Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots Maart #2

[subscribe2]

Snap Shots maart 0220

De afgelopen twee weken waren heerlijk! Er is lekker gewerkt, ik heb een paar foodevents bezocht, had gezellige avondjes met vriendinnen, heb lekker Pasen gevierd met familie en vrienden en gewoon lekker gegeten. Iets té lekker misschien.. Kijk mee naar mijn afgelopen 2 weken in foodfoto’s, de snap shots!

Snap Shots maart 0202

Laat ik zo na de paasdagen beginnen met het showen van mijn favoriete gebakken eitje: met ham er onder meegebakken, kaas er op gesmolten en de dooier nog heel en zacht. Altijd goed.

Snap Shots maart 0205

Ik kookte twee recepten van de nieuwe familieboxen van Marley Spoon. De romige ovenschotel met zalm en koolvis was een toppertje. Daarom hebben we hem vorige week nog eens gegeten, maar dan een andere versie. Het aangepaste recept ga ik binnenkort met jullie delen.

Snap Shots maart 0217

Ik had nooit gedacht dat een foodblog me mijn eerste lesje yoga zou brengen, maar dat was toch echt het geval. Conimex organiseerde een yogales waarna de nieuwe Aziatische soepen en curries mochten proeven. Binnenkort vertel ik jullie hier meer over.

Snap Shots maart 0216

Voor het eten van pannenkoeken hebben we geen nationale (feest)dag of een ander excuus nodig. Pannenkoeken mogen altijd. En de restjes die eet je de volgende dag lekker op. Met kaneel en echte suiker.

Snap Shots maart 0207

Work work work work work.

Snap Shots maart 0206

Kipsaté is altijd een goed idee. Zeker op een gezellig klets (en bowling-) avondje met vriendinnetjes.

Snap Shots maart 0219

Ik probeer weer gezond(er) te eten. Ik moet bekennen dat ik de laatste maanden niet bepaald gezond heb gegeten. Daarom gaan we er nu weer tegenaan, ik ga weer even normaal doen. Onder andere door ook weer eens een salade als lunch te eten in plaats van brood.

Omdat we stiekem allemaal willen weten wat een ander allemaal in zijn mond stopt, en dit meteen voor mij een goede reden is om een beetje beter mijn best te doen, houd ik de komende week weer eens een eetdagboekje voor jullie bij.

Snap Shots maart 0208

Ik ruilde mijn kind ‘s morgens vroeg in voor 10 kakelverse eieren. Gelukkig mocht ik het lieve moppie aan het einde van de dag weer ophalen en de eitjes houden.

Snap Shots maart 0210

Voor de paasdagen ging ik weer lekker aan de bak! Onder andere uit All day breakfast.

Snap Shots maart 0211

Een kleine sneak peek van hoe ik de gerechten op de foto zet ;)

Snap Shots maart 0212

Dit is zo gezellig: samen lunchen. Fem vindt het al helemaal leuk om tijdens het eten bij ons aan tafel te zitten. En zo te zien is mijn thee nog gloeiendheet, check de damp die er van af komt!

Snap Shots maart 0213

(mini)burger party!

Snap Shots maart 0218

Vrolijk eitje!

Snap Shots maart 0214

Eerste paasdag brunchten we bij mijn schoonouders. Toen we wilden beginnen met eten bleek dat we iets vergeten waren: de eitjes! Deze werden na het maken van deze foto snel gekookt.

Rechtsonder zie je de heerlijke (door mij gebakken) goed gelukte cinnamon buns. Het recept deel ik snel met jullie.

Snap Shots maart 0215

Ook tweede paasdag werd er gebruncht. Deze keer bij ons thuis. Het was alleen een beetje jammer dat niet alle aanwezigen hiervan konden genieten door een kleine kater ;)

Snap Shots maart 0231

..en omdat ik geen zin had om ‘s avonds alleen voor mezelf te koken trakteerde ik mezelf op verse sushi! Tip voor iedereen die bij mij in de buurt woont: de sushi van eethuis Honkies uit Enkhuizen is écht lekker. (Tnx voor de tip(s) Mer! :))

Ik ben van plan de komende weken lekker door te gaan zoals ik nu bezig ben. Er staan al een paar leuke afspraken en events op de planning en daarnaast werk ik lekker door aan de site. Ook ga ik nu volop beginnen met het werken aan mijn kookboek snelle klassiekers met een twist. En daarbij probeer ik dus ook iets gezonder te eten. Volgende keer laat ik jullie zien of dat een beetje gelukt is. 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

7 Reacties

 1. Cheese and Chinese 29 maart 2016 om 08:03

  Je paasontbijt ziet er geweldig uit! Jammer dat het feestweekend alweer voorbij is eigenlijk.

 2. Merle 29 maart 2016 om 09:50

  Nu heb ik ook zin in sushi! :-) Heerlijk Bren!

   1. Merle 29 maart 2016 om 16:22

    ja want dat is m’n lievelings! ;-)

    1. Brenda Kookt 29 maart 2016 om 16:32

     Jaa! Zalm/avocado roll blijft mijn favoriet, maar de gefrituurde garnaal was wel érg lekker voor de afwisseling.

 3. Diana 29 maart 2016 om 10:10

  Wat een heerlijke foto’s weer! :-)

 4. Armanda Govers 5 april 2016 om 17:10

  Mooie site, maar je eet eigenlijk best veel dierlijke producten zie ik. Misschien vind je het leuk om dit college te kijken, het gaat over de top 10 doodsoorzaken en de relatie met voeding: https://www.youtube.com/watch?v=30gEiweaAVQ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *