Fris omelettaartje met roomkaas

Omelettaartje met philadelphiagesponsord artikelVandaag deel ik een fris lunchgerechtje, een omelettaartje met Philadelphia Mediterrane Kruiden.

Ik ben gek op lunchen en varieer er daarom ook regelmatig mee. Iedere dag een boterham is ook maar saai. Nu de temperaturen in de zomer wat hoger zijn ga ik voor lichte frisse lunches. Je kunt dan kiezen voor een salade, maar dat is vrij standaard. Je kunt ook een andere verse lunch maken, zoals deze omelettaartjes.

Philadelphia Mediterrane Kruiden is een nieuw product in het assortiment van Philadelphia. Net als de andere smaken is ook deze lekker romig, en goed smeerbaar. Philadelphia Mediterrane Kruiden bevat rozemarijn, tijm en basilicum. Hierdoor is de roomkaas goed op smaak en is het niet nodig extra kruiden of andere ingrediënten aan de omelet toe te voegen.

De omelet met Philadelphia is een topper doordat de Philadelphia het lekker fris en zomers maakt. Je kunt de omelettaartjes in de koelkast bewaren. Zo kun je de omelettaartjes voorbereiden en kun je in de tussentijd iets anders doen.

Philadelphia Mediterrane Kruiden is een nieuwe variant van Philadelphia, bij de grotere supermarkten is dit product al verkrijgbaar. 

Philadelphia omelettaartje frisse lunch

Fris omelettaartje met roomkaas

Fris omelettaartje met roomkaas

20 minuten

Ingrediënten

  • 3 grote eieren
  • 1,5 eetlepel melk
  • zout en peper
  • 3 eetlepels Philadelphia Mediterrane Kruiden
  • blaadje basilicum tijm en rozemarijn ter garnering

Bereiding

  • Roer de eieren los en meng dit met de melk en een snuf zout en peper.
  • Verwarm een koekenpan met een klein drupje olie op het vuur. Bak van het eimengsel een omelet. Laat de omelet op laag vuur garen, zo voorkom je luchtbellen. Draai de omelet voorzichtig om en bak hem kort op de tweede kant.
  • Laat de omelet even afkoelen op een bord of snijplank.
  • Steek met een steekring 3 omeletjes uit de grote omelet. Besmeer ieder omeletrondje met Philadelphia Mediterrane Kruiden en stapel ze vervolgens op elkaar.
  • Garneer je omelettaartje met een blaadje basilicum, tijm en rozemarijn.
Pin dit recept
Afdrukken

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Philadelphia, lees mijn disclaimer.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
1 comment

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk