Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots Maart #2

PicMonkey Collage

De afgelopen weken in een notendop: recepten testen en uitwerken, uiteten, foodpost, lente weer, heel veel chocolade en tussendoor nog een soort van proberen verantwoord te eten. Kijk mee naar mijn foodfoto’s van de afgelopen weken:

Snap Shots maart 0201

Rara wat wat ga ik maken met deze ingrediënten… ;) Dat het een paasrecept is kun je misschien al wel raden? Het resultaat is super lekker, volgende week deel ik het recept met jullie, dan trap ik namelijk de paasweek af!

P.s. het aller eerste paasreceptje heb ik gister al met jullie gedeeld, klik hier om deze te bekijken!

Snap Shots maart 0203

Als je niet kunt kiezen neem je gewoon van alles een beetje. Vroeger noemde we dit een sprookjesbrood.

Snap Shots maart 0205

Met een vriendinnetje heb ik heerlijk gegeten, bijgekletst en geborreld bij de Tuynkamer in Hoorn. Grappig, want tot niet zo lang geleden wist ik wel dat je voor lunch of een kopje thee bij de Tuynkamer moet zijn, maar niet dat je hier ook ‘s avonds heel erg lekker kunt eten.

Carpaccio is vaak standaard en neem ik daarom liever niet als ik uiteten ben. Maar John’s carpaccio van de Tuynkamer is een topper, die moet je geproefd hebben.

Snap Shots maart 0206

Het toetje: de tiramisu met witte chocolade was ook érrug lekker!

Snap Shots maart 0204

Banaan-ei pannenkoekjes met haver. Lekker, én gezond. Al had ik de maple syrup in dat geval misschien beter achterwege kunnen laten.
Snap Shots maart 0207

Zondag en trek in iets lekkers -> Tosti!
Snap Shots maart 0208

Omdat ik veel met nieuwe recepten bezig ben vergeet ik soms te koken van mijn blog. Joost wilde de hartige taart met heel veel groente weer eens eten, het blijft een topper. Dit is de eerste hartige taart die ik 5 jaar geleden op mijn blog publiceert, nog steeds onze favoriet. (ook ideaal om restjes groente op te maken)

Snap Shots maart 0218

Dikke LIKE voor de eerste lunch op terras in het zonnetje. Dit is zo genieten! Op instagram kreeg ik de vraag op welk terras dit was, dit is bij de Bakker Bart in Hoorn. Ik wilde even snel tussen afspraken door een lekker broodje eten.

Snap Shots maart 0209

En de dag erna werk ik weer lekker thuis. Recepten uitwerken, koken, fotograferen, foto’s uitzoeken en bewerken en het artikel af maken. Dit freestyle recept pakte onverwachts heel goed uit. Morgen publiceer ik hem op de blog.

Snap Shots maart 0212

Hele lekkere #foodpost van Verkade. Hoe kan ik zoveel lekkere chocolade weerstaan…
Snap Shots maart 0211

Dat de Digestive Bites lekker zijn wist ik al, dit zakje had ik namelijk net leeg gegeten. Oeps! Ik ben gek op chocolade koekjes, en daarom kon ik deze ook niet in de supermarkt laten liggen.

Snap Shots maart 02020

Té lekker: verse eitjes!
Snap Shots maart 0213

En die verse eitjes gaan meteen op brood. Lekker met avocado en een heel klein likje truffelmayo.
Snap Shots maart 0214

Ik had nog een blikje dulce de leche in de koelkast staan en vroeg via Instagram wat ik daarmee zou maken. Met een van jullie tips ben ik aan de slag gegaan.

Snap Shots maart 0216

Oehh toffe foodpost! Ik ontving een envelop met een mini kompas (staat niet op de foto zie ik, vraag me niet waarom) en heel veel lekkere (buitenlandse) kruiden. Soon more.. staat er op het kaartje. Ik ben benieuwd wat er nog meer gaat komen.

Snap Shots maart 0217

Mijn huis transformeerde tot een brownie fabriek! Ik bakte brownies voor de Diva Fair van de Pink Ladies, zij zamelen geld in voor KWF, Samenloop voor Hoop.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

6 Reacties

 1. Julie 28 maart 2017 om 06:24

  Die eerste foto ziet er sowieso al aantrekkelijk uit, ongeacht wat het uiteindelijke recept wordt! En leuk dat je nog steeds recepten van je eigen blog kookt :)!

  1. Brenda Kookt 28 maart 2017 om 09:23

   Eigenlijk zou ik vaker van mijn eigen blog moeten koken. Er staat zoveel lekkers op..! :)

 2. Donald 28 maart 2017 om 18:13

  Wat veel lekkere recepten, als hobby kok probeer ik er zoveel mogelijk na te maken.
  Het ziet er allemaal zo heerlijk uit!
  Alleen gaan de kilootjes wel meetellen bij mij, daar heb jij geen last van zo te zien.
  Hoe krijg je dat voor elkaar????

 3. Roos 29 maart 2017 om 13:00

  Ik ben zó benieuwd naar die Digestive bites… Misschien binnenkort toch maar eens proberen ;)

  1. Brenda Kookt 30 maart 2017 om 07:51

   Uit zelfbescherming zou je er niet aan moeten beginnen, voor je het weet is het zakje leeg ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *