Foodfoto’s Weekoverzicht #14 | Lastige week, makkelijke maaltijden en Top Koningsdag

Vorige week had ik zo’n heerlijk weekoverzicht. Het was mooi weer, ik voelde me goed en was lekker productief. Daarbij stonden er allemaal leuke dingen op het programma. Deze week was anders. Koud, guur, minder leuke dingen en het ging allemaal niet vanzelf. Ook zo’n week hoort er soms tussen te zitten toch? Maar natuurlijk waren er ook heus wel een paar leuke en lekkere dingen. En laten we niet vergeten dat Koningsdag top was! (en wat hadden we achteraf een geluk met het weer)

Kijk snel mee naar mijn weekoverzicht van de afgelopen week.

Weekoverzicht in foodfoto’s #14

Maandag was hectisch. En ik had ook totaal geen puf om na te denken over het eten. Dus het werd andijviestamppot. Iets dat we bij ons thuis allemaal lekker vinden.

Dinsdag

Vandaag ben ik heerlijk productief.

Ik werk op locatie maar tussendoor heb ik thuis nog een afspraak en lunch ik hier ook even snel met een gebakken eitje.  

Daarna zit ik weer in de bibliotheek.

Woensdag was hectisch met werk en deadlines. Ik heb er dan ook geen moment aan gedacht om foto’s te maken. Wel een lekker gerechtje op de foto gezet, deze zie je morgen al verschijnen op de blog.

Donderdag

Deze boeken gaan op de bus! Heb je gezien dat je mijn kookboek tot moederdag met korting bestelt? Voor slechts € 17,50 heb je hem in huis, gratis verzending. Klik hier voor meer info en om je bestelling te plaatsen.

Tussendoor werk en lunch ik even bij Eigenwijs in het Streekbos. Als ik ergens anders werk ben ik zoveel productiever, heerlijk! En ja als ik er dan toch ben geniet ik ook van een lekker broodje.

Dit is het broodje dat ik thuis na heb gemaakt, hier kun je het bekijken. Ik ben verliefd op de vijgen/gember mayonaise.

Qua eten heb ik een makkelijke week. Ook vandaag had ik geen zin om uitgebreid te koken. Ik appte Joost om te horen waar hij zin in had. Het werd zijn lievelingsmaaltje. Aardappel anders. Uit een pot. Opvallend was dat Fem het ook erg lekker vond ;)

Het recept kook ik ook regelmatig zonder pot (veel lekkerder wat mij betreft ;)), hier kun je mijn homemade versie bekijken.

‘s Avonds lekker op de bank met een chippie en dubbele aflevering van Temptation Island.

Vrijdag

Koningsdag! Voor ons geen oranje tompouce, maar ander lekkers.

De vriendengroep met kids komt ‘s middags bij ons borrelen. De hapjes bereid ik alvast voor. Zoals je ziet zijn die ook makkelijk, maar lekker. En helemaal in het thema: Hollands!

Nog even een broodje voor iedereen komt.

Altijd goed!

Tussendoor deden we met de kids ook nog even een rondje door het dorp. Zo leuk om te zien dat Fem dat soort dingen steeds leuker vindt.

Er waren ook veel bolletjes.

Dinner! Snack is op een dag als vandaag altijd goed toch? ;)

Zaterdag

Opruimen, schoonmaken, boodschappen doen. Dat was de zaterdag. En we aten een van onze favorietjes van de blog: spitskoolschotel met gehakt en appel in bladerdeeg.

Zondag

Ik hou zo van het zondagontbijt. Lekker met z’n drietjes aan tafel met allemaal lekkers..

En ‘s middags is er nog meer lekkers. High tea (met een Italiaans tintje) samen met mijn moeder, zusjes en schoonzusje.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk