Ga naar de inhoud

NIEUW: Brenda Kookt Zomerboek

Het duurt nog even voordat het zomer is, de afgelopen week hebben we wel al van heerlijk zomers weer mogen genieten. Daarom is het extra tof dat vandaag de pre-order gestart is voor het BRENDA KOOKT ZOMERBOEK!

Dit is de zomeruitgave van Brenda Kookt Magazine, boordevol zomerse recepten. De pre-order van dit heerlijke zomerse magazine is nu gestart, scroll naar beneden dan vertel ik je er alles over. Of klik hier om jouw exemplaar direct te bestellen (zonder verzendkosten en je maakt 15x kans op een CADAC barbecue!).

Brenda Kookt Zomerboek 

Brenda Kookt Magazine verschijnt dit jaar ieder kwartaal in een ander thema. Dit kwartaal is een topper met een dik zomerboek. Hierin vind je de lekkerste zomerse borrelhapjes en vakantierecepten (ook voor op de camping) tot picknickrecepten, de lekkerste BBQ-gerechten en -bijgerechten. En we sluiten af met heerlijk zelfgemaakt ijs en andere zomerse toetjes.

Kortom het Brenda Kookt Zomerboek brengt jou een heerlijke zomer! Of je nu thuis blijf of op vakantie gaat.

Pre-order actie

Bestel deze speciale uitgave van Brenda Kookt Magazine nu tot en met 2 juni met gratis verzending. Hij wordt rond 11 juni thuisbezorgd.

Ook is het nu mogelijk om nu een voordelig abonnement te nemen voor de drie de exemplaren van Brenda Kookt Magazine die dit jaar nog verschijnen. Je krijgt ze dan alle drie gratis thuisbezorgd, zodat je geen exemplaar van Brenda Kookt Magazine mist!

En als je het magazine in de pre-order besteld maak je kans op een CADAC barbecue! Als extraatje, verloten we onder alle bestellers van de pre-order namelijk 15x een CADAC barbecue t.w.v. €279.

Op naar een heerlijke zomer! Klik hier voor meer informatie over het Brenda Kookt Zomerboek, en om jouw exemplaar te bestellen.

2 reacties

Daniëlle Sol

Beste Brenda, ik probeer het zomerreceptentijdschrift te bestellen, maar de link loopt vast. Ik hoor het graag terug hoe ik kan bestellen! Groeten, Danielle

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Hoi Danielle, excuus. Inmiddels werkt de link weer. En goed om te weten: ;vanaf deze week ligt het magazine ook in het tijdschriftenschap. Groetjes, Brenda

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op