Ga naar de inhoud

Foodfoto’s #82 – Februari

Het is alweer maart, tijd om nog even terug te kijken op de maand februari. Maandelijks deel ik in dit artikel een overzicht van mijn foodfoto’s. Verwacht dus veel foto’s met voornamelijk eten erop 😉

foodfoto's #82

In februari zijn de laatste exemplaren van de scheurkalender ingepakt, maar het was ook de maand van een aantal leuke feestjes. Ook Brenda Kookt vierde feest 😉 En ik had een leuke kookdag in de studio bij Joor, en ik heb deze maand opvallend veel lunches op de foto gezet.

Je ziet het allemaal in de foodfoto’s, ik zou zeggen scroll snel naar beneden om ze te bekijken.

foodfoto's met kookboek

Mijn werkplek op zolder, met daarbij een overzicht van de producten die Brenda Kookt de afgelopen 11 jaar heeft uitgebracht.

foodfoto's - broodje met gerookte zalmsalade

Ik zit in een ‘zalmfase’, dit broodje met gerookte zalmsalade was heerlijk.

Deze maand heb ik veel gekookt en gefotografeerd voor de website.

foodfoto's - maaltijd uit de scheurkalender

Dit is mijn favoriete maaltje uit de 2023 scheurkalender (3 of 4 januari uit mijn hoofd), en inmiddels staat hij ook op camera, dus hij gaat nog gedeeld worden 🙂

foodfoto's overzicht

We verraste onze vriendin Sylvia voor haar 40e verjaardag met een gezellige en lekkere avond. We hadden allemaal lekkere hapjes gemaakt. Ik nam de Flugel-cupcakes mee en serranoham met daadels en krokant ontbijtkoek. Een andere vrienden had als toetje de mangotiramisu van mijn website gemaakt. Yum!

Ken je deze nog? Saroma! We besloten het thuis weer een keer te eten, leuk voor de meiden dachten we. De meiden vonden het niks, maar papa en mama smulden ervan. Al vond ik het wel vrij zoet..

Voor een tof project gingen we in februari al aan de slag met een kerstrecept..! Het duurt dus nog even voor ik dit resultaat aan je kan laten zien.

foodfoto's - huttenkase met sweet chilisaus en kipfilet

Lelijke foto, maar dit is een hele lekkere combinatie: huttenkase met sweet chilisaus en kipfilet.

foodfoto's - red velvet brownies

Ik was weer bij June op bezoek in de radio-studio (NH-Radio) ik nam de lekkere red velvet brownies mee (voor Valentijnsdag)

foodfoto's - lunch

Lunch! In januari was mijn doel om vaker groente te eten als lunch, in februari zet ik dit ook door. Deze lekkere salade ga ik ook nog met jullie delen.

#indekeuken

foodfoto's - filet americain met gekookt eitje en truffelmayo

Dit vind ik ook zo’n lekkere combinatie: filet americain met gekookt eitje en truffelmayo.

foodfoto's door Joor

Ik stapte in de auto om een dag te koken bij Joor. Al 5 jaar ondersteunt zij mij. Joor kookt en fotografeert een aantal recepten per maand voor de website, en ze helpt me ook met de receptontwikkelidng voor de scheurkalender.

foodfoto's - taart

Feest –> Brenda Kookt bestaat 11 jaar!

En nog een keer feest! Alle exemplaren van de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender zijn verkocht, en inmiddels verzonden.

foodfoto's - kerriesalade met couscous en falafel

En dit is een van mijn lievelingslunches met groenten: couscous met falafel en gegrilde groenten. Een variant hierop is de kerriesalade met couscous en falafel. Ik maak salades als deze in porties zodat ik hier meerdere dagen van kan lunchen.

foodfoto's - snacks

En we eindigen deze editie van de foodfoto’s in de voorjaarsvakantie. Lekkere dingetjes eten samen met de neefjes en nichtjes.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op