Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap shots April #1

April snap shots CollageZo he, wat heb ik de afgelopen weken veel gedaan! Ik verklap niet te veel ,of eigenlijk niets. Kijk snel mee naar de Snap Shots April #1 om mijn food-avonturen van de afgelopen weken te bekijken.

 

Snap Shots April #1

Snap Shots april 0103

#foodpost! In dit pakketje zit het nieuwe kookboek van Sabine van Ohmyfoodness,Reishonger. Binnenkort vertel ik je er meer over!

 

Snap Shots april 0104

Ik ging even langs bij de nieuwe locatie van het ProeVkantoor. De maaltijdboxen worden ingepakt.

Snap Shots april 0101

Ik kreeg een pakketje verse groenten en fruit mee, waaronder andijvie. Tijdens het wassen van de andijvie besefte ik mij dat ik dat normaal eigenlijk nooit doe. Ik koop anijdvie altijd voorgesneden. #lui #makkelijk

Snap Shots april 0105

Ik kan wel wennen aan het zonnige lente weer. De dag is extra zonnig als ik start met een kommetje yoghurt met granola en mango.

Snap Shots april 0102

En we lunchen ook lekker buiten. Mijn bordje met pastasalade vind de kleine meid stiekem ook erg lekker.

Snap Shots april 0229

Met vrienden aten we bij Restaurant Het kerkje in Andijk. Ik heb hier ontzettend lekker gegeten. De mooie gerechtjes waren goed op smaak, en de bijpassende wijnen (en port) waren heerlijk en er heerst een ontspannen en informele sfeer. Het enige wat ik minder vond was dat de (best wel veel) amuses erg snel achter elkaar geserveerd werden.

Snap Shots april 0208

Thuis kookte ik weer eens een receptje van mijn blog: de kip-cajun wraps blijven lekker.

Snap Shots april 0207

En ook bij mij gaat er weleens iets mis in de keuken; de sushi viel helemaal uit elkaar. Ik vermoed dat de nori-vellen iets te lang in de kast lagen… Maar lekker was het wel, en dat telt ook.

Snap Shots april 0206

#foodpost Dé nieuwe Ben & Jerry’s, met choco toplaag! Ik heb hem alvast voor jullie goedgekeurd.

Snap Shots april 0114

Samen met Francesca, Monique en Philippine had ik een  gezellige avond bij Café Caron in Amsterdam. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zoveel kennis heb van de Franse keuken, ik moet nodig eens naar Parijs geloof ik. Ik herkende namelijk lang niet alle gerechten die op de menukaart staan ;)
Snap Shots april 0116

Maar lekker was het wel! De gefrituurde eendeneieren (zonder truffel, maar ik raad je aan te bestellen met) waren mijn favoriet. De gerechten vallen wel vrij zwaar op de maag, houd daar rekening mee.

Snap Shots april 0110

Dus.

Snap Shots april 0218

Heel erg tof: ik mocht de Nikon 1 J5 testen omdat ik opzoek ben naar een kleinere camera naast mijn DSLR.

Snap Shots april 0226

2x een snel maaltje omdat we niet zoveel tijd hadden om te koken en te eten. Hij ging voor pizza, ik voor een pastasalade van restjes uit de koelkast. Lekker met truffelolie.

Snap Shots april 0225

En ik ging naar Londen! Check dit toffe uitzicht uit het vliegtuig.

Snap Shots april 0224

Betrapt! Ik vlog normaal gesproken niet, maar met de Nikon 1 J5 wilde ik het toch eens proberen. Daarom heb ik tijdens mijn tripje naar Londen met Ella’s Kitchten gevlogd. Het resultaat hoop ik snel met jullie te delen. Vind het wel spannend hoor.. ;)

Snap Shots april 0223

En de dag erna stond ik weer voor de camera. We filmden voor de laatste keer in mijn huidige keuken voor de verhuizing. Spannend!

Snap Shots april 0222

En Fem at d’r eerste Oreo cookie… <3

Snap Shots april 0221

Zondag was het echt genieten met het mooie weer… dat vraagt om broodjes aardbeien in de zon!

Snap Shots april 0220

Én de eerste BBQ met vrienden.

Snap Shots april 0219

Deze is altijd goed, zeker als hij homemade is.

Snap Shots april 0217

Afgelopen maandag bezocht ik de Culiperslunch. Op dit event worden allemaal nieuwe (en lekkere) food-dingen gepresenteerd. De perfecte afsluiting was de brownie-tompouce van Waldopatisserie.

Snap Shots april 0227

Ik stond afgelopen week nog een keer voor de camera, deze keer was ik in de keuken bij Mandemakers Keukens. We gaan iets heel leuks doen samen! Zoals je ziet is daar opperste concentratie voor nodig.. Ik vertel jullie snel meer!

Snap Shots april 0228

Na alle drukke werkdagen deed ik het gisteren lekker rustig aan. Samen met mijn kleine moppie ontbeten we daarom op de bank met pannenkoekjes en een tekenfilmpje. Als ik even niet keek werd er snel een stukje pannenkoek van me gepikt.

Snap Shots april 0230

Nee hoor, ik heb helemaal niet veel bakjes… Oeps! Ik ben inmiddels begonnen met het uitzoeken en inpakken van de keuken. Op naar de verhuizing!

De afgelopen weken stonden er zo te zien veel food-uitjes op het programma. Ik heb heel veel lekkere dingen mogen proeven. De komende weken worden iets rustiger, op het gebied van uitstapjes dan. Ik ben inmiddels namelijk druk begonnen met inpakken en het voorbereiden van de verhuizing. In de volgende editie van de Snap Shots zien jullie meer!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *