Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Snap Shots Februari #2

Snap Shots februari 0111

Vandaag geef ik jullie weer een kijkje in mijn food-leven. Tijd voor de Snap Shots!

Ik moet bekennen dat deze editie niet mega spannend is, er zijn namelijk niet zoveel foto’s gemaakt. Ik deed het de laatste twee weken van mijn verlof nog even lekker rustig aan. Langzaamaan stap ik uit de roze baby bubbel weer terug in het echte leven. Er gaat steeds minder langs me heen en ik heb weer zin om op pad te gaan en sta weer volop in de keuken.

Snap Shots februari 0105

Ontbijten zonder filter.. Het lijkt wel voorjaar! Helaas moeten we nog even geduld hebben.

Snap Shots februari 0103

Verwennerij tijdens de vrijmithee (vrijdagmiddagthee). De Firma Taart bezorgde heerlijke taartjes om te proeven. Red Velvet cake, worteltjestaart, sticky toffe cake en nog veel meer lekkers. Daar zeg ik geen nee tegen.

Snap Shots februari 0102

Check mijn toffe nieuwe tas! Gemaakt door Cindy van Cosybycindy. Check haar website (en facebookpagina) om te zien wat voor leuks ze allemaal nog meer maakt)

Snap Shots februari 0101

Het is heerlijk om thuis te zijn en te knuffelen met mijn kleine moppie, maar inmiddels is het ook lekker om er afentoe even uit te zijn. En wat kun je dan beter doen dan eten met vriendinnetjes (en onze mannen)? Bij Wijnbar Vinck in Hoorn is niet alleen de wijn lekker, ook het eten.

Snap Shots februari 0108

Op mijn aller laatste werkdag kan ik natuurlijk niet met lege handen aankomen. Daarom: Maandag Bakdag!

Snap Shots februari 0106

Ik maakte onder andere een bokkepootjestaart met advocaatje :)

Snap Shots februari 0107

En nog een andere hele lekkere taart. De recepten ga ik allebei nog met jullie delen.

Snap Shots februari 0115

Samen met mijn mediabureau Adfactor gaf ik een lezing/presentatie/workshop op het hoofdkantoor van Nestle. Best wel spannend voor een zaal vol marketingmanagers, maar ook super leuk om te doen. Een mooie aftrap na mijn verlof :)

Snap Shots februari 0109

Ik had altijd al ruimte te kort in mijn vriezertje met 3 lades. Maar inmiddels is er weinig eetbaars voor mezelf in te vinden. De afgekolfde melk voert de boventoon ;)

Snap Shots februari 0110

Geen zin om te koken. Daarom aten we vrijdag lekker simpel. Aardappelen, rode kool uit de vriezer en vissticks. Na mijn zwangerschap is deze craving gebleven.

Snap Shots februari 0114

Met de meiden van mijn zwangerschapsclubje bezocht ik de negenmaandenbeurs in de Rai. Ook zij mochten het spruitje en de aardbei proeven zoals een baby dat doet bij Ella’s Kitchen. Bekijk hier het filmpje dat ik hier vorig jaar over maakte.

Snap Shots februari 0112

Als afsluiting van de gezellige dag reden we nog even langs de Mc Donalds. Ik was daar al maanden niet geweest, en afentoe is het zo lekker om te snacken bij de mac…

Snap Shots februari 0113

Inmiddels is het officieel. Mijn zwangerschapsverlof is voorbij. Gister was mijn echte eerste werkdag voor Brenda Kookt. Tussen het werken door lunchte ik met weekendrestjes.

Ik hoop dat jullie deze editie van de Snap Shots niet saai vonden. Ik ben weer helemaal back in business. Mijn mailbox moet ik nog even opschonen maar verder ben ik weer helemaal aan de slag. En ik heb er zin in! De komende tijd staan er leuke afspraken gepland en ook voor jullie heb ik leuke dingen in petto. Ik zou zeggen houd Brenda Kookt in de gaten!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Reacties

 1. Marlotte 1 maart 2016 om 07:04

  Ah, bokkepootjestaart? Onwijs lekker lijkt me dat. Ben hier héél benieuwd naar!

 2. Marlies 1 maart 2016 om 11:43

  Genoeg lekker eten zie ik zo. Die twee taarten zien er heerlijk uit, vooral die met bokkenpootjes!

 3. Heike. 1 maart 2016 om 18:56

  Hallo Brenda.

  Wat weer heerlijke dingen en ben benieuwd van je bokkepootjestaart.

  Als jij die prijs geeft aan ons allemaal dan ga ik die zeker bakken … lijkt me zo heerlijk hhmm.

  Wens je verder nog een fijne smakelijk week met wat je allemaal gaat doen en hou het in de gaten.

  Groetjes Heike.

 4. rachel 1 maart 2016 om 20:41

  ik ben benieuwd naar het recept van de bokkenpoten taart .. mmm lijkt me erg lekker.
  Succes met je nieuwe uitdaging voor Brenda Kookt.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *