Ga naar de inhoud

Relaxte start van de dag

 /></div>
<div style= /></div>
<div style= 1

Goed ontbijt goede start 06

Gesponsord artikel

Ontbijt, het belangrijkste maal van de dag. Ik heb het vaker gezegd, maar voor mij is het écht zo. Mijn dag begint het beste als ik lekker en relaxt kan ontbijten. Het komt wel eens voor dat ik in de trein of auto mijn ontbijtje moet eten, maar dat doe ik liever niet.

Een lekker en relaxed ontbijt is de fijnste start van de dag, dan kan ik er helemaal tegen aan.

Goed ontbijt goede start 04

Op werkdagen ontbijt ik altijd in mijn uppie omdat mijn vriend vroeg(er) begint met werken. Op die dagen ben ik alleen, maar neem ik toch de tijd voor een lekker ontbijtje. Even ontspannen en rustig wakker worden voordat de dag begint.

Nadat ik me klaar heb gemaakt voor de dag (douchen, aankleden, haar in model) ga ik er even lekker voor zitten. Meestal met de tablet er bij zodat ik op gemak mijn favoriete blogs kan lezen. Dat is de beste start van mijn dag, daarna kan ik er tegenaan.

Goed ontbijt goede start 02

Het liefst ontbijt ik met yoghurt en granen, daar op houd ik het het langste vol. Muesli vind ik droog en saai, daarom maak ik regelmatig mijn eigen granola.

De laatste tijd komt het regelmatig voor dat de granola op is en ik even zonder zit. Ik was opzoek naar een alternatief voor deze dagen, het is fijn iets achter de hand te hebben. Het alternatief heb ik gevonden nadat ik Quaker Complete mocht uitproberen. Voor mij een ideaal ontbijtje waar ik van kan genieten.

Quaker Complete heeft de structuur van krokante muesli. Het is een gemakkelijk snel ontbijt met volkoren, havermout, tarwe en gerst. Een lekkere start van de dag.

Goed ontbijt goede start 01

Proefpakketje

Wil je Quaker Complete ook eens proberen? Dat kan! Ik mag 5 proefpakketjes weggeven. Laat een reactie achter onder dit bericht om kans te maken op een van de proefpakketjes Quaker Complete. Reageren kan tot 2 december 2014.  De winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg er voor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

 

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op