Boodschappenlijstje Printable

Printable lijstje boodschappen

Na het succes van de maaltijdplanner  heb ik vandaag nog een leuke planner die ik met jullie wil delen. Namelijk een overzichtelijk boodschappenlijstje!

Gedurende de week noteer ik op verschillende papiertjes wat ik mee moet nemen als ik de volgende keer boodschappen ga doen. Vaak raken deze papiertjes kwijt en vergeet ik een aantal producten te kopen tijdens mijn rondje door de supermarkt. Met dit handige boodschappenlijstje is dat verleden tijd. Niet alleen voor mij, maar ook voor jullie.

Een boodschappenlijstje waarbij de boodschappen per categorie of afdeling in de supermarkt zijn ingedeeld. Zo zie je in een oogopslag wat je allemaal nodig hebt in die categorie en hoef je niet 3 keer terug te lopen naar het zelfde gangpad. Ook is er onderaan ruimte om het menu van de week te noteren.

De boodschappenplnner kun je nu als notitieboekje bestellen (A5 formaat, 50 vel), klik hier om mijn (web)winkeltje te bekijken en een bestelling te plaatsen.

Gratis Printable boodschappenlijstje

Samen met Angelina van Peek Inside heb ik de planner ontworpen.

Ben je ook een planner en maak je een boodschappenlijstje? Of bekijk je liever per dag wat je gaat eten? 

Gebruik je het boodschappelijstje en deel je hem op Social Media? Vergeet dan niet #boodschappenlijstje te vermelden en #brendakookt en #peekinsidenl toe te voegen.  

(Visited 7 times, 1 visits today)

Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
14 comments
  1. Ik gebruik de app Myshopi. Aangezien ik een maaltijdplanning maak, voeg ik gelijk de benodigdheden aan de app toe die ik nodig heb. Ik doe mijn boodschappen bij twee winkels maar gebruik 1 lijstje uit de app. Alles wat in mijn karretje ligt, vink ik af. Ik vergeet sindsdien nooit meer iets.

  2. Wat een leuke en handige lijstjes! Hoewel ik meestal van dag tot dag kijk wat ik eet lijkt mij dit toch wel een veel handiger plan! Ik heb er gelijk eentje uitgeprint!

  3. Wij gebruiken de app Our groceries, het handige hieraan is dat je deze kunt delen met huisgenoten, dus als je zelf wat toevoegt, kan degene die de boodschappen doet dit meteen zien! Je kunt zelf categorieen toevoegen en alle producten die je toevoegt en afvinkt, kun je de volgende keer weer “ontvinken” en dan heb je weer een nieuw boodschappenlijstje!
    Ook handig voor andere lijstjes zoals bv wat je mee moet nemen op vakantie

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk