Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Nieuw: Cote d’Or FRUIT – perfecte mix tussen chocolade en fruit

Cote dor fruit 01

gesponsord artikel

Lucky me! Als foodblogger mag ik veel lekkere nieuwe dingen als eerste proeven en ook deze keer was het weer raak. Eerder vertelde ik jullie dat ik ‘vroeger’ met mijn vriend een wekelijks bon bon bloc momentje had. Cote d’Or heeft nu iets nieuws, Côte d’Or FRUIT. Chocolade met fruit.

Chocolade en fruit zijn een heerlijke combinatie dat weten we allemaal denk ik? In chocoladerepen waar fruit aan is toegevoegd speelt het fruit meestal een ondergeschikte rol. Zo zonde, vaak proef je het fruit er bijna niet in terug. Dat is bij Côte d’Or FRUIT repen helemaal anders.

De nieuwe Côte d’Or FRUIT is een combinatie van pure chocolade met de frisse smaak van fruit. Côte d’Or FRUIT is de eerste reep chocolade met een doorlopende laag fruitvulling. Het fruit zit dus over de hele reep verdeeld.

Cote dor fruit 03

Côte d’Or heeft ruim twee jaar onderzoek gedaan om deze innovatieve chocolade te ontwikkelen. Er is gezocht naar het perfecte evenwicht tussen de bittere smaak van pure chocolade en de zoetzure smaak van fruit. Iedere tablet bestaat uit 55% fruitvulling en bevat alleen natuurlijke kleurstoffen en aroma’s om de smaak nog intenser te maken.

Dit is de eerste chocoladereep waar zowel het fruit als de chocolade de hero is, wat mij betreft is dat super gelukt. Bij iedere hap die je neemt proef je de pure knapperige chocolade en het frisse fruitlaagje. Mijn favoriet (en ook die van mijn vriend) is de reep met sinaasappel. Deze is lekker fris, wat mij betreft is dit een perfecte reep voor de zomer.

En p.s. het is ook heel erg lekker om stukjes van de reep toe te voegen als topping bij frozen yoghurt!

Côte d’Or FRUIT is vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt in de drie smaken: passievrucht (met mango), rode vruchten en sinaasappel. Alle drie de repen zijn een combinatie van fruit met intense pure Côte d’Or chocolade.

Dit artikel is een samenwerking met Côte d’Or , lees mijn disclaimer

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

5 Reacties

 1. Bianca Schrijft 16 juni 2016 om 07:20

  Ik ben gek op fruit en gek op chocolade, dat maakt me erg nieuwgierig naar deze repen. De nougat die er al een tijd is, deze vind ik heerlijk.

 2. Sylvia 16 juni 2016 om 07:52

  Nou die gaan we zeker proberen bren!!
  Mmmmmm…..

 3. Tanja 18 juni 2016 om 15:45

  Ik ben al vanaf kleins af aan een groot fan van Cote dÓr ( de lettertekens lukken me nog niet :-( ) Als oma voor haar verjaardag de pure chocolade kreeg die ze niet lustte kreeg ik die. Groot feest! :-) En later kwam idd de heerlijke bonbon bloc die ik de lekkerste bonbon vond En nu dus ook de Cote ‘d Or fruit. Ik ben er heel nieuwsgierig maar ik ga er blind van uit dat die ook goed is.
  Cote ‘d Or heeft altijd zo’n hoge kwaliteit dus dat zal nu ook wel! . Ik ben heel blij dat je me op dit nieuwe product wees want ik kom nooit zelf in de winkel en had het anders niet geweten.Nu gaat het meteen op boodschappenlijstje, ik probeer ook eerst die met sinaasappel

 4. Marianne Grootveld 8 januari 2020 om 13:17

  Hoi Brenda, kun je zeggen waar deze repen nog te koop zijn (internet, Nederlandse of buitenlandse winkelketens) ? Ik vind ze nergens meer helaas, ben GROOT fan van deze smaak.

  Dank en groeten,
  Marianne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *