Ga naar de inhoud

Tip: Noten- fruitreep van Zonnatura

Zonnatura Noten- Fruitrepen 01

Gesponsord artikel

Met het natuurlijke merk Zonnatura zijn we denk ik allemaal bekend. Het schap Zonnatura producten ken je misschien wel als het schap waar je naartoe gaat als je een allergie hebt. Het merk is inmiddels erg uitgebreid, je koopt het tegenwoordig zeker niet meer alleen als je een allergie hebt.

Het goede van de natuur

Zonnatura is een natuurlijk merk. De producten zijn biologisch en bevatten geen toegevoegde chemische geur, kleur en smaakstoffen. Zonnatura gelooft in de kracht van de natuur en dat zie je in de producten-lijn terug. Er wordt zo min mogelijk bewerkt zodat het goede van de natuur behouden blijft.

Uitbreiding assortiment

Aan het assortiment van Zonnatura zijn onlangs 30 nieuwe producten toegevoegd. Denk hierbij niet alleen aan thee, maar ook aan sappen, ontbijtgranen, tussendoortjes en zelfs complete maaltijden.

Ik vind het een heerlijk merk, het belandt daarom ook regelmatig in mijn boodschappenkarretje. Zo geniet ik dagelijks van de Zonnatura kruidentheetjes. Het komende jaar komt Zonnatura vaker langs op mijn blog. Ik mag namelijk een aantal nieuwe producten van dit merk testen. Ik begin met het testen van nieuwe tussendoortjes, de Noten- Fruitrepen.

Zonnatura Noten- Fruitrepen 02

Noten- fruitreep

Eerlijk gezegd ben ik geen fan van gekochte muesli-, noten of fruitrepen. Vaak zijn ze (te) droog, hebben ze weinig smaak of zijn ze juist te zoet. Toen Zonnatura mij vroeg om de nieuwe Noten-Fruitrepen te testen was ik daarom een beetje sceptisch, zou ik dit wel lekker vinden?

Amarant

De noten- en fruitrepen zijn geen gewone repen, ze zijn zo puur mogelijk. En het zijn repen met chocolade en amarant. Als ik hoor dat ergens chocolade in zit vind ik het al snel goed. En door de toevoeging van amarant is de reep extra speciaal. Met amarant had ik nog geen ervaring, ik heb dus even op moeten zoeken wat het precies is.

Volgens de website van Zonnatura is Amarant een oergraan. Je kunt er mee koken, poffen en er zelfs brood mee bakken. Het is een bron van eiwitten, fosfor, magnesium en ijzer. Het is een vervanger voor rijst, pasta of aardappelen.

Conclusie

De noten- fruitrepen met chocolade en amarant zien er heerlijk uit, het is een echte verwennerij. De reep is niet te zoet, niet te hard en ook niet te droog. Het is lekker chewy als je begrijpt wat ik bedoel.

Aan de buitenkant lijkt het chocoladelaagje dikker dan het is, hij is flinterdun. Maar wel lekker. Ik kan niet kiezen tussen de melk- en pure chocolade. Allebei zijn ze even lekker.

Als ik een nadeel moet noemen dan vind ik het jammer dat er in een verpakking maar twee reepjes zitten. Van mij hadden het er wel 10 mogen zijn 😉 De verkoopprijs is €2,44 per pakje, dit is aan de hoge kant. Echter, als je het vergelijkt met een andere (minder gezonde en minder vullende) kant en klaar snacks die je bij het tankstation koopt dan valt het mee.

De noten- fruitrepen zijn een traktatie, ideaal voor een verwenmomentje. En dan nog zo natuurlijk mogelijk ook. Vind je Zonnatura ook zo’n mooi merk? En heb je de Noten- fruitrepen al geprobeerd?

Leuk extraatje: ik mag aan 5 bezoekers de Noten- Fruitreep van Zonnatura weggeven! Wil je deze lekkere gezonde repen ook testen? Laat dan een reactie achter onder deze post!
Reageren kan t/m 6 april, zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres achterlaat.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op