Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Relaxte start van de dag

Goed ontbijt goede start 06

Gesponsord artikel

Ontbijt, het belangrijkste maal van de dag. Ik heb het vaker gezegd, maar voor mij is het écht zo. Mijn dag begint het beste als ik lekker en relaxt kan ontbijten. Het komt wel eens voor dat ik in de trein of auto mijn ontbijtje moet eten, maar dat doe ik liever niet.

Een lekker en relaxed ontbijt is de fijnste start van de dag, dan kan ik er helemaal tegen aan.

Goed ontbijt goede start 04

Op werkdagen ontbijt ik altijd in mijn uppie omdat mijn vriend vroeg(er) begint met werken. Op die dagen ben ik alleen, maar neem ik toch de tijd voor een lekker ontbijtje. Even ontspannen en rustig wakker worden voordat de dag begint.

Nadat ik me klaar heb gemaakt voor de dag (douchen, aankleden, haar in model) ga ik er even lekker voor zitten. Meestal met de tablet er bij zodat ik op gemak mijn favoriete blogs kan lezen. Dat is de beste start van mijn dag, daarna kan ik er tegenaan.

Goed ontbijt goede start 02

Het liefst ontbijt ik met yoghurt en granen, daar op houd ik het het langste vol. Muesli vind ik droog en saai, daarom maak ik regelmatig mijn eigen granola.

De laatste tijd komt het regelmatig voor dat de granola op is en ik even zonder zit. Ik was opzoek naar een alternatief voor deze dagen, het is fijn iets achter de hand te hebben. Het alternatief heb ik gevonden nadat ik Quaker Complete mocht uitproberen. Voor mij een ideaal ontbijtje waar ik van kan genieten.

Quaker Complete heeft de structuur van krokante muesli. Het is een gemakkelijk snel ontbijt met volkoren, havermout, tarwe en gerst. Een lekkere start van de dag.

Goed ontbijt goede start 01

Proefpakketje

Wil je Quaker Complete ook eens proberen? Dat kan! Ik mag 5 proefpakketjes weggeven. Laat een reactie achter onder dit bericht om kans te maken op een van de proefpakketjes Quaker Complete. Reageren kan tot 2 december 2014.  De winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg er voor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

41 Reacties

 1. leone bock 26 november 2014 om 10:32

  ik zou deze graag eens proberen. Ik zet mijn havermout me yoghurt in de koekat avonds, maar soms vergeet ik het. en wat neem je dan? Niet alles vult zo lekker als havermout, cereals en cusli vind ik vaak te zoet dus ik kom dan uit bij musli. Maar helaas zit daarin ook vaak relatief veel suiker. Ik ben dus heel benieuwd hiernaar

 2. Celine 26 november 2014 om 10:40

  Oeh spannend en lekker! Lijkt mij fijn om uit te proberen. Nu dat ik zwanger ben eet ik zoveel! Misschien kan ik mij hiermee inhouden:-)

 3. Janny Dannenberg 26 november 2014 om 14:45

  Dit zou ik graag eens proberen! Ook mij begint de muesli zo onderhand te vervelen.

 4. Ellen 26 november 2014 om 20:02

  …. Ook op zoek naar een nieuw gezond ontbijt….. Dus…….

 5. Anne 26 november 2014 om 20:59

  Lijkt me heerlijk, ben heel erg benieuwd!

 6. Anneke 27 november 2014 om 21:38

  Dag Brenda, ik zou het graag eens willen proberen.

 7. Vanessa Blom 28 november 2014 om 22:22

  Oh ik wil deze wel graag proberen! Ben rustig bezig met wat afvallen, en om mijn ontbijt wat af te wisselen zou dit perfect zijn om te proberen…
  PS; Leuke site heb je trouwens!

  Gr.Vanessa

 8. Carin Benjamins 29 november 2014 om 21:10

  Goedeavond,

  mijn naam is Carin Benjamins en 3 december wordt ik 56 jaar.
  Ik vind gezond eten heel belangrijk , en ben daarom ook vaak opzoek naar nieuwe gezonde gerechten of hapjes !

  Ik zou het ontzettend leuk vinden als ik in aanmerking zou komen voor een proefpakketje. Melk lust ik helaas niet, maar ik ben wel gek op yoghurt en kwark !
  Vriendelijke groeten, En veel succes met uw site !!

 9. Karin 30 november 2014 om 15:53

  Lijkt me heerlijk met Griekse yoghurt en ietsje honing!

 10. conny 1 december 2014 om 15:58

  wij ontbijten nu met brood, maar willen graag wat anders proberen.