Kabeljauw met pesto, tomaatjes en mihoen

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inKabeljauw met pesto, tomaatjes en mihoen
Bewaren
Het is alweer vrijdag, het weekend staat voor de deur. En vrijdag is vandaag een visdag! Deze snelle maaltijd van kabeljauw met pesto, tomaatjes en mihoen is een toppertje.
In de backtonormal eten we vandaag ook vis, en daarom leek het me leuk hier op de blog ook weer eens een visrecept te delen. Dat is namelijk alweer veel te lang geleden. Zo zonde, want het is zo lekker om regelmatig vis te eten.
Dit gerecht is een typisch gevalletje makkelijke maaltijd. Het is super snel klaar, en je hebt er niet veel voor nodig. Door het toevoegen van de pesto (lees hier hoe je deze zelf gemakkelijk maakt) is het extra lekker.
Kabeljauw met pesto, tomaatjes en mihoen
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze kabeljauw met pesto, tomaatjes en mihoen
Stap 1
Fruit de ui aan in een koekenpan met olijfolie. Doe na een paar minuutjes de paksoi er bij en verwarm dit mee. Voeg 1 theelepel pesto toe en breng op smaak met zout en peper en verwarm dit mee samen met de tomaatjes.Stap 2
Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.Stap 3
Dep de kabeljauw droog met keukenpapier, breng op smaak met zout en peper en bak het in een andere koekenpan met olijfolie aan 1 kant aan. Draai de kabeljauw na 3 minuten om en besmeer de bovenkant met pesto. Verwarm de kabeljauw zo nog 5 minuten tot de kabeljauw gaar is.Stap 4
Serveer de mihoen met het paksoimengsel en de kabeljauw.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze kabeljauw met pesto, tomaatjes en mihoen
Stap 1
Fruit de ui aan in een koekenpan met olijfolie. Doe na een paar minuutjes de paksoi er bij en verwarm dit mee. Voeg 1 theelepel pesto toe en breng op smaak met zout en peper en verwarm dit mee samen met de tomaatjes.Stap 2
Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.Stap 3
Dep de kabeljauw droog met keukenpapier, breng op smaak met zout en peper en bak het in een andere koekenpan met olijfolie aan 1 kant aan. Draai de kabeljauw na 3 minuten om en besmeer de bovenkant met pesto. Verwarm de kabeljauw zo nog 5 minuten tot de kabeljauw gaar is.Stap 4
Serveer de mihoen met het paksoimengsel en de kabeljauw.Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in1 reacties
Karin
Jummie! Ziet er heerlijk uit!