Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

TIP: Het Quaker Ontbijtboek!

quaker-ontbijtboek-2

gesponsord artikel

Vandaag tip ik jullie Het Quaker Ontbijtboek dat onlangs feestelijk is gelanceerd met een 5-gangen (!) ontbijt. Het boek staat bommetje vol lekkere ontbijtrecepten, zo is het iedere dag een feestje om te ontbijten. En het leuke: dit boek kan heel eenvoudig van jou zijn, je kunt hem als e-book downloaden via de website!

De afgelopen maanden is Quaker opzoek gegaan naar de lekkerste ontbijtjes met Quaker-producten. Via social media zijn de ontbijtjes via #datbegintgoed ingezonden. De winnende ontbijtjes zijn gebundeld in een prachtig ontbijtboek, Het Quaker ontbijtboek. Mijn lekkere Tropisch Mango Ontbijtje met Notencrunch (klik hier voor het recept) staat ook in het boek. Net als 69 andere lekkere ontbijtideetjes.

Bekijk een preview van het boek in dit leuke filmpje dat op de lancering werd getoond:

quaker-ontbijtboek-lancering-02

quaker-ontbijtboek-lancering-04

quaker-ontbijtboek-01

Het is een prachtig boek  geworden, helemaal in stijl met foodfotografie. Zo is de vormgeving van het boek ingedeeld op de ‘Instagram-style’. En zijn in het boek allemaal hulpmiddelen voor het maken van mooie foodfotografie toegevoegd. Zo vind je in het boek verschillende tips maar bijvoorbeeld ook achtergrondjes en sjabloontjes. Hiermee is het nog leuker om een mooie foto van je ontbijtje te maken.

Wil je ook ontbijten met de lekkere recepten uit Het Quaker Ontbijtboek? Ga snel naar de website om het e-book te downloaden!

Dit artikel is een samenwerking met Quaker, lees mijn disclaimer

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

 1. Marja 29 november 2016 om 18:06

  Hoi Brenda,
  Ik heb geprobeerd om via jouw linkje naar jumbo te gaan om dat ontbijtboek te downloaden. Wat denk je wat? Er is totaal geen ontbijtboek of enige verwijzing daar naar toe, te vinden! Je wordt naar een pagina vol ontbijtproducten van Quaker geleid, die je bij Jumbo kan kopen! Maar nergens een boek, oftewel e-boek hoor! Ik heb dan ook een klacht bij Jumbo neergelegd! Dat is misleidende reclame! En nee….ik heb jou of jouw blog niet genoemd! Alleen een kookblog heb ik gezegd. Ik geef jou ook de schuld niet hoor! Maar zo weten andere mensen dat het er dus niet is bij Jumbo! ( zoals met veel producten vaak voorkomt dat je voor niks komt bij Jumbo! )
  Ga vooral door met je blog, laat het je niet ontmoedigen! Ik neus graag naar recepten bij jou!
  Tot de volgende keer en een kusje voor Fem. ??????????

  1. Brenda Kookt 29 november 2016 om 21:34

   Hi Marja, ik heb het even uitgezocht en zie dat het een misverstand is. Via de website van Quaker is het e-book inmiddels weer te downloaden, deze link staat ook in het artikel genoemd. Ik zal hem hier ook nog even plaatsen zodat je hem hier direct kunt downloaden: http://bit.ly/2fAEMXd

   Groeten, Brenda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tijdelijk een gevarieerd weekmenu (5 recepten) uit de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 helemaal gratis!