Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Foodfoto Weekoverzicht #23 | Het wordt steeds warmer

Nu het einde van de zwangerschap nadert doe ik het steeds rustiger aan. In min weekoverzichtjes is dit goed te zien. Al moet ik zeggen dat ik afgelopen week ook wel weer een aantal leuke dingen heb gedaan. Dat waren vooral gezellige etentjes ;) Tussendoor ben ik aan het werk, rust ik uit, probeer ik af t koelen en slaap ik bij enzo. Deze week ben ik 33 weken zwanger.

Kijk mee naar mijn foodfoto’s!

Foofoto’s weekoverzicht

Maandag

Maandagochtend, rustig opstarten na een gezellig weekend (hier bekijk je de foto’s!). Fem is bij opa en oma te logeren, en ik ontbijt lekker rustig in de tuin.

Later die ochtend ga ik naar Amsterdam en dit ligt er op de stoel naast me.

Met mijn leuke foodiefriends heb ik afgesproken om te lunchen in Amsterdam, deze keer zaten we bij Mama Kelly. Kijk hoe tof het er daar uit ziet!

Het was natuurlijk erg mooi weer, dus wij zaten buiten op terras. Waar het niet roze was.

Ik lunchte met de Caesar Salad. Wel gevraagd of ze mijn ei langer willen doorgaren. Minder lekker, maar nog wel een paar weken nodig ;)

Na de lunch had ik nog trek in zoetigheid, gelukkig wilde Sabine dit lekkere toetje wel met me delen.

Een blondie met karamel, hij was hemels!

‘s Avonds geen zin om te koken (het is zo warm) dus aten we salade met aardappeltjes.

Als toetje aten we een ijsje, en ik koelde af met mijn voeten in een bak water.

Dinsdag

Lekker thuis werken aan de blog!

En wat minder leuk: van 11.30 uur tot 22.30 uur hadden we geen water. Gelukkig wel verse ijsthee :) En lieve ouders in de buurt waar we konden douchen.

Woensdag

Ik kon niet meer slapen, dus was vroeg uit de veren, rond 5.30 uur. En dat lijkt erg vroeg, maar het kan nog vroeger. Het is nu ik mijn weekoverzichtje maak 3.40 uur.. Als ik niet meer kan slapen heeft het niet zoveel zin om te blijven liggen in bed, dan wordt het steeds warmer en lig ik echt niet lekker meer met de dikke buik.

Dan ga ik er even een uurtje uit zodat ik straks weer naar bed kan en hopelijk nog een paar uurtjes kan slapen. (inmiddels slaap ik in de middag ook even bij)

Lekkere tussendoortjes :)

Zo leuk: afgelopen week gingen er opvallend veel planners op de post! Klik hier voor meer informatie.

Donderdag

Geen trek om warm te eten, dus ga ik voor pastasalade. Win-win, want deze pasta pesto tonno vindt zelfs Joost lekker ;) (hij houdt niet van koude pasta)

Vrijdag

Mijn favo ontbijtje! Yoghurt, granola en fruit. 

Tijd voor een borrelhapje! Afgelopen week deelde ik deze foto op Instagram, in samenwerking met Kwekkeboom. Er is een nieuwe oven bitterbal, de Kwekkeboom – Old Amsterdam bitterbal. En die is zo lekker, echt een aanrader.

Stiekem proefde ik hem in maart al op een persevent, maar hij is nu verkrijgbaar in de supermarkt. Tip voor iedereen die van kaasstengels en kaassoufflé’s houdt!

Verwenlunch met mijn kleine moppie op vrijdag nadat we lekker gezwommen hebben <3

En door naar de keuken. In de middag duik ik met mijn buurjongen (hij is al 12) de keuken in om een lekker zomermenu te koken. Zijn ouders en zusje komen dat ‘s avonds samen met ons opeten.

De gazpacho viel erg in de smaak, een ideaal voorgerecht met deze tropische temperaturen.

Lekker zomerse hapjes!

Als toetje maakten we een hele lekkere ijstaart. Het lukte niet om een foto te maken, dus deze gaat op de herhaling. Zodat ik het lekkere recept ook nog met jullie kan delen.

Nog even een (alcoholvrij)wijntje toe…

Zaterdag

Zo te zien gaan we zaterdag verder waar we vrijdag gebleven waren ;) Joost organiseerde thuis een barbecue met zijn vrienden. Ik besloot met Fem samen met een aantal meiden en onze kids ook lekker te eten en borrelen.

Zondag

Zondag sloten we het weekend af op het strandje. Ik neem natuurlijk altijd wat lekkers mee, meloen doet het altijd goed. En is ook meteen gezond ;)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *