Ga naar de inhoud

Welkom lieve Jill

Na alle lieve berichtjes van jullie over hoe het met mij gaat is het tijd voor een persoonlijke update. Want er is babynieuws! Dinsdag 28 augustus is onze dochter Jill geboren. Het gaat goed met ons, we zijn lekker thuis aan het genieten en wennen van en aan elkaar. Fem is een hele lieve en trotse grote zus.

jill

Genieten met Jill en Fem

De komende maanden doe ik het lekker rustig aan en geniet ik van mijn zwangerschapsverlof en de eerste periode van ons gezinnetje van 4 samen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik vooruitgewerkt en het een en ander voorbereid. Er komen dus nog (meer dan) genoeg lekkere recepten online de komende maanden(ook nog lekkere kraamhapjes). Ik zou zeggen blijf brendakookt.nl dus lekker bezoeken 🙂

Bij de recepten zal ik zo nu en dan ook vertellen over hoe het met ons gaat, en tussendoor blijf ik weekoverzichten delen. Hier zie je ook meer over ons leven als gezin. Wil je meer persoonlijke updates zien? Volg me dan via Instagram (username @brendakookt)

Lekkere kraamhapjes

Er zijn heel veel lekkere kraamhapjes die je aan het babybezoek kan serveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kraamtaart met botercrème en muisjes? Deze kraamtaart ziet er spectaculair uit, maar toch is het helemaal niet lastig om deze te maken. Ook dit kraamhapje, mini cheesecake met frambozen en muisjes, is heel lekker. Je maakt deze lekkere taartjes vooraf, ideaal dus!

22 reacties

Corrien

Hoi Brenda, Van harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje! Fijn dat je na je zus en schoonzus nu ook mag gaan genieten van een gezond kindje in je armen! Wachten duurt altijd lang hè.. Heel veel geluk met jullie 4-en!

Laat een bericht achter

Hilde

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter en zusje. Wat een dotje. Geniet er net zoveel van als wij van jou heerlijke recepten ; ) .

Laat een bericht achter

andrea kalmar

Liefste Brenda, Wat een pracht van wolkje! Hartelijk gefeliciteerd met je kleine Prinsesje! Ik wens jullie beide heel veel gezondheid en laat haar alle je kook geheimpjes zien en proeven!!! Groetjes, Andrea

Laat een bericht achter

Laura

Wat een lieverd, proficiat! Geniet van deze tijd. Liefs

Laat een bericht achter

Marjon (Uitgelezen)

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter (en zusje) Jill. Ze is een plaatje! Heel veel geluk samen en inderdaad: genieten!

Laat een bericht achter

Mieke

Hoi brenda hartelijk gefeliciteerd met julie dochtertje fijn dat alles goed is en leuk dat fem een grote zus is veel geluk samen

Laat een bericht achter

Stijnie

Van harte Gefeliciteerd! Geniet met volle teugen. Die babytijd gaat zo snel en komt nooit meer terug, werken kan je de rest van je leven nog ?

Laat een bericht achter

Willy

Proficiat en heel veel geluk en geniet van je kraamtijd.

Laat een bericht achter

Yvonne

O, wat mooi en lief! Van Harte Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. Geniet ervan!

Laat een bericht achter

Linda

Hartelijk gefeliciteerd! Geniet lekker van je gezinnetje.

Laat een bericht achter

Simone

Awww wat een prachtig lief klein meisje. Gefeliciteerd. Geniet er lekker van samen!

Laat een bericht achter

Lizette

Ahh......wat n schatje!! Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje, geniet van de komende tijd!

Laat een bericht achter

Marja

Hoi Brenda, Van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochter! Wat een mooi meiske zeg en wat een leuke naam. Die hoor je niet zo vaak. Leuk. Ook Fem natuurlijk gefeliciteerd met haar nieuwe zusje. Geniet van je kraamtijd en van je mooie gezinnetje Brenda. Fijn dat alles goed gegaan is en dat er nu weer een mooie dochter in de wieg ligt. Rust lekker uit en geniet met volle teugen, maar dat doe je natuurlijk al. Een hartelijke groet en een kusje voor Fem en voor Jill, Marja

Laat een bericht achter

Florina

Wat geweldig Brenda! Van harte geluk gewenst jullie alledrie met jullie kleine Jill! Nieuw leven, altijd weer een wonder. Geniet van haar en van elkaar. En vooral niet om je (online) volgers. Je hebt zo'n prachtige en inhoudelijk heerlijk gevulde site, alle reden om regelmatig te bezoeken. En je fijne recepten te bereiden. Dank voor al je werk. Maar nú genieten!

Laat een bericht achter

Leanne

Wat leuk! Van harte gefeliciteerd met jullie kleine moppie ♡

Laat een bericht achter

Ilona

Van harte gefeliciteerd. Wat een plaatje. Neem lekker de tijd om te genieten van haar en jullie gezinnetje; wij hebben nog genoeg receptjes om te proberen hoor.

Laat een bericht achter

Jamie

Gefeliciteerd Brenda en wat een leuke naam!! Ga toevallig morgen weer een receptje van je maken; de zomerse quiche met groene asperges en courgette, ben benieuwd!

Laat een bericht achter

Antoinette

Gefeliciteerd met lieve Jill!

Laat een bericht achter

Madeleine

Wat een mooie dochter. Veel geluk en geniet van jullie gezinnetje! Van harte gefeliciteerd! Madeleine

Laat een bericht achter

Marleen

Oh proficiat Brenda........ wat n beaty weer! Geniet van elkaar en neem vooral je rust. Put genoeg uit al je mooie recepten.......

Laat een bericht achter

Anne-Jolijn

Van harte gefeliciteerd! Een supermooi meisje.

Laat een bericht achter

Dirk & Irina

Hallo Brenda, Van harte gefeliciteerd met jullie dochter Jill. Wij wensen jullie alle geluk toe, en dat jullie lang van elkaar mogen genieten. Dirk & Irina

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op