Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Mijn dagelijkse theemomentje met Dilmah

Dilmah thee moment Brenda Kookt 03

Gesponsord artikel

Vandaag deel ik mijn favoriete theemomentje met jullie. Ik drink de laatste tijd nogal veel thee, en iedere middag geniet ik extra van mijn glas Dilmah thee.

Nu ik thuis zwangerschapsverlof aan het houden ben staat er constant een beker thee naast me. Op dit moment vind ik niets lekkerder dan thee. Ik drink geen vruchtensappen en frisdranken en bijna geen water. Maar thee, dat drink ik dus de hele dag door. Heerlijk!

Vaak drink ik de thee tussendoor en een beetje gehaast op als de beker al bijna is afgekoeld. Zonde, want zo geniet ik niet écht van mijn kop thee. Maar er is één moment op dag waarbij ik er echt even voor ga zitten..

Dilmah Jasmijnthee 01

Nadat ik ‘s middags even heb gerust, dat heb ik nu de laatste weken van de zwangerschap echt even nodig, zet ik de waterkoker aan en ga ik lekker even op de bank zitten. Ik verwen mezelf extra door niet mijn standaard zakje thee te drinken maar een theetje uit Dilmah Exceptional-lijn te nemen. En deze kop thee drink ik niet gehaast op, maar bewust. Liefst met een stroopwafel en een magazine erbij zodat ik een fijn momentje voor mezelf heb. Hier geniet ik echt van.

Mijn lievelingsthee is op dit moment de Fragrant Jasmine Green Tea uit de Dilmah Exceptional lijn. De groene thee met jasmijn ruikt heerlijk kruidig en heeft een zoete ondertoon. De smaak van de jasmijn is niet overheersend, maar wel aanwezig. De thee is voor mij heel goed in balans. Iedere middag geniet ik dan ook extra van mijn beker met Fragrant Jasmine Green Tea van Dilmah.

Dilmah Jasmijnthee theemoment 02

Dilmah is 100% onvermengde pure kwaliteitsthee. In de Dilmah Exceptional lijn zijn 12 verschillende melanges verkrijgbaar. Verschillende soorten zijn groene- en zwarte maar ook kruidenthee. Een spannend assortiment, voor ieder wat wils of je nou van zoet of zachte jasmijn houd (in dit artikel vertelde ik er meer over).

Heb je de thee van Dilmah inmiddels ook ontdekt? Welke is jouw favoriet en op welk moment geniet je hier het meeste van?

Dilmah Exceptional is verkrijgbaar bij Albert Heijn of online via Dilmah.nl

Dit artikel is een samenwerking met Dilmah, lees mijn disclaimer

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Mirjam 18 november 2015 om 18:19

    Mooie buik Brenda! Geen idee of je in onze regio woont, maar wat zou ik je graag een gezellige kraamtijd geven…. Lekkere hapjes maken en theetjes en fruithapjes☺️

    1. Brenda Kookt 18 november 2015 om 18:43

      Nou.. dat klinkt me als muziek in de oren Mirjam :) Wie weet..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *