Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Welkom lieve Jill

Na alle lieve berichtjes van jullie over hoe het met mij gaat is het tijd voor een persoonlijke update. Want er is babynieuws!

Dinsdag 28 augustus is onze dochter Jill geboren. Het gaat goed met ons, we zijn lekker thuis aan het genieten en wennen van en aan elkaar. Fem is een hele lieve en trotse grote zus.

De komende maanden doe ik het lekker rustig aan en geniet ik van mijn zwangerschapsverlof en de eerste periode van ons gezinnetje van 4 samen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik vooruitgewerkt en het een en ander voorbereid. Er komen dus nog (meer dan) genoeg lekkere recepten online de komende maanden. (ook nog lekkere kraamhapjes) Ik zou zeggen blijf brendakookt.nl dus lekker bezoeken :)

Bij de recepten zal ik zo nu en dan ook vertellen over hoe het met ons gaat, en tussendoor blijf ik weekoverzichten delen. Hier zie je ook meer over ons leven als gezin. Wil je meer persoonlijke updates zien? Volg me dan via Instagram (username @brendakookt)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

22 Reacties

 1. Hilde 1 september 2018 om 10:30

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter en zusje.
  Wat een dotje.
  Geniet er net zoveel van als wij van jou heerlijke recepten ; ) .

 2. Corrien 5 september 2018 om 12:44

  Hoi Brenda,
  Van harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje! Fijn dat je na je zus en schoonzus nu ook mag gaan genieten van een gezond kindje in je armen! Wachten duurt altijd lang hè.. Heel veel geluk met jullie 4-en!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *