Ga naar de inhoud

Tip: Veggie snoepjes van Katja

Katja veggie snoep 04

gesponsord artikel

De lekkere snoepjes van Katja kennen we denk ik allemaal. Maar wist je ook dat het hele assortiment veggie is? Dat het geen dierlijke gelatine bevat?

In bijna elk snoepje en dropje dat verkrijgbaar is wordt dierlijk gelatine gebruikt om de snoepjes lekker gummy te laten maken. Zonde, want dat is helemaal niet nodig!

Katja veggie snoep 03

Bij Katja zijn ze gek op dieren, ze maken niet voor niets de lekkerste dierensnoepjes zoals de Apenkoppen, Biggetjes, Flappies en de Zoo Mix. Katja kiest er bewust voor om uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen te gebruiken bij de productie van hun snoepjes. 30 jaar geleden waren ze zelfs de eerste snoepfabrikant die hierop overging!

Het is dus fijn dat dit vegetarische snoep vrij is van dierlijke gelatine, wat vaak wordt gebruikt als bindmiddel in snoep. Zo kan iedereen van deze te gekke dierenkoppen genieten.

Katja veggie snoep 02

I love veggie logo

Alle veggie producten zijn te herkennen aan het groene I Love Veggie logo op de verpakking. Door de vele opties aan vegetarisch snoep van Katja is er voor iedereen wel wat wils. Of je nu een feestje hebt, een filmavondje plant of gewoon lekker wil snoepen, je kunt altijd genieten van een lekker snoepje.

P.s. mijn all time favoriete snoepjes zijn de Yoghurt Gums van Katja. En die van jou?

Dit artikel is een samenwerking met Katja, lees mijn disclaimer

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op