Borrelhapje met geitenkaas
Geitenkaas is een van mijn favoriete kaassoorten. Vooral de zachte geitenkaas vind ik heerlijk! Tijd dus voor een fijn en makkelijk borrelhapje met geitenkaas dat zeker in de smaak zal vallen. De zachte geitenkaas neemt namelijk de smaak van de olie, de rode peper en de peterselie heel goed op,...Borrelhapje met geitenkaas
Bewaren
Geitenkaas is een van mijn favoriete kaassoorten. Vooral de zachte geitenkaas vind ik heerlijk! Tijd dus voor een fijn en makkelijk borrelhapje met geitenkaas dat zeker in de smaak zal vallen. De zachte geitenkaas neemt namelijk de smaak van de olie, de rode peper en de peterselie heel goed op, waardoor de kaas nog lekkerder wordt.
Borrelhapje met geitenkaas
Daarnaast is dit lekkere hapje voor bij de borrel ook een echte eyecatcher op tafel. Laat de stukjes geitenkaas lekker in de olie zitten en zet dit mooie bordje midden op tafel. Ik garandeer je dat iedereen aan tafel z’n ogen uit zal kijken!
Dit borrelhapje staat binnen 10 minuten op tafel. En nog mooier? Je kunt het ook makkelijk van tevoren maken. Handig!
Klik hier voor nog meer hapjes-recepten
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze borrelhapje met geitenkaas
Stap 1
Vul een kommetje met de olijfolie.Stap 2
Snijd de rode peper in dunne ringetjes. Houd je niet van te pittig? Gebruik dan maar een halve of een kwart peper.Stap 3
Snijd de peterselie in kleine stukjes.Stap 4
Voeg zowel de rode peper als de peterselie toe aan de olijfolie en roer goed door. Breng op smaak met flink wat zout en peper.Stap 5
Haal de schijfjes geitenkaas van elkaar los of snijd de rol geitenkaas in schijfjes (als je een ongesneden rolletje hebt). Voeg de schijfjes toe aan de olijfolie en laat even zo staan. Je kunt de geitenkaas meteen op tafel zetten of een tijdje in de koelkast bewaren.Stap 6
Serveer dit borrelhapje met gegrild brood of toastjes.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze borrelhapje met geitenkaas
Stap 1
Vul een kommetje met de olijfolie.Stap 2
Snijd de rode peper in dunne ringetjes. Houd je niet van te pittig? Gebruik dan maar een halve of een kwart peper.Stap 3
Snijd de peterselie in kleine stukjes.Stap 4
Voeg zowel de rode peper als de peterselie toe aan de olijfolie en roer goed door. Breng op smaak met flink wat zout en peper.Stap 5
Haal de schijfjes geitenkaas van elkaar los of snijd de rol geitenkaas in schijfjes (als je een ongesneden rolletje hebt). Voeg de schijfjes toe aan de olijfolie en laat even zo staan. Je kunt de geitenkaas meteen op tafel zetten of een tijdje in de koelkast bewaren.Stap 6
Serveer dit borrelhapje met gegrild brood of toastjes.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
1 reacties
Marjon
Mmm, ik ben ook zo gek op zachte geitenkaas. Dit lijkt me heerlijk!