Relaxte start van de dag

Goed ontbijt goede start 06

Gesponsord artikel

Ontbijt, het belangrijkste maal van de dag. Ik heb het vaker gezegd, maar voor mij is het écht zo. Mijn dag begint het beste als ik lekker en relaxt kan ontbijten. Het komt wel eens voor dat ik in de trein of auto mijn ontbijtje moet eten, maar dat doe ik liever niet.

Een lekker en relaxed ontbijt is de fijnste start van de dag, dan kan ik er helemaal tegen aan.

Goed ontbijt goede start 04

Op werkdagen ontbijt ik altijd in mijn uppie omdat mijn vriend vroeg(er) begint met werken. Op die dagen ben ik alleen, maar neem ik toch de tijd voor een lekker ontbijtje. Even ontspannen en rustig wakker worden voordat de dag begint.

Nadat ik me klaar heb gemaakt voor de dag (douchen, aankleden, haar in model) ga ik er even lekker voor zitten. Meestal met de tablet er bij zodat ik op gemak mijn favoriete blogs kan lezen. Dat is de beste start van mijn dag, daarna kan ik er tegenaan.

Goed ontbijt goede start 02

Het liefst ontbijt ik met yoghurt en granen, daar op houd ik het het langste vol. Muesli vind ik droog en saai, daarom maak ik regelmatig mijn eigen granola.

De laatste tijd komt het regelmatig voor dat de granola op is en ik even zonder zit. Ik was opzoek naar een alternatief voor deze dagen, het is fijn iets achter de hand te hebben. Het alternatief heb ik gevonden nadat ik Quaker Complete mocht uitproberen. Voor mij een ideaal ontbijtje waar ik van kan genieten.

Quaker Complete heeft de structuur van krokante muesli. Het is een gemakkelijk snel ontbijt met volkoren, havermout, tarwe en gerst. Een lekkere start van de dag.

Goed ontbijt goede start 01

Proefpakketje

Wil je Quaker Complete ook eens proberen? Dat kan! Ik mag 5 proefpakketjes weggeven. Laat een reactie achter onder dit bericht om kans te maken op een van de proefpakketjes Quaker Complete. Reageren kan tot 2 december 2014.  De winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg er voor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
41 comments
 1. Ik ontbijt altijd met kwark en muesli maar merk de laatste dagen dat de muesli me een beetje gaat vervelen! Tijd voor iets anders!! zou graag zo’n lekker proefpakketje willen winnen! Ben benieuwd.

  Groetjes Jorien

 2. Lekker lijkt me deze mix van Quaker! Ik moet ‘s ochtends echt niet aan muesli denken (droooooog!) en een goed alternatief voor de krokante-muesli-suikerbommen heb ik nog niet echt gevonden. Nu blijft het meestal dus bij havermout, maar een beetje afwisseling kan nooit kwaad. Leuk om deze uit te proberen dus!

 3. Weer eens wat anders dan mijn boterham met jam als ontbijt. Dat wil ik wel graag eens proberen!

 4. Ik ben er nog niet helemaal uit met welk ontbijt ik nu het lekkerste de dag begin:
  havermout, een geroosterde boterham met marmelade, yoghurt met muesli….
  deze granola lijkt mij de moeite waard te proberen!

 5. Ben nog steeds zoekende naar een verantwoord en voedend gezond ontbijt. Wil dus heel graag zo’n pakketje winnen en proberen

 6. Hoi Brenda,

  Ik ben erg benieuwd naar dit ontbijtje!
  Dank voor jouw leuke blog, daar geniet ik erg van!

  Groetjes, linda

 7. Dochterlief is geen goede ontbijter en op dit moment is yoghurt met cruesli favoriet. Ik gebruik zelf wel dagelijks de havermout van Quaker. En de cruesli willen we graag proberen.

 8. Hoi Brenda,

  Het is voor mij altijd lastig om lekkere producten te vinden omdat ik niet zo goed tegen suiker kan. Heb al veel geprobeerd maar het valt vaak tegen. Dit ziet er lekker en gezond uit dus ik zou het graag willen proberen!

  Groetjes Rose

 9. Voor een koninklijk ontbijt
  maak ik dagelijks graag de tijd.
  Bij het vooruitzicht van een lekkere kom met kwark, Quaker Complete en vers fruit
  kom ik graag mijn bed uit.
  Dan beleef ik veel eetpret
  en weet ik dat ik veel werk verzet!

 10. Ik maak ook de granola van Brenda en eet het iedere dag met havermoutpap. Echt heerlijk dus ik wil wel eens weten of Quaker complete net zo lekker is, dus doe mij een proefpakket

 11. Momenteel ontbijt ik met “overnight oats”, maar ik zoek een alternatief voor als ik ‘s avonds een keer geen tijd heb of simpelweg vergeet om m’n ontbijt te maken. Deze actie komt mij dus goed uit!

 12. Altijd lekker om iets uit te proberen , ik ben gek op cruesli , maar de complete ken ik nog niet.

  Groetjes ,

  Leuke site heb je , ik kijk er elke dag op :)

 13. Elke ochtend eet ik een goed ontbijt met magere yoghurt met een soort corn flakes met rode vruchten ( gekocht bij de Aldi in Belgie). Vaak eet ik ‘s avonds een handje eigengemaakte mix van hazelnoten, walnoten, amandelen, gedroogde cranberries, gedroogde abrikoos in stukjes geknipt, rozijnen en krenten.
  Lijkt me lekker om zo’n pakketje Quaker te winnen om andere smaken uit te proberen.
  vr. gr.

 14. hoi zou graag een keer het pakketje proberen. Eet je zoiets
  met melk of met yoghurt? Ik ben nog al van de boterhammen
  met kaas s’morgens… maar iets anders heb k eigenlijk nog nooit gedaan.

  groeten ester

 15. Ik ben hier heel benieuwd naar. Tot nu toe maak ik net als jou altijd trouw mijn eigen granola, altijd genieten! Mmmmmmm

 16. Dat is weer eens iets anders dan de smoothie die ik elke ochtend maak van Yoghurt met vers fruit en waar ik wel even mee bezig ben. Lijkt me snel klaar en super lekker en gezond. Wil ik wel eens proberen…….

 17. Ik wil wel graag meedoen :) Ik maak mijn Granola ook vaak zelf en ken het probleem dat het even op is en ik geen tijd heb om nieuwe te maken. Muesli vind ik ook niet zo lekker, maar cruesli wil ik niet eten vanwege de hoeveelheid suiker. Dit zou dus een goede oplossing zijn!!

 18. Lijkt me lekker! Altijd leuk om een nieuw soort ontbijtgranen uit te proberen want soms zie je door de bomen het bos niet meer.

 19. Beste Brena,

  Op doktersadvies moet ik genoeg calcium binnenkrijgen.
  Dat doe ik nu door havermout te maken, maar dat duurt soms wat lang..
  Dit ontbijtje zou misschien de uitkomst bieden?!

 20. Ik ontbijt meestal met biogarde, lijnzaad en fruit .. Iedere keer als mijn crusli/müsli op is probeer ik een nieuwe variant. Deze heb ik nog niet geprobeerd, dus ik ben wel erg benieuwd daarnaar :-)

 21. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn man! Hij eet nu de quaker cruesli, suikerbommen dus en wil hem graag een gezond alternatief laten proeven

 22. Ook ik ben al een tijdje op zoek naar een gezond ontbijt, dus dit pakketje wil ik zeker eens uitproberen!

 23. ik zou deze graag eens proberen. Ik zet mijn havermout me yoghurt in de koekat avonds, maar soms vergeet ik het. en wat neem je dan? Niet alles vult zo lekker als havermout, cereals en cusli vind ik vaak te zoet dus ik kom dan uit bij musli. Maar helaas zit daarin ook vaak relatief veel suiker. Ik ben dus heel benieuwd hiernaar

 24. Oeh spannend en lekker! Lijkt mij fijn om uit te proberen. Nu dat ik zwanger ben eet ik zoveel! Misschien kan ik mij hiermee inhouden:-)

 25. Dit zou ik graag eens proberen! Ook mij begint de muesli zo onderhand te vervelen.

 26. Oh ik wil deze wel graag proberen! Ben rustig bezig met wat afvallen, en om mijn ontbijt wat af te wisselen zou dit perfect zijn om te proberen…
  PS; Leuke site heb je trouwens!

  Gr.Vanessa

 27. Goedeavond,

  mijn naam is Carin Benjamins en 3 december wordt ik 56 jaar.
  Ik vind gezond eten heel belangrijk , en ben daarom ook vaak opzoek naar nieuwe gezonde gerechten of hapjes !

  Ik zou het ontzettend leuk vinden als ik in aanmerking zou komen voor een proefpakketje. Melk lust ik helaas niet, maar ik ben wel gek op yoghurt en kwark !
  Vriendelijke groeten, En veel succes met uw site !!

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk