Mijn favorieten van Dilmah

Dilmah Exceptional thee 01

Laatst vertelde ik jullie dat ik bij een meeting met het mooie theemerk Dilmah heb geleerd hoe je thee hoort te zetten. Het bleek dat ik het al jaren verkeerd doe. (klik hier om het artikel terug te lezen).

Naast het zetten van thee heb ik ook kennis gemaakt met de Dilmah Exceptional theelijn. Dit is verse kwalitatieve thee die ‘gewoon’ bij de supermarkt verkrijgbaar is. De Exceptional lijn bestaat uit 12 verschillende theemelanges. In dit artikel deel ik mijn favoriete smaken met jullie. Ik kan je vertellen dat hier is een serieuze theekeuring aan vooraf is gegaan.

Dilmah Exceptional thee 02

Dilmah Exceptional

Dilmah is een familiebedrijf uit Sri Lanka met passie voor échte thee. Thee van Dilmah is vers en 100% ceylonthee, dit houdt in dat de thee afkomstig is uit Sri Lanka. Thee van Dilmah is verse thee en onvermengd.

Dilmah Exceptional is een lijn met 12 verschillende smaken. Verschillende soorten zijn groene- en zwarte maar ook kruidenthee. Een spannend assortiment, voor ieder wat wils of je nou van zoet of zachte jasmijn houdt:

De beschikbare melanges zijn:

Rose with French Vanilla – Italian Almond Tea – Berry Sensation – Gentle Minthy Tea
Açai Berry Pomegranate and Vanilla – Peppermint Leaves with Ceylon Cinnamon – Ceylon Green Tea – Fragrant Jasmine Green Tea

Lively Lime and Orange Fusion – Elegant Earl Grey – English Breakfast – Perfect Ceylon thee

De theeën van Dilmah Exceptional hebben een rijke geur, hier moest ik in het begin een beetje aan wennen. Inmiddels vind ik het heerlijk. Het draagt bij aan de beleving van de thee. De combinatie tussen geur en smaak is een mooie combinatie.

Door de thee op de juiste te zetten (klik hier voor informatie) komen de smaken het beste tot hun recht.. De smaken van de thee van Dilmah zijn aromatisch, maar toch subtiel. Het overheerst niet, je hebt niet zoals bij andere theemerken een sterke nasmaak. Daarnaast is de thee van Dilmah heel zacht, dit is wat mij betreft het grootste pluspunt. Als ik thee van Dilmah drink is de thee nooit te sterk, ook niet als ik het zakje 5 minuten laat trekken.

 

Dilmah Exceptional thee 05

Mijn favorieten van Dilmah Exceptional

Om mijn favoriete smaken met jullie te kunnen delen heb ik thuis een heuse theeproeverij gehouden.

Persoonlijk vind ik de thee extra lekker als het een beetje is afgekoeld. Ik drink meestal groene- of kruidenthee. Daarom is het voor mij geen verrassing dat mijn favorieten uit deze serie ook de groene theetjes zijn.

Mijn favorieten:

 • Gentle Minty Green Tea blijkt mijn favoriet, nog meer dan de Fragrant Jasmine Green Tea. Hij ruikt heel subtiel en is een vrij zachte groene thee met een duidelijke muntsmaak.
 • Fragrant Jasmine Green Tea komt heel dicht bij mijn nummer 1. De smaak van Fragrant Jasmine Green Tea is iets sterker, hij is minder neutraal. Deze theeruikt heerlijk kruidig met een zoete ondertoon.
 • Peppermint Leaves with Ceylon Cinnamon (kruidenthee)  is minder zacht dan de Gentle minty green tea en ruikt ook iets sterker. Ideaal voor als ik iets meer smaak aan mijn thee wil.
 • Zoetliefhebbes opgelet!! Deze keer geen groene thee maar de  Rose with French Vanilla. Deze zwarte thee ruikt lekker zoet en is heerlijk als ik eens iets anders wil. Bijvoorbeeld bij een zoet gerechtje. Niet voor niets de favoriete thee van top patissier Hidde de Brabander. Hij heeft zelfs een nougat gemaakt van deze thee.
 • Nummer 5 zou ik eigenlijk niet noemen maar toch wil ik even kwijt dat de Italian Almond Tea ook een van mijn favorieten is. Hij ruikt heel sterk naar amaretto. Heerlijk om bijvoorbeeld mee af te sluiten na een etentje.

Dilmah Exceptional thee 03

Mijn vriend heb ik ook alle smaken van Dilmah Exceptional laten proeven. Hij is een compleet andere theedrinker dan ik. Hij is meer van de pure theeën. Toch hebben de Berry Sensation en Italian Almond Tea hem verrast, deze twee delen de eerste plaats. Daarna komen de English Breakfast en de Lively Lime and Orange Fusion.

Zo zie je maar dat Dilmah Exceptional voor ieder wat wils heeft. Er zijn niet voor niets 12 verschillende melanges beschikbaar.

Dilmah Exceptional is sinds verkrijgbaar bij supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Plus. Heb jij ze al gespot? En heb je al een favoriete smaak?

Win-actie

Deze win-actie is gesloten, winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen

Als extraatje mag ik van Dilmah 5 theepakketten weggeven. Ben je nieuwsgierig naar de smaken van Dilmah Exceptional en wil je ze allemaal uitproberen? Laat in je reactie onder dit bericht achter welke smaak je het liefste wilt proeven en waarom. Misschien win jij dan alle smaken uit de Dilmah Exceptional lijn, kun je thuis ook je eigen theeproeverij houden ;)

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
97 comments
 1. Je beschrijft het zo mooi, dus die thee wil ik wel winnen om zelf te proberen

 2. Wat leuk zeg! Elke avond drink ik heerlijk een pot thee leeg, de peppermint leaves with ceylon cinnamon lijkt me heerlijk, kaneel vind ik erg lekker (kaneelstok van de kermis…mmmmmm) en de cominatie met pepermunt lijkt me heerlijk!!
  Groetjes Arjette!

 3. Ik ga bijna met zwangerschapsverlof en ben een echte theeliefhebber. Erg leuk om nieuwe smaakjes thee te proberen!! Graag probeer ik de lively lime and orange fusion.. Ik zie het al voor me frisse smaak thee, heerlijk in de zon nog even ontspannen !

 4. Wat een super leuke actie! Ze lijken me allemaal heel lekker maar voor mij springt Lively Lime & Orange Fusion eruit. Ik ben gek op citrusvruchten. Dit lijkt me een geweldige smaak.

 5. Leuke actie, ik doe mee! Mij lijkt de Peppermint Ceylon Cinnamon erg lekker door de combinatie van frisse pepermunt en zoete kaneel:)

 6. Graag maak ik kans op Fragrant Jasmine groene thee
  want daar maak ik mijn moeder heel blij mee.
  Zij is is gek op deze kruidige, frisse smaak
  en ik weet zeker dat ik haar daar blij mee maak!

 7. Ik ben een echte theeleut en drink dan ook de hele dag door thee. Jouw favorieten klinken zeker lekker, mar ik zou ze allemaal wel willen proberen na het lezen van deze blog :)

 8. Ik drink de hele dag door thee, alleen zet ik het niet op de goede manier haha. Zou leuk zijn om eens luxere thee te proberen. Gentle minty green tea ben ik oa heel benieuwd naar.

 9. Mijn favoriet is Rose with French Vanilla. Ik werk bij een koffiehuis en mijn favoriete thee daar is roos met mango thee en aangezien ik echt een sucker ben voor vanille, moet deze combinatie al helemaal geslaagd zijn! Nu ik een aantal maanden in het buitenland studeer, mis ik de thee van mijn werk nogal, dus wat dat betreft kan ik nu al niet wachten om weer thuis te zijn!

 10. Ik wil de graag de gentle minty green tea proeven. Drink veel verse muntthee. Alle zakjes mutthee die heb geprobeerd vind ik te sterk. Ook je opm dat de thee niet bitter/te sterk wordt ondanks dat je m 5 min laat trekken. Ben ook op zoek naar een lekkere ‘avond’ thee.

  1. Ik denk dat de Gentle Minty green tea inderdaad een hele lekkere voor jou is. Eentje die je wel een paar minuten kan laten trekken. Groene thee hoef je geen 5 minuten maar iets korter te trekken. Deze is volgens de verpakking het lekkerste na 2 minuten trekken.

 11. Ik vind jasmijnthee normaal ook al lekker dus zou wel graag de Fragrant Jasmine Green Tea willen proeven

 12. Ik drink echt de hele dag door thee. Het lijkt me erg leuk om mijn eigen thee proeverij te houden! De Lively Lime and Orange Fusion lijkt me een heerlijk verkwikkende thee die je energie geeft als je even in een dipje zit. Verder ben ik ook wel erg benieuwd naar Rose with French Vanilla en Italian Almond Tea. Dat zijn smaken die ik normaal niet snel zou kiezen, maar eigenlijk toch wel een keertje wil proberen.

 13. Ik ben een echte theeleut….. dus is bhet heel erg als ik mijn reactie laat weten dat ik wel nieuwsgierig ben naar alle smakend zeker nadat ik heb gelezen hoe jij ze beschrijft. ☺☺

 14. Brenda,

  Wat een boeiend artikel. Ik ben een echte theeleut. Dat er zoveel smaken van Dilmah zijn wist ik helemaal niet.
  Ik zou ze erg graag willen proberen. Ik houd ook meer van lichte thee. Doorgaans drink ik veel kruidenthee. Ook wel afgewisseld met zwarte thee. Wist je trouwens al dat er een theesommulier bestaat. Is vast leuk voor jou haar te ontmoeten.
  Succes met de actie! Groetjes, Linda

 15. De Fragrant Jasmine Green Tea zou ik het liefst willen testen. Ik ben sowieso al een groot theeliefhebber, al was groene thee nooit echt mijn favoriet. Nu ik zwanger ben wordt groene thee echter aan alle kanten aangeraden, dus voor de laatste tien weken die ik nog voor de boeg heb zou groene thee zeker geen slecht idee zijn!

 16. Ik zou de gently minty graag uit willen proberen. Ik ben dol op mint, is lekker fris en als ik moe ben knap ik daar echt van op.

 17. Ik ben een echte thee drinker.lijkt me heerlijk om nieuwe smaken te proberen

 18. Ik ben zó benieuwd naar de Italian Almond. Amaretto doet me zo denken aan de vakantie die ik in Gerlos heb gehad afgelopen zomer. Het was er koud, en daarom sloten we de dagen vaak af in de Milchbar met een warme chocolademelk met amaretto, mmm. Het lijkt me fantastisch om dit in combinatie met thee te kunnen proeven :)

  1. De Italian Almond valt dan zeker bij jou in de smaak. Ik ben afgelopen winter ook in Gerlos geweest, jammer dat ik geen warme chocolademelk in de milchbar heb gehad. Al was de chocoladefondue als toetje ook heel erg lekker ;)

 19. Alle smaken lijken me lekker om te proberen! Het meest nieuwsgierig ben ik naar de Italiaanse amandelthee! Ik heb zelf in een high tea room gewerkt en weet er best wat van af, dus erg leuk om jouw artikelen over thee te lezen!

 20. Hoi! Ik zou heel graag een theepakket willen winnen! Het lijkt me leuk om de verschillende smaken eens te proeven.

 21. Ik zou vooral de 2 theeën met munt (Gentle Minty Green Tea en Peppermint Leaves with Ceylon Cinnamon) eens willen proberen omdat een goede muntthee voor mij gelijk staat met gezelligheid en warmte. Tijdens een reis door Amerika heb ik ook voor het eerst kennis gemaakt met granaatappel thee, dus de Açai Berry Pomegranate and Vanilla thee zou ik ook wel eens willen proberen

 22. Ik drink sinds kort geen koffie meer. Nou ja misschien stiekem 1 kopje zo nu en dan en die Italiam Almond lijkt me een goede vervanger na het avondeten

 23. Ik ben helemaal weg van de italian almond… Maar zou graag ook de andere smaken van dilmah proeven.. Ben vooral benieuwd naar de rose with french vanilla. En ik denk dat mijn vriend heel blij zal worden van de gentleman minthy green tea.

 24. Ik zou heel graag de Italian Almond Tea uit willen proberen. Ik ben namelijk helmaal gek op ameretto. Maar dat drink ik natuurlijk niet elke dag. Met de thee zou dat wel kunnen. Lijkt me idiaal.

 25. Heel leuk die foto met alle theedoosjes en kopjes thee! :)
  Ik denk dat ik een beetje dezelfde smaak heb, drink namelijk vooral groene thee en zou daarom gaan voor de Jasmijn thee. Lijkt mij heerlijk.
  En als ik eens iets heel anders moet proberen, dan zou ik gaan voor de Acai Berry and Pomegranate with vanilla. Jij of je vriend hebben ‘m niet genoemd maar ik denk stiekem dat ie erg lekker is. Misschien wel zoet als je vooral groene thee drink, maar om eens af te wisselen lekker lijkt mij.

 26. Wauw, ze klinken allemaal erg lekker en bijzonder! Als ik er toch één moet kiezen, gaat mijn voorkeur uit naar Rose with French Vanilla. Naar mijn idee past de zoete risee smaak goed bij een zacht vanille smaakje. Ik ben erg benieuwd..

 27. Lively Lime and Orange Fusion wil ik wel proeven. Zelf drink ik het liefst Earl Grey thee of iets met jasmijn. En niet zolang geleden heb ik witte thee met rozenblaadjes ontdekt. Ik kies als ik iets lekker vind vaak voor hetzelfde, maar deze citrus smaak thee lijkt me ook wel lekker om te proberen.

 28. Ben een groot fan van kaneel thee. De italian almond maakt mij zeer nieuwsgierig. Daar wil ik wel heel graag van genieten samen met vriendinnen. Een gezellige high tea met allerlei smaakjes. Lijkt mij top

 29. Ben sinds kort over gestapt op biologische thee en moet zeggen deze smaken echt beter dan pickwick thee. Dus deze thee wil ik graag uitproberen

 30. Na 5 maanden reizen door Midden Amerika is het enige wat ik gemist heb een lekker kopje thee! Bij Italian Almond kan ik me niets voor stellen, dus ik ben heel benieuwd!!

 31. Ik ben gek op muntthee. Zou dus graag de Gentle Minty Green Tea en Peppermint Leaves with Ceylon Cinnamon proberen :-)!

 32. Vroeger moest ik niets hebben van “smaakjes thee”, tegenwoordig probeer ik van alles!

  De Peppermint Leaves with Ceylon Cinnamon lijkt me erg lekker!

  1. Wat grappig, bij mij is het juist andersom! Vroeger dronk ik heel veel zwarte thee met fruitsmaakjes. Tegenwoordig het liefst groene- of kruiden thee.

 33. De gentle minty green tea klinkt heerlijk! Ik ben net als jou een echte thee drinker (al zette ik mijn thee dus ook altijd verkeerd!) De hele dag drink ik thee, thuis en op het werk.. Op het werk samen met m’n collega die het ook dolgraag zou willen proeven.. Daarom zou ik wel heeeeeel graag zo’n heerlijk pakket willen winnen

 34. Ieder jaar organiseer ik voor mijn vriendinnen een high tea. Wat is leuker dan dit jaar al deze smaken te proberen en onze eigen favoriete thee te kunnen kiezen

 35. Ik ben heel benieuwd naar de rose vanille smaak. Ik heb ooit eens zo’n soort smaak ergens geproefd, maar kan hem nergens meer vinden. Ik drink geen koffie, een echte theeleut dus, die graag eens wat nieuws probeert zolang het maar echte thee is! Dilma dus!

 36. Ben super benieuwd naar de combi Peppermint leaves & Ceylon cinnamon. Hou erg van munt thee en combineer die zelf met kamille. Maar kaneel klinkt ook zo lekker. Zou hem heeel graag uitproberen!

 37. Ik, als echte theeleut, ben erg benieuwd naar de smaak: peppermint leaves with ceylon cinnamon. Klinkt heerlijk en zou mn assortiment hier graag mee uitbreiden.

 38. Mhmmm dat lijken me lekkere combinaties! Fragrant Jasmine Green Tea lijkt me lekker, maar Italian Almond Tea ook. Dit zijn tenminste nieuwe smaken :)

 39. Ik zou graag de Italian Almond thee wel eens willen uitproberen!
  Deze thee lijkt me heerlijk, en ik hou ook wel van wat zoetere theeën.
  (Dat stamt vast nog uit het tijdperk dat ik m’n thee mét suiker dronk ;) )

 40. ben heel nieuwsgierig naar de italian almondtea. Zo iets heb ik nog nooit geproefd.

 41. Vond je artikel de vorige keer erg leuk te lezen en meteen Earl Grey geprobeert. Erg lekker en doosjes staan alleen al zo leuk! Zou graag meerdere smaken proberen; Almond, jasmine en berry sensation nog graag proberen! Duimen dat ik mag proeven

 42. De groene thee met Jasmijn of granaatappel….zo’n ongelooflijke fan van deze smaken..! Zou graag een theeproeverij houden thuis….het enige drankje wat ik eigenlijk de hele dag door drink!! Mijn enige verslaving in het leven…..!!

 43. Ik doe graag mee aan deze winactie! Vooral Rose with French Vanilla lijkt me heerlijk, omdat ikzelf een grote zoetebek ben ;)

 44. Ik heb al zoooovaak in twijfel gestaan voor het theevak. Alleen de verpakking van de Dilmah thee zijn al zo leuk (en lekker vrolijk).

  Ik zal graag de Gentle Minty Green Tea willen proberen omdat ik zelf helemaal weg ben van muntthee en ik het graag is in combinatie met een groene thee zal willen proberen. Lekker gezond!

  XO

 45. Na alle winkels in de stad te hebben afgestruind op zoek naar de Italian Almond, die ik als halve Italiaanse die gek is op amaretti-koekjes móest proberen, ben ik ook wel heel benieuwd naar de Açai Berry Pomegranate and Vanilla, die heb ik bij ons nergens gezien!

 46. peppermint leaves met ceylon cinnamon omdat ik zowel van munt als kaneel hou.

 47. Welke thee het liefst………….allemaal natuurlijk om mijn eigen proeferij te houden :-)

 48. Leuke actie! Ik ben dol op thee en zie een theaparty of high tea bij mij thuis wel zitten. Ik ben vooral benieuwd naar de Italian almond tea….

 49. Lekker zeg! Zelf een echte thee leut en altijd leuk om nieuwe smaken te proberen.
  De variaties met vanille lijken mij erg lekker!

 50. ik ben, net als jij, gek op groene thee!! Dus ik ben heel benieuwd naar de 2 groene theetjes

 51. Peppermint Leaves with Ceylon Cinnamon. Ik laat me graag verrassen door de smaakcombi pepermunt-kaneel!

 52. Ik hou van thee! Normaal drink ik altijd groene thee met munt, maar ik ben heel benieuwd naar Italian Almond Tea. Lijkt me heerlijk om al die verschillende smaken te mogen testen en eens iets anders te drinken dan normaal :).

 53. Ohh ik ben heel erg benieuwd naar de Mint & Cinnamon! De andere smaken koop ik regelmatig in de supermarkt of bestel ik als ik ergens ga lunchen. I like Dilmah!

 54. Ik ben momenteel helemaal in een vanillefase, ik kies dus voor de Dilmah Rose with French Vanilla, hoewel de Italian Almond me ook erg lekker lijkt. :-)

 55. Eigenlijk alle andere smaken van dilmah thee dan de almond.
  deze heb ik meegenomen op het culy festival en deze heeft me zeer verrast en is nu mijn favoriet maar wil graag een van de andere ook ervaren

 56. Ik zweer bij groene thee en stap hier niet snel vanaf, maar de rose with french vanilla lijkt me heerlijk! Ik ben echt een zoetekauw en hou ervan om veel verschillende smaakjes te proberen. Deze zoete (en niet groene) thee lijkt me super als ‘zoet tussendoortje’ en het is weer eens wat anders dan de smaakjes die ik al ken!

 57. Ik zou het liefst de roos met Franse vanille willen proeven omdat ik gek ben van roos! Daarnaast vind ik het een originele smaak die (naar mijn weten) bij geen ander theemerk voor komt.
  Ik hoop dat ik het Dilmah pakket win☺

 58. De Elegant Earl Grey vind ik heerlijk, maar ik ben wel erg benieuwd naar de Berry Sensation!

 59. Oeehh ik zou graag de rose with french vanilla willen. Ik heb nu vanillethee van pucca en die is zooooo lekker!

 60. Ik ben gek op thee en vooral op jasmijnthee maar heb deze nog niet geprobeerd van Dilmah. Wel de oranje waar de kardemom zo verrukkelijk in ruikt. Ik probeer graag nieuwe smaken uit in gezelschap van lieve vriendinnen.

 61. Açai Berry Pomegranate and Vanilla!! Heel benieuwd of deze thee mij terugwaand naar Brazilië, waar ik altijd heerlijk na een dagje surfen een acai-bowl veroberderde op het strand!!

 62. Gentle minty green tea zou ik graag proberen, net als alle andere smaken. Ik ben dol op groene thee en muntthee en dat lijkt me een perfecte combinatie

 63. Wat een gave actie!
  Ik lust geen koffie en drink dus veel, heel veel tjee per dag.
  Ben vooral benieuwd naar de italian almond tea! Ben dol op amandelen en cantuccini!

 64. Lijken me allemaal erg lekker! Ik ben gek op amandelen en daarom zou ik heel graag de italian almond willen uitproberen!!

 65. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de Peppermint Leaves with Ceylon Cinnamon. Afzonderlijk ben ik dol op die 2 smaken. De combi vind ik vrij verrassend en spannend. In ieder geval ook heel gezond.

 66. Wat leuk dat je voor jezelf een theeproeverij georganiseerd hebt! ;-) Ik zou de Acai Berry Pomegranade with Vanilla graag willen proberen. Dit lijkt me een hele aparte combinatie door het zoete van de Berry en het zachte van de Vanilla!

 67. Graag zou ik de Italian Almond Tea een keertje proberen, dus waag ik een kans op dit leuke pakket

 68. Fragrant Jasmine green tea, de geur die er vrij komt als het theezakje in het hete water gaat… Heerlijk!!!

 69. Hey, ik ben atlijd een verwoede koffiedrinker geweest maar de laatste tijd ben ik meer “gewone” thee gaan drinken. Omdat ik nog niet zoveel ken van thee is het best moeilijk om een favoriet keuze te maken maar ik ga toch voor de Rose with French Vanilla.

  groeten

 70. Als “echte” juf drink ik geen koffie maar thee. Helaas door drukte vergeet je vaak je thee op te drinken en is het al koud. Ik ben een fan van groene thee, met name de Jasmijn smaak. Op school hebben wij geen luxe/goede thee. Lijkt mij heerlijk om de Dilmah thee op school te kunnen drinken en mijn collega’s ook blij te kunnen maken met eerlijke, goede, gezonde thee!

 71. Ben super benieuwd naar deze thee. Als theeleut lijkt het mij leuk om deze te mogen proberen

 72. Wat een leuke actie. De gentle minty green tea vind ik heerlijk. Drink ik al een poosje.
  Naar aanleiding van jouw favorieten intussen de Rose with french vanille gekocht, moet ik wel even aan wennen.
  Het lijkt mij erg leuk om ook de andere smaken uit te proberen.

 73. De Italian Almond Tea zou ik graag willen proberen. Ik hou erg van thee, maar thee met een noten of amerettosmaak heb ik nog nooit gehad. Ik ben erg benieuwd naar hoe deze zal smaken!

 74. Ik zou heel graag willen winnen. Ben echt een thee klant (lust namelijk geen koffie!). Ik wil graag de Gently Minty green tea proberen. Ik drink vaak groene thee en deze klinkt in ieder geval al lekker. :)

 75. Brenda, wat heb je deze winactie leuk vormgegeven! :) Dilmah zag ik al wel liggen in de winkel, maar nog nooit gekocht! Die amandelthee lijkt me heel erg bijzonder. Ik gooi thuis vaak amaretto door koffie en chocolademelk, zoveel houd ik van amandel. Maar ook die andere smaken lijken me erg lekker, ik houd zelf ook van milde thee.

 76. Thee, heerlijk! Precies het goede moment jouw blog eens wat verder bekeken, dan alleen het recept waarop ik via google was geland. Ik ben vooral een fervent earl grey liefhebber, heerlijk al die kleine verschillen tussen verschillende merken! Heb al een hele selectie, maar nu ook veel trek in de ‘elegante’ versie van Dilmah. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de andere smaken, vooral omdat je aangeeft dat ze vrij subtiel zijn.
  En als de paprikaperfectie zijn naam zaterdag ook nog eens eer aandoet, ben ik helemaal gelukkig (en mijn gasten ook!).

 77. Hmm, als rechtgeaarde theeleut is het best nog moeilijk kiezen op basis van de namen. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar de Rose with French Vanilla, maar ook de Açai Berry Pomegranate and Vanilla maakt me nieuwsgierig, terwijl ik eigenlijk normaal niet zo van de zoete smaakjes ben.

 78. Ik zou de Italian Almond wel eens willen proberen. Zo kun je toch nog auto rijden en het gevoel hebben dat je een likeurtje hebt gedronken. ;)

 79. Yeah, leuke winactie! Ik ben dól op thee (zeker in tentamenweken, dan gaan er liters doorheen op een dag!) Ik zou heel graag de Italian Almond Tea proberen. Ik heb nog nooit zoiets op en ik wist ook niet dat je thee kon zetten met noten/amandelen, dus dat lijkt me heel bijzonder. En toen ik las dat ‘ie een beetje naar Amaretto smaakte was ik helemaal blij, want daar ben ik dol op. Ik wil deze dus wel heel graag proeven! Hopelijk maak ik kans!

 80. Ooooh heerlijk, ik kan niet wachten om de Berry Sensation uit te proberen! Vind sowieso alle Dilmah theeën geweldig. Als waarschijnlijk enige huisman hier, vind ik dat ik het pakket wel verdien haha. ;-)

  Groetjes Yannick

 81. Al die gekleurde doosjes zien er al gezellig uit! Ik zou ze in ieder geval allemaal wel willen proberen. Mijn dochter van 3,5 is ook al een thee drinker, dus kunnen we samen wat smaken testen. Zij is nu met name fan van “roodkapje” thee, biologische thee van Piramide. Met Dilmah kunnen we dat hopelijk wat uitbreiden!

 82. Moeilijk om een keus te maken. Verschillende smaken voor verschillende momenten. Voor de tijd die nu aanbreekt lijkt me Lively Lime and Orange Fusion een frisse thee
  Misschien heb ik het geluk om deze heerlijke theevarianten uit te mogen proberen.
  Een smakelijk groet,

 83. Ik ben ontzettend benieuwd naar Peppermint Leaves with Ceylon Cinnamon. Lijkt me bijzondere combinatie, pepermunt en kaneel. Helaas heb ik hier in ons dorp (in Friesland) de Dilmah thee nog niet gespot. Ik ben erg benieuwd!

 84. Leuke actie! ik ben al een hele tijd op zoek naar de italian almond thee, deze zou ik heel graag willen drinken omdat het mij een bijzondere smaak lijkt.

 85. Tot nu toe is de citroenthee van een ander merk thee (in pyramidezakje) mijn favoriet. In eerste instantie zou ik dus denken dat ik de Lively Lime and Orange fusion het lekkerst zou vinden. Maar misschien is een hele andere smaak ook wel eens fijn.
  Ik zou erg graag zo’n pakket winnen! Het klinkt veelbelovend.

 86. Mijn favoriet is Elegant Earl Grey. Tenminste dat denk ik want ik hem hem nog niet gehad. Maar ik ben dol op Earl Grey en ik ga zeker eens in de supermarkt kijken of ik hem vind. En uiteraard loot ik graag mee voor het pakket.

 87. Fragrant Jasmine green tea lijkt me erg leuk om eens te proberen. Tijd geleden in een cafeetje de combi jasmijn en groene thee gehad => grote aanrader ! Nooit meer aan gedacht tot ik ‘m hier als smaak zag staan: Tijd voor herhaling :D

 88. O, ik lees nu pas je berichtje op de site en op facebook, beetje druk gehad de afgelopen tijd. Ik ken de theesoorten nog niet maar ze zien er erg mooi uit en ik ben altijd wel in voor iets nieuws om uit te proberen. Dus ik waag een gokje, misschien is het dit keer op mijn verjaardag raak ? Zou wel een leuk cadeautje zijn op mijn verjaardag.

  Groetjes Gea.
  ps. leuke site en lekkere recepten vooral die kip kerrie die ga ik zeker maken.

 89. Als thee-verslaafde zou ik heel graag de Fragant Jasmine Green Tea willen proberen. Ik houd van zowel Jasmijn- als groene thee, maar heb die van Dilmah nog nooit geprobeerd!

 90. het maakt mij niet uit welke thee……ik ben een echte theeleut ;) heerlijk een bakje thee met een lekker koekje er bij! ook in de middag als de kids uit school komen genieten is dit en vooral met dit weer lekker buiten zitten en als de thee koud word een paar ijsblokjes erin en genieten maar!!! :)))

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk