Fris omelettaartje met roomkaas
Vandaag deel ik een fris lunchgerechtje, een omelettaartje met Philadelphia Mediterrane Kruiden. Ik ben gek op lunchen en varieer er daarom ook regelmatig mee. Iedere dag een boterham is ook maar saai. Nu de temperaturen in de zomer wat hoger zijn ga ik voor lichte frisse lunches. Je kunt dan...Fris omelettaartje met roomkaas
Bewaren
Vandaag deel ik een fris lunchgerechtje, een omelettaartje met Philadelphia Mediterrane Kruiden.
Ik ben gek op lunchen en varieer er daarom ook regelmatig mee. Iedere dag een boterham is ook maar saai. Nu de temperaturen in de zomer wat hoger zijn ga ik voor lichte frisse lunches. Je kunt dan kiezen voor een salade, maar dat is vrij standaard. Je kunt ook een andere verse lunch maken, zoals deze omelettaartjes.
Philadelphia Mediterrane Kruiden is een nieuw product in het assortiment van Philadelphia. Net als de andere smaken is ook deze lekker romig, en goed smeerbaar. Philadelphia Mediterrane Kruiden bevat rozemarijn, tijm en basilicum. Hierdoor is de roomkaas goed op smaak en is het niet nodig extra kruiden of andere ingrediënten aan de omelet toe te voegen.
De omelet met Philadelphia is een topper doordat de Philadelphia het lekker fris en zomers maakt. Je kunt de omelettaartjes in de koelkast bewaren. Zo kun je de omelettaartjes voorbereiden en kun je in de tussentijd iets anders doen.
Philadelphia Mediterrane Kruiden is een nieuwe variant van Philadelphia, bij de grotere supermarkten is dit product al verkrijgbaar.
Fris omelettaartje met roomkaas
Dit artikel schreef ik in samenwerking met Philadelphia, lees mijn disclaimer.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze fris omelettaartje met roomkaas
Stap 1
Roer de eieren los en meng dit met de melk en een snuf zout en peper.Stap 2
Verwarm een koekenpan met een klein drupje olie op het vuur. Bak van het eimengsel een omelet. Laat de omelet op laag vuur garen, zo voorkom je luchtbellen. Draai de omelet voorzichtig om en bak hem kort op de tweede kant.Stap 3
Laat de omelet even afkoelen op een bord of snijplank.Stap 4
Steek met een steekring 3 omeletjes uit de grote omelet. Besmeer ieder omeletrondje met Philadelphia Mediterrane Kruiden en stapel ze vervolgens op elkaar.Stap 5
Garneer je omelettaartje met een blaadje basilicum, tijm en rozemarijn.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze fris omelettaartje met roomkaas
Stap 1
Roer de eieren los en meng dit met de melk en een snuf zout en peper.Stap 2
Verwarm een koekenpan met een klein drupje olie op het vuur. Bak van het eimengsel een omelet. Laat de omelet op laag vuur garen, zo voorkom je luchtbellen. Draai de omelet voorzichtig om en bak hem kort op de tweede kant.Stap 3
Laat de omelet even afkoelen op een bord of snijplank.Stap 4
Steek met een steekring 3 omeletjes uit de grote omelet. Besmeer ieder omeletrondje met Philadelphia Mediterrane Kruiden en stapel ze vervolgens op elkaar.Stap 5
Garneer je omelettaartje met een blaadje basilicum, tijm en rozemarijn.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
1 reactie
Daniëlle
Dat ziet er lekker uit! Goed idee.