Ga naar de inhoud

Gek op hagelslag

Gek op hagelslagYess ik ben gek op hagelslag! Het eten van hagelslag (pure graag) is voor mij echt een geluksmomentje. Chocolade op brood, wat wil je nog meer?

Samen met Albert Heijn ging ik op zoek naar andere hagelslaglovers, en ik kan je zeggen: die zoektocht is meer dan geslaagd geweest. Wat hebben jullie enthousiast gereageerd zeg!

beschuitje hagelslag

Persoonlijk ken ik vele geluksmomentjes met de good old hagelslag. Een greep:

  • Op een beschuitje als afsluiter van het ontbijt in het weekend. Liefst met lekker veel boter.
  • En laten we een wit bolletje met heel veel hagelslag niet vergeten. Soms neem ik dat als verwennerij mee naar het werk.
  • Ook kan ik het niet laten deze lekkernij over de pindakaas te strooien, dat maakt het net even lekkerder.
  • Nog lekkerder om de hagelslag met pindakaas op een koekje te smeren…
  • En soms neem ik er even een shotje van. Gewoon een lepel of handje uit het pak. Dat zijn de betere (stiekeme) geluksmomentjes.

Ik was even bang dat ik de enige was die zo geniet van de Hollandse hagelslag, maar jullie reacties op mijn Facebook– en Instagramoproep lieten zien dat dat zeker niet het geval is. Jullie houden er allemaal van! En jullie kids ook!

Kijk mee naar jullie inzendingen:

Ben je ook gek op hagelslag? Wat is jouw ultieme geluksmomentje met dit Hollandse product?

Dit artikel is een samenwerking met Albert Heijn, lees mijn disclaimer

———————————————
Wil je op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin.
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op