Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s weekoverzicht #7 | Tosti’s, Workshop RTL, Mc Donalds en patatjes

Ik vroeg me af of mijn weekoverzicht wel interessant genoeg waren, maar aan de lezersaantallen vinden jullie het erg interessant om te zien wat ik allemaal uitspook zo in de week ;) Dus ik ga er lekker mee door!

De afgelopen week bezocht ik een event, had ik een workshop bij RTL en kon ik de MC Donalds niet weerstaan. Ook had ik qualitytime met Fem, en had ik het hele weekend vrij om te winkelen en (alcoholvrij) te borrelen.

Weekoverzicht in foodfoto’s

Maandag

We beginnen de week goed, er wordt al vroeg koffie voor me gemaakt.

Ik ga vandaag naar het Storiemakers Event van Cherrylab, en onderweg neem ik dit mee om te snoepen. Ik vind mezelf altijd zo ontzettend goed en gezond  als ik fruit meeneem voor in de auto ;) 

Op locatie eet ik een heerlijk broodje met eiersalade (met truffel), super lekker!

Dinsdag

Mijn nummer 1 zwangerschapscraving: tosti met ham/kaas en ketchup.

Na de tosti rijd ik naar Hilversum voor een workshop bij RTL MCN. Daar helaas geen foto’s gemaakt, ik was te laat doordat ik een beetje verdwaald was op het mediapark (story of my life), ik kon het gebouw maar niet vinden. Gelukkig kon ik 5 minuten later ongemerkt aansluiten.

Na de workshop en borrel merk ik dat ik echt iets moet eten voor ik naar huis rijd. Ik volg daarom zodra ik het mediapark af rijd de bordjes die me hier naartoe brengen.

Hét geluksmomentje van vandaag: dat ik om 20.59 uur Albert Heijn Hoorn nog in mag om snel deze kruiden te kopen.

Woensdag

Woensdag werk ik thuis, ik ben lekker in de keuken aan het koken en werk recepten uit achter de laptop. Dit is mijn tussendoortje. 

Deze week ging ik even langs Xenos en kwam ik thuis met dit nieuwe servies. Het is een broste-look-a-like. En deze week is het nog 4 halen 3 betalen. 

Broodje vega filet american met ei op een nieuw bordje <3

Vergeten een foto van mijn avondeten te maken. Vandaag aten we de courgette tonno, recept publiceerde ik gister op de blog.

Donderdag

Donderdag had ik een dagje qualitytime met Fem. Samen met mijn nicht en onze meiden gingen we naar monkeytown in Purmerend. De meiden hebben heerlijk gespeeld. Voor ons zelf was het vooral een flinke sport om de meiden naar de hoogste glijbaan te begeleiden ;) Daarna hadden we wel een lekkere lunch verdiend.

Dit is de binnenkant van een tompouce-paasei van de HEMA. Ik geef toch de voorkeur aan een echte tompouce boven de paaseitjes.

Vrijdag

Ik ben zo iemand die zichzelf op iets lekkers trakteert na het schoonmaken van het huis.

Als Fem uit bed komt staat er nog iets lekkers voor ons klaar. Zoals je begrijpt was de chocolade als eerste op ;)

Zaterdag

Dagje winkelen met mijn zusje en schoonzusje in Haarlem. <3 worteltaart.

En deze club sandwich was ook té lekker. Winkelen maakt hongerig.

‘s Avonds lag ik lekker op de bank de finale van Wie is de mol te kijken. OMG JAN!! In aflevering 1 heb ik hem als 1 van mijn 5 mollen aangewezen, maar vanaf aflevering 2 ging ik volledig op anderen. Nadat Simone eruit was heb ik al mijn punten verloren, anders was ik de laatste aflevering toch weer op Jan gegaan ;)

Zondag

Zondag is een gezellige dag met koffie-visite, soep met broodjes..

..tussendoor even werken..

(en ja, je ziet het goed, dit zijn artikelen die ik alvast schrijf voor september 2018, als ik verlof heb)

..liggend vanaf de bank.

Daarna weer borrelen bij vrienden..

..en afsluiten met patatjes. Zoals je ziet kon ik niet kiezen tussen ketchup en curry. Dus ik nam het allebei.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Rachel 13 maart 2018 om 22:23

    Die gevulde eieren van de hema wat apart zeg haha! het ziet er wel bijzonder uit, heerlijk verslag weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tijdelijk een gevarieerd weekmenu (5 recepten) uit de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 helemaal gratis!