Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s weekoverzicht #13 | TOPweek met de lekkerste groentepizza’s, veel werk en veel zon


Wat was dit een heerlijke week! Ik zat 2 dagen in training en heb veel gewerkt, maar ook veel kunnen genieten. Van de lekkerste nieuwe groentepizza’s als #foodpost, vers fruit, het zonnetje, eten in de tuin, lunchen bij het strandpaviljoen, borrelen met vriendinnen en het eerste rondje varen in de polder.

Foodfoto’s weekoverzicht

Maandag en dinsdag

Hi! Maandag en dinsdag pak ik even samen, ik volg deze dagen namelijk een training.

De innerlijke mens wordt zoals je ziet ook goed verwend.

Lekkere smoothie.

Tijdens de lunch werd er een heerlijke carpaccio geserveerd. Ik kon het niet laten toch een klein beetje  hiervan te proeven..

..maar er was ook genoeg anders lekkers.

Woensdag

Na twee dagen buiten de deur te zijn geweest kon ik woensdag lekker thuis aan de slag voor de blog. In de ochtend zat ik binnen achter de laptop. Daarna stond ik in de keuken en het fotografie-gedeelte besloot ik mee naar buiten te nemen ;)

En ‘s avonds aten we ook lekker buiten in de tuin. Wat is (of was?) het fijn hé met het zonnige weer? Ik hoop dat we hier de komende maanden veel van mogen genieten.

Donderdag

Vandaag ben ik (eindelijk) aan de slag gegaan met de highlights in Instagram. (check: https://www.instagram.com/brendakookt/)

En daarna sluit ik me op in de bibliotheek. Als ik hier aan het werk ben kan ik heerlijk doorwerken. Ook een voordeel: hier zie ik bijna geen buitenlicht dus weet ik ook niet dat het buiten super lekker weer is.

Einde van de middag mag ik nog even kort de zon in.

Vrijdag

Na een super lekkere werkwerk ben ik vrijdag lekker een dagje vrij. In de ochtend ga ik met Fem en mijn zusje naar Sprookjeswonderland. Daarna besluiten we te gaan lunchen bij Strandpaviljoen Enkhuizen, bij Enkhuizerzand. Goed vertoeven hoor hier!

Hi!

en Yum!

‘s Middags neem ik het er ook van. Lekker een boekje lezen terwijl Fem in tuin met water speelt.

En ‘s avonds ga ik met vriendinnen eten bij de Tuynkamer in Hoorn.

Altijd lekker :) Daarna borrelen we nog even op de rode steen.

Zaterdag

Zaterdagochtend ga ik met Fem, mijn nichtje en haar dochtertje naar de speeltuin. Onze tuin is dit weekend namelijk geen fijne speelplek omdat er hard wordt gewerkt aan de overkapping.

Als lunch staat deze verrassende #foodpost van Dr. Oetker op het menu. Ik mocht als een van de eerste de nieuwe Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA groentepizza’s testen. Dit zijn pizza’s met een groentebodem, verkrijgbaar met spinazie, rode biet en bloemkool.

Deze pizza’s vind je in het vriesvak van de supermarkt, en zijn al belegd. Helemaal klaar dus. Je hoeft ze alleen even in de oven te schuiven.

De werkmannen in de tuin lusten ook wel een stukje pizza natuurlijk!

De pizza’s zijn wat mij betreft echt een aanrader, ik vond ze verrassend lekker. Minstens net zo lekker als een pizza zonder groente ;) Ze hebben een lekkere knapperige dunne bodem en zijn goed belegd.

Mijn persoonlijk favoriet is de spinaziebodem die belegd is met broccoli en champignons (ben gek op champignons op pizza). Voor welke zou jij gaan?

Aangezien ik toch niet relaxed in de tuin kan zitten met het gezaag om me heen duik ik als Fem slaapt lekker de keuken in.

Dinner. Soort van kip, patat en appelmoes. Met sla.

Zondag

Zondagochtend ga ik nog even aan het werk en zet ik een aantal gerechten op de foto. Ik heb Fem ooit aangeleerd dat ze mag proeven als ik de foto heb gemaakt. Aan dat handje rechtsboven is te zien dat ze dit nog steeds graag doet ;)

Ze vindt niet alles lekker wat ze proeft, maar zo probeert ze het wel. Deze cake is in ieder geval goedgekeurd. Jullie zien hem later deze week online!

Zo lekker als de zon schijnt: meloen! Ik heb dit weekend ook een verrassend lekker receptje met meloen gemaakt. Deze deel ik binnenkort natuurlijk ook met jullie.

In de middag gaan we lekker varen in de polder. De wijn heb ik ingeruild voor zelfgemaakte ijsthee van Betjeman en Barton, deze #foodpost ontving ik deze week.

En ik maakte een hele lekkere citroencake die ik uitdeelde. Viel zeer in de smaak!

En we sluiten het weekend met z’n allen af met een broodje bal en salade.

Dit artikel bevat een samenwerking met Dr. Oetker, lees mijn disclaimer.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *