Cinnamon toast

Geroosterde kaneelbroodjes

We gaan vandaag voor een lekker ontbijt-, of lunchrecept. Dat komt wel van pas zo op de zondag toch? Het is Cinnamon toast!

Cinnamon toast is een lekker krokant kaneelbroodje, met suiker. Het lijkt op de Hollandse wentelteefjes, maar dan krokanter. Vooral in Amerika wordt Cinnamon Toast vaak gegeten. Het is super gemakkelijk om te maken, dus de hoogste tijd dat wij er ook mee aan de slag gaan.

Cinnamon Toast

Cinnamon toast

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten voor 8 stuks:

  • 100 gram roomboter op kamertemperatuur
  • 100 gram suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel vanille
  • 8 boterhammen

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180ºC, bekleed een bakplaat met bakpapier.

Prak de roomboter zacht met een vork. Voeg de suiker, kaneel en vanille toe en meng het goed met elkaar.

Besmeer brood met de kaneelboter. Verwarm de boterhammen met daarop de kaneelboter 10 minuten in de oven.

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk