Ga naar de inhoud

Boodschappenlijstje Printable

Printable lijstje boodschappen

Na het succes van de maaltijdplanner  heb ik vandaag nog een leuke planner die ik met jullie wil delen. Namelijk een overzichtelijk boodschappenlijstje!

Gedurende de week noteer ik op verschillende papiertjes wat ik mee moet nemen als ik de volgende keer boodschappen ga doen. Vaak raken deze papiertjes kwijt en vergeet ik een aantal producten te kopen tijdens mijn rondje door de supermarkt. Met dit handige boodschappenlijstje is dat verleden tijd. Niet alleen voor mij, maar ook voor jullie.

Een boodschappenlijstje waarbij de boodschappen per categorie of afdeling in de supermarkt zijn ingedeeld. Zo zie je in een oogopslag wat je allemaal nodig hebt in die categorie en hoef je niet 3 keer terug te lopen naar het zelfde gangpad. Ook is er onderaan ruimte om het menu van de week te noteren.

De boodschappenplnner kun je nu als notitieboekje bestellen (A5 formaat, 50 vel), klik hier om mijn (web)winkeltje te bekijken en een bestelling te plaatsen.

Gratis Printable boodschappenlijstje

Samen met Angelina van Peek Inside heb ik de planner ontworpen.

Ben je ook een planner en maak je een boodschappenlijstje? Of bekijk je liever per dag wat je gaat eten? 

Gebruik je het boodschappelijstje en deel je hem op Social Media? Vergeet dan niet #boodschappenlijstje te vermelden en #brendakookt en #peekinsidenl toe te voegen.  

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op