Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto Weekoverzicht #25 | Laatste werkweek voor verlof

Afgelopen week was warm, maar ook heel fijn. Het was officieel de laatste werkweek voor mijn verlof. Ik heb ondanks de hitte lekker door kunnen werken, maar daarnaast was er ook genoeg tijd om het rustig aan te doen en te genieten van het mooie weer. We zijn veel op stap geweest, en ik ontving de beste foodpost ever! Kijk mee naar mijn laatste werkweek boordevol foodfoto’s!

Foodfoto’s weekoverzicht

Maandag

Maandag was ik een dagje thuis met Fem. Ik had bedacht dat we als lunch gezellig samen in de tuin pannenkoeken zouden eten (waren nog restjes van vorige week). Maar mevrouw dacht daar anders over en wilde liever een boterham met pindakaas….

Gelukkig heb ik wel van de pannenkoeken gesmuld ;)

Dinsdag

Ik was vroeg wakker en ontbeet en werkte alvast even buiten in de tuin tot Fem wakker werd.

Hoe heerlijk is het als je het laatste beetje uit het potje mag lepelen? <3

Wauw, kijk deze eens even shinen in mijn keuken! Dit is misschien wel het aller tofste van de afgelopen week: #foodpost! Deze super stoere kitchenaid heb ik ontvangen van de webshop Like2Cook, de place to be als je opzoek bent naar KitchenAid apparatuur. Ik ga een hele leuke samenwerking met hen aan waar je de komende maanden nog meer van zult zien.

Deze week kwam ik even niet aan bakken toe, maar je begrijpt dat ik in mijn verlof heel graag met dit schatje aan de slag ga!

Buiten lunchen terwijl het buiten regent, en dus een beetje afkoelt. Zo fijn!

Woensdag 

Vandaag bestond uit werken achter de laptop, een middagdutje en het maken van zijn lievelingsmacaroni uit een pakje (Macaroni Stroganoff). Door de drukte (en het warme weer) heb ik deze week niet echt de puf om creatief te zijn in de keuken.

Donderdag

Na werken en een middagdutje koel ik even af in ons zwembadje in de tuin. Lekker met een bak fruit erbij.

‘s Avonds nam ik de eerste maanden van de scheurkalender door, zo tof! Want deze zijn al helemaal af! En daarbij at ik nog een aller laatste pannenkoek ;)

Vrijdag

Vandaag vallen de mussen van het dak, maar wij spenderen de ochtend in het binnenzwembad ;)

‘s Avonds gaan we wel lekker naar buiten. We gaan lekker in de polder varen, onderweg eten we broodjes. Lekkere makkelijke maaltijd: Turks brood heb ik belegd met de vulling van deze kip cajun wraps. 

We stoppen onderweg ook voor een lekker ijsje bij Schapenstreek.

En hier maken we ook dit spontane familiekiekje ;)

Zaterdag

Vandaag zijn we in Artis. Volgens het weerbericht zou het afkoelen, leek me daarom de ideale dag voor Artis nu ik nog aardig mobiel ben (merk wel dat lange stukken lopen inmiddels iets minder prettig wordt). Ik had het niet helemaal goed ingeschat. Het was voor mij wel iets te warm voor een dagje dierentuin.

Desondanks erg genoten. Fem moest wel een beetje wennen aan de grote dieren die soms heel dichtbij kwamen (vooral de olifanten en giraffe).

Nog even lunchen in Artis voor we weer gaan. Op de terugweg pikken we nog een glimp van GayPride mee. Daarna gaan we lekker thuis relaxen in de tuin (en ons zwembadje) en ‘s avonds gezellig barbecueën.

Zondag

Het lijkt wel of we vakantie hebben dit weekend ;) Zondagochtend gaan we lekker ontbijten bij De Bakker van in Hoorn. Wat een verwennerij! 

Daarna gaan we nog even langs bij mijn ouders, en ik kan het niet laten nog een taartje mee te nemen bij de bakker. Deze met citroen is echt mega lekker.

‘s Middags test Fem nog even de Ella’s Kitchen snacks. Vooral als baby vond ze dit heel erg lekker. De eerste paar snacks vindt ze nu ook lekker, daarna komt ze bij mij zitten om onderstaande te eten ;)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Florina Blokland 9 augustus 2018 om 07:08

    Toppertje hoor, die Artisan! Ik heb precies dezelfde, in dat gemoffelde grijs, met twee kommen en extra accessoires. Zóveel plezier van! Was een wens, al heel lang. Na 27 jaar een nieuwe keuken, en daar staat ‘ie te shinen :-) En vaak te werken! (zie link bij deze reactie waarin te keuken te zien is, mét machine!)
    Veel plezier ermee en ik ben benieuwd naar je recepten straks! Maar voor nu eerst met verlof! Geniet ervan en van alles wat komen gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *