Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

dé Brenda Kookt met LEV BBQ box!

De box bevat een complete barbecuemaaltijd voor 4 personen!

Wil je 8 juli lekker van de box genieten?
Bestel dan voor donderdag 1 juli21.00,  uur.

Bestel nu:

dé Brenda Kookt met LEV BBQ box!

De box bevat een complete barbecuemaaltijd voor 4 personen!

Wil je 8 juli lekker van de box genieten?
Bestel dan voor donderdag 1 juli 21:00 uur.

Snap Shots februari #2

Snap Shots 0210

Zo, weer een maand voorbij! Wat gaat het snel he? Ik word helemaal blij van deze editie van de snap shots. Ik heb namelijk het idee dat de lente al een beetje begonnen is. Ik eet nog steeds regelmatig soep en hou van warme dingen, maar de salades en smoothies sluipen er ook langzaamaan weer in. Heerlijk, ik kan niet wachten tot het echt lente is.

De afgelopen weken heb ik lekker veel voor de site kunnen doen. Langzaam aan ben ik een beetje aan het vooruitwerken in verband met vakantie. I like! Maar voor we verder gaan met maart kijken we eerst even terug naar de afgelopen weken. Kijk mee naar mijn food snap shots:

Snap Shots 0204
Een heerlijke zondag: het zonnetje, vrolijke bloemetjes en een smoothie.

Daarna naar de speeltuin en met zijn allen snacken.

Snap Shots 0205

Twee heerlijke avondmaaltijden: een ovenschotel met hutspot en vissticks en een tacoparty! Recepten van de taco’s volgen snel!

Snap Shots 0201

Pindakaas en nutella ALERT!

Op Instagram zag ik dat Pauline pindakaas door de havermout deed. Als pindakaas-lover moest ik dat natuurlijk ook proberen. En nu ben ik dus verslaafd aan pindakaas in de havermout. Doordat het warm wordt gaat het lekker smelten en proef je de pindakaas nog beter.
Leuke tip: Pauline maakte een filmpje waarin ze laat zien hoe ze dit havermout ontbijtje maakt, klik hier om het filmpje te bekijken.

Monique plaatste (ook op Instagram) een foto met pindakaas, een shake. Dat moest geprobeerd worden. Extra lekker na een rondje hardlopen. (kort recept: 1 glas melk, 1 banaan, 1 eetlepel pindakaas en een eetlepel nutella in de blender)

Snap Shots 0206

Zien jullie ook een konijntje in mijn boterham? Op Instagram waren er ook volgers die een slak of walvis zagen ;)

Avondje Amsterdam met vriendinnen, we hebben heerlijk gegeten bij Nomads.

Snap Shots 0207

Kijk mijn toffe ‘Brenda Kookt’ ansichtkaarten! Angelina van Eunoia studio (die ook mijn website heeft ontworpen) heeft de kaarten ontworpen. Ik heb ze laten drukken bij DrukZo. Ik ben er super blij mee!

MediaXplain stuurde me een heerlijke fles port voor mijn blogverjaardag. Super lief! Deze port past heel goed bij een dessert met chocolade (zoals mijn blogjaardag taartje). Ik geloof dat ik heel snel een toetje met chocolade moet gaan maken :)

Snap Shots 0208

Breakfast for lunch! Yoghurt met granola (deze) banaan en bosbessen.

Ik maakte gezonde kokosbollen. Alleen kan ik het dan niet laten om dan ook iets slechts toe te voegen (in dit geval chocolade) zodat het wel lekker wordt. Recept ga ik nog met jullie delen.

Snap Shots 0202

Rijstwafels met nutella en pindakaas. Yum.

En wat ook heel erg lekker is. Als de pot nutella bijna leeg is een paar scheppen granola of muesli toevoegen. Even lekker roeren en lepelen maar.

Snap Shots 0203

Ik ging weg, maar liet voor de mannen wat lekkers achter. Voor de zekerheid maar wel even opgeschreven wat het was.

Dit is al de derde editie van de Snap Shots op rij waarbij ik naar de bios ging. Heerlijk dat we nu een bios dichtbij hebben. JT Hoorn heeft hele relaxte stoelen en brede gangpaden. Ik ging met een vriendin naar 50 tinten..

Snap Shots 0209

Nadat ik crêpes had leren bakken (bekijk hier het filmpje) wilde ik thuis natuurlijk ook aan de slag! Komende week deel ik het recept van het crêpebeslag. Stay tuned!

Hebben jullie ook fijne weken gehad? En zin in de lente? De foto’s worden steeds zonniger, ik kan niet wachten!
De komende twee weken is het een beetje stilte voor de storm. Volgende week houd ik weer een eetdagboekje bij, en ik ga hard werken aan de site zodat ik daarna van de wintersport en een super toffe perstrip naar Vietnam kan genieten. Natuurlijk gaan jullie dit allemaal terugzien op mijn blog. Ik heb er zin in!

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Els 2 maart 2015 om 16:26

    Niet zo goed om deze blog op dit tijdstip te lezen, krijg er lekkere trek van…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *