Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Mix & Match met de giftboxen van Iittala

Iitallia 02

Gesponsord bericht

Als foodblogger komt het mij helemaal niet slecht uit dat ik gek ben op servies. Wat servies betreft ben ik een verzamelaar. Overal waar ik kom zoek ik er naar en regelmatig gaat er een leuk exemplaar mee naar huis. Als ik 1 bord of schaaltje koop wordt ik nog weleens vreemd aangekeken. Wat heb je tenslotte aan 1 stuk? Nou, voor het fotograferen van gerechten is dat meestal genoeg kan ik je zeggen. Als ik van al het servies dat ik in de kast heb staan 6 of 8 stuks zou moeten kopen zou het niet meer in de kast passen (al is dat nu ook niet meer het geval).

Voordeel is dat ik tijdens een etentje of feestje genoeg servies in huis heb en dingen met elkaar kan combineren. Het servies van Iittala komt dan goed van pas!

Iitallia 04

Unieke giftboxen van Iittala

De producten van Iitala worden ontwikkeld naar Fins design en hebben organische vormen. Speciaal voor de feestdagen heeft Iittala nieuwe unieke giftboxen ontwikkeld. Een mooi tijdloos cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. De volgende drie giftboxen zijn samengesteld: (klik hier om alle giftboxen te bekijken)

 • A TOAST TO US
 • LET’S ENJOY GOOD TASTE
 • LIGHT UP YOUR LIFE

Iitallia 01

De tapasset uit de  ‘LET’S ENJOY GOOD TASTE’ box werd bij mij thuis bezorgd. De schalen zijn prachtig, multifunctioneel en komen regelmatig van pas. Ideaal om de bijgerechten van het kerstdiner in te serveren. Ook tijdens de borrel of zelfs het ontbijt misstaan deze prachtige schalen niet op (de gedekte) tafel.

De producten van Iittala zijn van een hoger segment dan het servies in mijn kast, toch misstaat het niet. Het ontwerp is tijdloos en goed te combineren met zowel de andere producten van Iittala als mijn eigen servies. De bijpassende servetten maken het plaatje compleet.

Ben je opzoek naar een bijzonder cadeau waarmee je hoge ogen gooit? Ga naar de website om de Giftboxen te bestellen.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

5 Reacties

 1. Jos en Jo Anne 27 november 2014 om 08:17

  Goeiemorgen Brenda, gefeliciteerd met je verjaardag !
  Veel plezier ! Gr Jos en Jo Anne

 2. Simone 27 november 2014 om 08:48

  Ik ben fan van Iitala. Niet goedkoop inderdaad maar het fijne is dat eentje meestal voldoende is. Haha… Het heeft ook voordelen als je het voor de foto gebruikt toch? :)

 3. t.lakenman 29 november 2014 om 23:03

  hoi Brenda,

  wat leuk dat het zo goed gaat met je blog! Ik las vandaag zelfs een stukje in de krant. Ik ga zeker een Sinterklaas recept proberen, misschien i.p.v. pepernoten met speculaas. De jam van jam& zo is zeker heerlijk. Deze heb ik al eerder geproefd. Veel succes en ik zie je vast binnenkort wel weer eens in de trein.
  groetjes Tineke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *