Ga naar de inhoud

Mijn koelkast: 5 onmisbare producten – VIDEO

LG Instaview koelkast - video 2

gesponsord artikel

Tijd voor een nieuwe video! Ik laat jullie de 5 producten zien die altijd in mijn koelkast aanwezig zijn.

Een van de belangrijkste apparaten in de keuken is wat mij betreft de koelkast. Als die koelkast handige snufjes bevat die het gebruik nog gemakkelijker en duurzamer maken is het helemaal goed toch?

Voor deze video is de inhoud van mijn koelkast verhuist naar de LG Instaview koelkast. Na de bruisende mocktail met vers fruit (klik hier om de video te bekijken) laat ik je in deze video zien welke producten er onmisbaar zijn in mijn koelkast.

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

Meer over de LG Instaview koelkast

LG leende me de LG Instaview koelkast om deze video’s te maken. Ik vind het erg jammer dat ik hier bij het samenstellen van mijn keuken geen plekje voor heb vrijgelaten, ik had hem graag gehouden.

De koelkast heeft een strak design, en vooral van binnen heel veel ruimte. Zoals je in de video ziet was de koelkast nadat ik de complete inhoud van mijn andere koelkast had verhuisd nog lang niet vol. Die extra ruimte kan ik goed gebruiken.

Handige snufjes

Daarnaast heeft de koelkast een aantal handige snufjes. Als je twee keer op het Instaview-Raam klopt springt de verlichting in de koelkast aan en kun je zien wat er in staat Daarbij bevat de koelkast een kleine deur met door-in-door technologie die je kunt openen. Zo hoef je niet iedere keer de grote deur te openen, waardoor er minder koude lucht uit de koelkast ontsnapt.

Ook bevat de koelkast een systeem (LG Inverter Linear Compressor) dat zorgt voor de beste koelprestaties, en tot wel 32% energiebesparing kan opleveren. Ook kun je de temperatuur optimaal regelen en in verschillende lades de luchtvochtigheid apart regelen waardoor voedsel langer vers blijft. Het Pure N Fres-systeem zorgt voor voldoende frisse lucht en maakt een einde aan onfrisse geurtjes in de koelkast.

Deze video maakte ik in samenwerking met LG, lees mijn disclaimer.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op