Tropisch mango ontbijtje met notencrunch
Bewaren
Het is tijd voor lekkere ontbijtjes, en daar ben ik dol op! Quaker nodigt ons namelijk uit om mee te werken aan een bijzonder ontbijtboek met lekkere Quaker ontbijtjes.
Quaker wil samen met ons allemaal een bijzonder ontbijtboek maken, boordevol lekere ontbijtjes. Heb je altijd al mee willen werken aan een kookboek? Deel dan jouw eigen Quaker ontbijtrecept op Instagram met #datbegintgoed en #brendakookt.
Deze zomer vieren wij vakantie in eigen land maar met dit heerlijke ontbijtje waan ik me op een tropisch eiland. Als je dit eet krijg je een instant zomergevoel. Zelfs op een regenachtige dag, want tegen dit bordje vol met zonneschijn kan geen regenbui op.
De basis van dit lekkere tropische mango ontbijtje is een dikke smoothie van mango met banaan. Daarbij nemen we een klein beetje dikke yoghurt, plakjes kiwi en aardbeien en tot slot Quaker Cruesli 4 Nuts voor een lekkere crunch. Ik zou zeggen ga er even lekker voor zitten als je dit op eet.
Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie ontbijtcreaties! Vergeet je ontbijtje de komende week niet te delen op Instagram met #datbegintgoed en #brendakookt (zodat ik het terug kan vinden, dat vind ik leuk!) en maak kans op een plek naast mij in dit lekkere ontbijtboek.
Een tip: zorg er voor dat je Instagram profiel op openbaar staat, anders kunnen wij jouw inspirerende ontbijt receptje niet zien.
Nu snel door naar mijn ontbijtrecept:
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze tropisch mango ontbijtje met notencrunch
Stap 1
Schil de mango en banaan en snijd deze in grove stukken. Pureer de stukken mango en banaan samen met de sinaasappelsap tot een dikke smoothie.Stap 2
Verdeel de mango smoothie over 2 schaaltjes en verdeel in het midden de dikke yoghurt hierover. Versier de schaaltjes met plakjes kiwi en aardbeien en maak het af met de notencruesli.Dit artikel is een samenwerking met Quaker, lees mijn disclaimer
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze tropisch mango ontbijtje met notencrunch
Stap 1
Schil de mango en banaan en snijd deze in grove stukken. Pureer de stukken mango en banaan samen met de sinaasappelsap tot een dikke smoothie.Stap 2
Verdeel de mango smoothie over 2 schaaltjes en verdeel in het midden de dikke yoghurt hierover. Versier de schaaltjes met plakjes kiwi en aardbeien en maak het af met de notencruesli.Dit artikel is een samenwerking met Quaker, lees mijn disclaimer
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
2 reacties
Ilona
Wauw dit lijkt me echt heerlijk! Ik ben nog niet zo goed met gevarieerde ontbijtjes, maar deze ga ik zeker eens proberen! Liefs ilona
Brenda Kookt
Zeker doen! Het is ontzettend makkelijk, en lekker!