Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s Weekoverzicht #4 | Buiten de deur werken, genieten van mooi weer en eten bij Stiel in Schagen

Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! Het was vorige week koud, maar ook erg mooi weer. Tussen het werken door ben ik daarom regelmatig lekker naar buiten gegaan. Ook werkte ik buiten de deur, sprak ik af met vriendinnen, gingen we lekker uiteten en had ik fijne qualitytime met Fem.

Ik moet zeggen dat ik zelf nog wel moet wennen om foto’s te maken, en dan vooral van de gewone dingen. Maar deze week heb ik mijn best gedaan om naast foodfoto’s ook een paar andere foto’s te maken. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om het te bekijken.

Weekoverzicht in foodfoto’s

Maandag

De week begint goed, met een ontbijtje op bed. Maandag is altijd een soort vrije dag waarop ik samen met Fem thuis ben. We hoeven ‘s ochtends dus ook niet te haasten en daarom eten we ons ontbijtje op bed.

Het is vandaag super koud buiten en daarom haal ik een portie snert uit de vriezer als lunch.

Dinsdag

Ik werk de hele dag achter de laptop. Buiten lijkt het wel voorjaar, de zon schijnt de hele dag. Om daar ook beetje van te kunnen genieten breng ik wandelend de bestellingen uit de webshop weg.

‘s Avonds schuiven we lekker bij mijn ouders aan, we eten rode kool met hachee. Yum!

En vlaflip toe :)

Woensdag

Vandaag is weer een laptopdag en thuis komt er te weinig uit mijn handen. Sta ik ineens de was te doen in plaats van dat ik achter de laptop zit. Ik fiets daarom naar Hoogkarspel om even te werken (en te lunchen) bij Van Dis. Een super goed besluit, ik ben mega productief en heb super veel af kunnen maken.

Het is vandaag ook Valentijnsdag, doen we eigenlijk niet aan. Maar ik trakteer Joost ‘s avonds op een simpel homemade gebakje met verse aardbeien ;)

Donderdag

Tijd om de #foodpost op te ruimen.

Ik kook en fotografeer 3 recepten.

En terwijl ik de keuken opruim kijk ik naar het schaatsen. Ideaal een tv in de keuken ;)

Mijn nieuwe schoenen worden bezorgd! Vorig jaar kon ik geen leuke witte sneakers meer vinden in mijn maat. Dus ik bestelde deze alvast voor het voorjaar.

Tijd voor temptation en chocolade koekjes.. #guiltypleasure

Vrijdag

Vanochtend heb ik de oppas op Jens en Stijn en omdat het vandaag echt lekker weer is (niet koud!) gaan we lekker de speeltuin in.

#genieten 

Tegen lunchtijd deel ik de zorg voor onze kids met Jorien ;) En als lunch maak ik een snelle pastasalade.

Daarna gaan we knutselen. Deze ringen hebben we gewonnen bij StoerMetaal. Tijd om mijn kerstversiering eruit te halen en hem in voorjaarssfeer te brengen.

Einde van de middag leek het me een goed idee nog even te wandelen met Fem. Het idee was dat ze beter door zou lopen als ze zelf met de wagen en popje mocht lopen. Het resultaat was het tegenovergestelde. Ik had nooit kunnen bedenken dat ze popje onderweg zo vaak uit de wagen zou moeten halen om te troosten. Heel schattig, maar het duurde ook heel erg lang.

‘s Avonds gingen we uit! Samen met mijn zusje en zwager gingen we lekker uiteten bij Stiel in Schagen.

We hadden een super goede tafel, de chef’s table waarop we lekker in de keuken konden kijken. Vind ik altijd super leuk ;)

We hebben heerlijk gegeten, echt een aanrader. Dit is het toetje van chocolade en toffeesaus. Een schot in de roos, ik vind het vaak tegenvallen als het toetje geen chocolade bevat.

Zaterdag

Hij haalde boodschappen en bedacht dat we met dit gingen lunchen. Broodje uit de oven met ham, kaas en ananas. En ketchup.

‘s Middags gaan we nog even wandelen in Enkhuizen.

En vandaag kookt Joost ook, namelijk dit recept van de blog. Blijft een van onze favorietjes.

Zondag heb ik niet echt geschikte foto’s gemaakt. In de ochtend ben ik met Fem, vriendinnen en onze kids naar het FunFestijn geweest (indoor speeltuin). Heel erg leuk, want Fem kon voor het eerst helemaal zelf in het grote gedeelte (trotse-moeder-momentje). En ‘s middags hebben we bij ons thuis geborreld.

Deze week ga ik weer lekker aan de bak voor de blog en staan er veel gezellige afspraken met vriendinnen op de planning. Zin in! Volgende week zie je de foto’s weer voorbij komen :) 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Marjon (Uitgelezen) 20 februari 2018 om 10:17

    Leuk hoor, deze overzichtjes :-) Ik hoop dat je dat blijft doen!

    Groetjes, Marjon.

  2. Mer 21 februari 2018 om 21:13

    Leuk! En die sneakers wil ik ook, haha! ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *