Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots Augustus #2

Snap Shots augustus 03

Als ik door mijn snap shots van de afgelopen twee weken scroll is het direct duidelijk dat ik ook thuis nog lekker vakantie heb gevierd. Er is erg lekker gegeten, en het fijne: het was ook nog mooi weer! Verwacht veel zonnige foto’s met barbecue, ijs en toetjes.

Kijk mee naar mijn foodfoto’s van de afgelopen twee weken.

Snap Shots augustus 12

Ik kom thuis van vakantie en nadat ik de vakantiespullen zijn opgeruimd begin ik direct met het schoonmaken van de keuken. Ook de vriezer moest er aan geloven. Door de drukte rondom het boek had ik voor sommige dingen even geen tijd vrijgemaakt. Zoals het schoonmaken en opruimen van keukenkastjes. Heerlijk om nu weer een blinkende keuken te hebben.

Snap Shots augustus 11

Het lekkerste ontbijtje.

Snap Shots augustus 04

Barbecuen met een groep vrienden. Mijn aandeel was de caprese salade.

Snap Shots augustus 05

Extra leuk: Dave maakte de Old Amsterdam burgers van mijn blog voor op de BBQ. Lekker! De burgers zijn wel vrij machtig, dus het is aan te raden om de burgers niet te groot te maken.

Snap Shots augustus 08

Lunchen met tonijn. Dit lijkt op de tonijnsalade van dit recept (uit de oude doos), maar dan heb ik de ingrediënten los op het broodje geserveerd in plaats van door elkaar te roeren.

Snap Shots augustus 09

Fruitje! Doordat ik voor Fem dagelijks fruithapjes maak eet ik zelf ook weer meer fruit. Win – win.

Snap Shots augustus 01

Samen met Monique, Pauline en Philippine aten we bij Morgan en Mees in Amsterdam. Wat is dat een leuke zaak zeg. Gezellig bijkletsen onder het genot van heerlijke gerechtjes. Net als Mo en Paul bestelde ik twee voorgerechten (coquilles met chorizo en steak tartare) en samen deelden we de lekkere toetjes zodat we van alles konden proeven.

Snap Shots augustus 10

Smoothie operators stuurde me deze smoothie box om te testen. De inhoud zijn de ingrediënten voor maar liefst 5 smoothies. Leuk om op deze manier eens iets anders te doen met smoothies. Al moet ik toegeven dat smoothies met cacao, noten, zaden en gojibessen er door niet zo mijn ding zijn.

Snap Shots augustus 07

Ken je die drie vriendinnen die op dinsdag gezellig samen buiten de deur wilden lunchen? Ze gingen niet! De zaak waar ze hadden afgesproken was dicht en er waren geen andere lunchrooms of restaurants in de omgeving. #bummer Er zat dus niets anders op dan boodschappen halen bij het winkelcentrum en thuis in de tuin te lunchen. Ook gezellig, maar toch net niet zo lekker als wat het plan was.

Snap Shots augustus 02

Onverwachts belanden we met zijn drietjes op terras. Wijntjes, bitterballen, tonijn van de black basterd met wasabimayo en een ijsje van Vivaldi toe. Topdag!

Snap Shots augustus 18

Fruitige lunch: aardbeien en pindakaas met banaan en hagelslag.

Snap Shots augustus 19

Nog een topdag: varen door de polder met lekkere hapjes aan boord. Mijn schoonzusje maakte deze hapjes van appel met brie, honing en pistache.

Snap Shots augustus 17

Chippie er bij. (en ja die handjes komen iedere editie weer terug. Ze zijn ook zo schattig.. en snel! Voor je het weet hebben ze weer iets te pakken)

Snap Shots augustus 16

En als afsluiter weer een barbecue, deze keer in onze tuin. Als je deze zomer met mij gaat barbecueen dan eet je de caprese salade. En als ik bij jou ga barbecuen neem ik hem mee.

Snap Shots augustus 15

Altijd een goede afsluiter van de vakantie: pannenkoeken!

Snap Shots augustus 13

Een oliebol mag op de kermis niet ontbreken.

Snap Shots augustus 14

En dan aten we ook nog minipizza’s, wat een feest! Je kunt wel raden welke voor hem en welke voor mij waren ;)

Zijn jullie ook vakantie aan het vieren? Hebben jullie in Nederland of in het buitenland lekkere dingen ontdekt? 

Wat een heerlijke foto’s he? Ik krijg direct een zomergevoel als ik dit zo terugzie. Gelukkig wordt het vanaf vandaag weer beter weer dus ik hoop dat ik de volgende editie weer lekkere zomerse foto’s met jullie kan delen. Al is het vakantie vieren nu over hoor, ik ben weer lekker aan het werk voor mijn blog. En dat is ook niet verkeerd hoor. Ook probeer ik vanaf nu weer gezond(er) te eten. Het wordt tijd dat ik de zwangerschapskilo’s kwijt ga raken.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

7 Reacties

 1. Anne 23 augustus 2016 om 08:44

  Wauw, een overzicht met alleen maar lekker eten.. Ik krijg gewoon zin om te gaan eten na jou blog te hebben gelezen.

 2. Demi | DE KOOKFABRIEK 23 augustus 2016 om 09:08

  Leuk om te lezen. En de foto’s zien er heerlijk smakelijk uit. Voel me meteen geïnspireerd om ook kleine pizza’s/pizzahapjes te maken. Leuk!

 3. Lianne 23 augustus 2016 om 09:09

  Lekker eten allemaal in deze editie! Vooral je broodjes met pindakaas en banaan en je pannenkoekjes zien er heerlijk uit. :)

 4. Tanja 25 augustus 2016 om 01:47

  Zo hee, wat veel heerlijke dingen zag ik voorbij komen, te veel om op te noemen. En weer maakte je er prachtige foto’s van!. Ik kreeg er dus weer trek van en maak zo, ondanks het late uur, nog een light hapje voor mezelf klaar. Anders lig ik in bed alleen aan food te denken en kan ik straks niet slapen ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *