Roerbaknoedels met zalm
Bewaren
We gaan voor een lekkere snelle maaltijd met noedels uit de wok. Roerbaknoedels met zalm, sperziebonen en taugé.
Ik eet weinig noedels en dat is zonde. Zeker als je gaat voor deze roerbaknoedels is het een lekker gemakkelijk en snel recept. En daar kun je veel kanten mee op. Ik vind het lekker om de noedels te combineren met zalm, maar dit kun je ook vervangen door bijvoorbeeld kipfilet. Bij beide is het extra lekker als je de vis of het vlees voor het bakken op smaak brengt met de kruidenmix. Hierdoor heeft het net dat beetje extra dat de smaak intenser maakt.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze roerbaknoedels met zalm
Stap 1
Kook de sperziebonen 8 minuten voor in ruim water.Stap 2
Breng de zalm op smaak met een klein beetje van de kruidenmix van de roerbaknoedels. Bak de zalm in een koekenpan met een scheutje olijfolie om en om aan.Stap 3
Verwarm een scheutje olijfolie in de wok en bak bak hier de sperziebonen met paprika in aan.Stap 4
Voeg de kruidenmix en 300 ml water toe en breng aan de kook.Stap 5
Voeg de ongekookte noedels toe. Verwarm dit tot het vocht door de noedels is opgenomen en ze gaar zijn. Voeg de taugé toe en verwarm dit 3 minuten mee.Stap 6
Verdeel de roerbaknoedels over kommetjes en serveer de zalm er op. Besprenkel voor het serveren met sesamzaadjes.Dit artikel is een samenwerking met MAGGI, lees mijn disclaimer.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze roerbaknoedels met zalm
Stap 1
Kook de sperziebonen 8 minuten voor in ruim water.Stap 2
Breng de zalm op smaak met een klein beetje van de kruidenmix van de roerbaknoedels. Bak de zalm in een koekenpan met een scheutje olijfolie om en om aan.Stap 3
Verwarm een scheutje olijfolie in de wok en bak bak hier de sperziebonen met paprika in aan.Stap 4
Voeg de kruidenmix en 300 ml water toe en breng aan de kook.Stap 5
Voeg de ongekookte noedels toe. Verwarm dit tot het vocht door de noedels is opgenomen en ze gaar zijn. Voeg de taugé toe en verwarm dit 3 minuten mee.Stap 6
Verdeel de roerbaknoedels over kommetjes en serveer de zalm er op. Besprenkel voor het serveren met sesamzaadjes.Dit artikel is een samenwerking met MAGGI, lees mijn disclaimer.
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
3 reacties
Tanja
Een makkelijk en lekker gerecht dat idd met kip ook heerlijk is! Maggie heeft goede producten, die hebben me nog nooit teleur gesteld :-) Met prei of met witte kool of spitskool is dit ook een heerlijk gerecht! Met de mix kun je makkelijk naar eigen smaak ingrediënten toevoegen vind ik :-) Ideaal als je lekker, snel en makkelijk wil koken! Niet om te klagen, maar ik heb nl dagen dat ik niet lang kan staan en dan is Maggie een grote hulp :-)
Demi | DE KOOKFABRIEK
Lekker! Maak zelf vaak bami met zalm met een simpele marinade van sojasaus en honing.
Jonna@Burgertrutjes
Makkelijk en lekker gerecht, ben nog niet bekend met de noodles. Ga ze een keer uitproberen!