Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s #9 – Veel op pad

De afgelopen twee weken was ik lekker druk. Ik ben veel op pad geweest voor leuke werkafspraken en events, en daarnaast heb ik ook veel achter de laptop gewerkt. Al is daar in de foodfoto’s weinig van te zien. Het is natuurlijk veel leuker om foto’s te maken als ik op pad ben!

We filmden voor mijn Youtube-kanaal, ik was natuurlijk aanwezig bij de Crispy Chefs Battle,en ik  kookte op de VTwonenbeurs. En inmiddels ben ik ook alweer bezig met de voorbereidingen voor de decembermaand. Kijk mee naar mijn foodfoto’s van de afgelopen weken!

Tijd om weer nieuwe video’s op te nemen! Vaak filmen we een aantal video’s op dezelfde dag, en er komen weer een paar lekkere recepten in video-vorm voor jullie aan hoor! Stay tuned, je ziet ze hier (en op mijn YouTube-kanaal) vanzelf voorbij komen.

Drie van mijn bezoekers deden samen met een vriendin mee met de Crispy Chefs Battle van TopTaste. Een gezellige avond waarbij heerlijke salades zijn gemaakt en ik samen met Pierre Wind voor jury speelde.

Werken op de bank met een glas verse munt thee, love it! Zeker als het buiten regent.

In Den Haag werd ik geïnterviewd op het Online Kennisevent van Zuiver Media. En toen ik op de terugweg de trein voor mijn neus zag wegrijden liep ik meteen door naar Starbucks om wat lekkers te scoren. Ik ging niet voor koffie, wel voor deze Peanutbutter Stack. Te veel calorieën, maar ook te lekker.

Iets gezonder: homemade courgettesoep.

Onverwachts gaat op zijn best, heerlijk als alles weer fris en schoon is.

Je ziet het goed, dit zijn kerstkoekjes! Vorige week had ik de eerste kerst-meeting en ik kan je alvast verklappen dat er weer leuke dingen aan komen… #spannend!

Oeps! Dit heb ik per ongeluk in een paar vriendinnenapps, en de familieapp gestuurd.

Koken op de VT wonenbeurs op de stand van Mandemakers Keukens. (hier lees je er meer over, en geef ik het recept van de quiche)

Aan de bak!

Na al dat koken was het tijd om zelf even lekker te eten. Als toetje at ik deze lekkere brownie met oreo van Waldo.

Quality time met mijn kleine moppie: appels plukken bij Het Keetje! Zo leuk om te doen!

Zondag ochtend. 

En ik sluit af met een perfecte herfstzondag. Wandelen door de duinen in Schoorl (iets te lang, we hadden niet helemaal de handigste route genomen #storyofourlife) en daarna lekker lunchen in het zonnetje.

Zo dat was het dan weer, wat mocht ik veel leuke dingen doen he? De komende weken is het qua afspraken en events minder druk, en dat komt goed uit want ik ga beginnen aan de sinterklaas- en kerstrecepten. Dit vind ik een van de leukste klussen van het jaar, dus ik heb er ontzettend veel zin in. En daarnaast zijn er de komende tijd vooral prive veel leuke feestjes te vieren (zo zijn wij alledrie jarig de komende maanden) dus qua koken hoef ik me niet te vervelen ;)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *