verscheen het kookboek Snelle klassiekers met een twist. Een musthave voor de ongeduldige thuiskok. Het toegankelijke kookboek bevat bekende recepten met verrassende twists.

Makkelijke Maaltijden Scheurkalender

De eerste editie van de Makkelijke maaltijden scheurkalender verscheen in 2019 en was binnen anderhalve maand uitverkocht. Ook de 2020-editie is een hit! De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender biedt een jaar lang kookplezier. Een jaar lang, iedere dag inspiratie om een snelle, lekkere en verse maaltijd op tafel te zetten.

Maaltijdplanner en boodschappenplanner

Brenda Kookt bracht ook twee handige planners uit. Met de boodschappenplanner noteer je jouw boodschappen op een overzichtelijker manier. De maaltijdplanner helpt je om je maaltijden voor de hele week in te plannen. Zo wordt gezond en gevarieerd eten makkelijker én leuker! De planners bestel je hier.

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tijdelijk een gevarieerd weekmenu (5 recepten) uit de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 helemaal gratis!