Snap Shots Februari #2
Bewaren
De afgelopen twee weken waren lekker druk, en leuk. Ik kookte live op televisie, nam filmpjes op voor mijn YouTube kanaal, gaf een workshop, bakte de lekkerste taart ever en kocht meubels voor ons nieuwe huis. En tussendoor werkte ik lekker aan mijn blog, at ik gezonde dingen en minder gezonde dingen. Genieten dus.
Laat ik gezond beginnen. Met een groene smoothie deze keer. Heel simpel: een banaan, appel, handje spinazie en een laagje sinaasappelsap (of water).
Donderdag 9 februari mocht ik koken in de studio bij Tijd voor Max. Ontzettend tof, en het ging ook goed. Leuke ervaring en ook leuk ome eens te zien hoe dat gaat bij de tv.
Thuis ging ik aan de bak met deze ingrediënten. Dat kan toch niet anders dan dat het super lekker wordt?
Een van de ingrediënten: Dulce de leche.
De taart nam ik ‘s avonds mee naar vriendinnen. De taart is meer dan goed gekeurd. Nog even geduld, ik ga het recept snel met jullie delen.
We zijn lekker bezig met het uitzoeken van van alles voor het nieuwe huis, waaronder de nieuwe keuken. Na een aantal zaken te hebben gezien was het tijd voor de lunch. Ik nam zalm met gepocheerde eieren, spinazie en Hollandaise saus.
En dit lunchte ik thuis tussen het werken door.
En ik kookte een receptie van mijn blog: de sperziebonenschotel doet het altijd goed hier in huis.
En ik had een filmdagje voor mijn YouTube kanaal. De mixer moet natuurlijk afgelikt worden 😉
Lunch met een zonnetje. Heerlijk! De lentekriebels beginnen hier al te komen hoor.
Veel mensen denken dat ik de hele dag in de keuken sta, maar op de laptop is er ook altijd veel te doen.
#selfie tijdens een rondleiding in de margarine fabriek.
Eten in de trein met pasta van Julia’s. Ik nam de volkoren penne met zalm in roomsaus, en extra tomaatjes en Parmezaanse kaas en rucola. Altijd goed.
Een gezellige vriendinnengroep had iets te vieren en daarom gaf ik een workshop waarbij we Italiaans kookte.
Een van de gerechtjes was dit lekkere capresetorentje uit de oven.
Dit moet een zondag zijn. Danerolle uit de oven.
Het weekend sloot ik af met Johnny Doodle Chocolate Coffee Crunch.
En maandagochtend gingen we verder waar we waren gebleven. Oeps!
Het waren twee drukke weken waarbij ik ook veel leuke dingen heb gedaan. Zowel op werkgebied als privé. De komende weken zijn ook weer lekker druk in de agenda. Er komen genoeg leuke dingen aan, over twee weken zien jullie dit weer terug in de snap shots.