Ga naar de inhoud

Foodfoto’s Weekoverzicht #15 | Van regen naar zon. Met ijsjes, lunches en etentjes met Donal Skehan

Wat een leuke week! De week begon regenachtig en misschien een beetje saai omdat ik veel aan het werk was. Maar daarna kwam alles goed.

Er was zon, vers fruit, ijsjes, een super leuke meeting met iemand die me gaat helpen met de blog, lunches, borrelen en BBQ met vrienden en ik sloot mijn week af met de Ierse Chef Donal Skehan. Niet verkeerd hoor… 😉

Kijk snel mee naar mijn week!

Maandag

Maandag regent het pijpenstelen, wat een weer zeg! Maar het is een fijn dagje met Fem. We hebben een playdate bij een vriendin, als zij slaapt werk ik en daarna rommelen we lekker in huis.

Dinsdag

Het gebeurt niet vaak dat de tafel zo leeg is 😉 Maar daar is een reden voor..

Juliette komt werken en ze neemt meteen een paar foto’s van mij.

Het is trouwens bizar hoeveel boeken ik deze week in mijn handen heb gehad. Er is veel gebruik gemaakt van de actie op mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist, zo leuk! Je shopt hem deze week nog voor 17,50, met gratis verzending (ipv 25,-). Klik hier voor meer informatie en om een bestelling te plaatsen in mijn winkel.

 Woensdag

Hi! Hier sta ik heel hoog op een krukje om een foto te maken 😉

Bij Chocstar mocht ik mijn eigen moederdagchocolade samenstellen. Ik ging voor een combinatie van melk chocolade met choclate chip cookies, karamel, butterscotch en groene thee. Zo lekker!
Via Instagram heb ik ook een reep weggegeven, de actie is inmiddels voorbij. Maar via de shop van Chocstar kun je de reep zelf bestellen.

Donderdag

Love sultana met kokos!

Omdat ik zo lekker aan het werk was lunch ik laat. Met verse broodjes van de bakker, en een vogel boven mijn hoofd die het gemunt had op mijn broodjes…

Zomer in een kommetje: mango en aardbei.

Vrijdag

Vrijdag heb ik een afspraak in Amsterdam, ik zit hier bij Stek.

En daar ben ik niet alleen, maar samen met Jorie van Joorkitchen. Al een tijdje ben ik opzoek naar hulp, iemand die me helpt met het ontwikkelen van recepten. Ik heb het gevoel dat ik het soms zo druk heb dat ik te gehaast moet werken en hierdoor niet creatief genoeg kan zijn. Ik wil wat meer ruimte zodat ik zelf aan meer en andere dingen toe kom. Ook met het oog op mijn verlof en straks het gezinsleven met twee kindjes leek het me een goed plan om actie te ondernemen.

Vanaf volgende maand gaat Joor me helpen, en zul je hier op brendakookt.nl ook recepten vinden die door haar zijn gemaakt. Zoals je van me gewend bent zullen de makkelijke maaltijden overheersen, afgewisseld met lunches, toetjes, taarten en andere lekkere (vaak foute) dingen.

Later stelt Joor zich nog aan jullie voor, en zien jullie haar eerste recept voor brendakookt.nl verschijnen.

En natuurlijk plakten we een lekkere lunch aan onze meeting vast 🙂

Weer terug naar huis!

Dinner. We eten de burrito’s met kip van mijn blog, recept vind je hier.

En ‘s avonds gaan we op verjaardag bij mijn broertje, hij is 30 jaar geworden. En check Bruce zo schattig op de grond liggen, de lieverd.

Zaterdag

Zaterdag is ook lekker druk. We gaan naar de tandarts (waar Fem super stoer is), klussen in de tuin en kopen tegels voor onze de nieuwe veranda. Kan niet wachten tot ik daar straks mega relaxed kan zitten.

 

Klussen maakt hongerig. Tijd voor een lekker maar makkelijk maaltje. 

En een ijsje mag met deze heerlijke temperaturen niet ontbreken. Deze Coco Frostick van Abbot Kinneys is super lekker. Frozen kokosyoghurt met pure chocolade.

Zaterdagavond borrelen we.

Zondag

Zondag is een super leuke en relaxte dag. We beginnen bij het begin, bij het ontbijt.

Daarna gaan Joost en Fem lekker even zwemmen en ga ik even in de tuin zitten.

Lunchen met leftovers van de borrel.. <3

Borrelen bij vrienden, waar de kids natuurlijk lekker met water spelen.

En voor zij gaan barbecuen ga ik weg, op naar Amsterdam!

Ik ben bij Restaurant Baut aanwezig bij het persdiner van de presentatie van het nieuwe kookboek van Donal Skehan. Wat een heerlijke afsluiter van deze dag (en week). Er staan super lekkere gerechtjes op het menu, een mix van de gerechten van Baut en uit het boek van Donal. Over deze laatste vertel ik jullie later meer.

Hi there!

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op