Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Foodfoto’s #32 | Back to normal

De afgelopen weken waren heerlijk! Ik ben weer helemaal back to normal. De meiden gaan allebei drie dagen in de week naar de opvang, waardoor ik weer lekker aan werken en koken toe kom.

Qua foodfoto’s waren de afgelopen weken misschien iets minder interessant? Ik werkte veel vanuit huis achter de laptop of in de keuken. En qua eten zie je minder foute lekkere dingen en meer gezond. Ook ik doe het sinds begin deze maand weer even gezond(er).

Kijk snel mee naar mijn foodfoto’s!

Middagje waterverven met Fem, zelfs dan ben ik bezig met eten ;) Dit was ons avondeten deze avond: aardappelen met broccoli, paprika, courgette en champignons met een tartaartje en een lepeltje jus.

Dit op een gure dag… <# Het is deze stoofschotel, deze keer maakte ik hem in de slowcooker.

Lunchtime! Links de foto voor op instagram-stories, rechts real-life foto.

CHAOS! Tijdens een kookdag lukt het me nooit om de keuken netjes te houden.

Lunchtime! Ook ik wil in januari weer gezonder eten. En om ervoor te zorgen dat ik niet op locatie te veel ga eten neem ik soms ook wat mee. Hier at ik in de auto een boterham en een restje hartige groentetaart.

Daarna werkte ik na afspraken nog even bij Van der Valk in Hoorn.

Zo schattig: Fem heeft koekjes gebakken met oma. Wat was ze trots!

Yum! Lekker lunchbuffet tijdens trainingsdagen bij Van der Valk hotel Volendam.

24 januari was het Nationale Pindakaasdag. Ik lunchte met een boterham met pindakaas en natuurlijk stond de scheurkalender deze dag ook in het teken van pindakaas. Er stond namelijk nasi (met pindasaus) op het menu!

Dit is een gerechtje uit de oude doos, de Provençaalse roerbak is een van de eerste recepten die ik 7 jaar geleden op de blog deelde. Vorige week had ik hier ineens weer zin in.

Deze maand stonden mijn recepten in Algemeen Dagblad. Iedere zaterdag rond er een recept in de krant, en in het magazine vulde ik de rubriek 1x koken 3x eten.

Als hij de kippensoep uit mijn kookboek kookt <3

Afgelopen zondag ging ik met Fem naar een voorstelling van Woezel en Pip in het theater, dit sloten we af in haar favoriete restaurant ;)

 

En nog een laatste foto van gister. Ik maakte witlof met ham en kaas in de slowcooker. Het was erg lekker, dus ik ga mijn best doen het recept deze week nog uit te werken :)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Reacties

 1. Marja 29 januari 2019 om 09:03

  Hoi Brenda,
  Ik ben erg benieuwd naar je recept van witlof ham en kaas uit de slowcooker! Ik heb ook een slowcooker en ik vind het een echte aanwinst in de keuken. Vorige winter maakte ik er rode kool in met appelcider azijn en allerlei specerijen en ik heb nog nooit zulke lekkere rode kool gegeten! Ik maak die voortaan altijd in de slowcooker. Er gaan zo ontzettend veel slowcooker recepten rond op het web, al dan niet Engelstalig, maar jouw idee van de witlof ben ik nog nooit tegengekomen. Vandaar de nieuwschierigheid.
  Een hele fijne dag vandaag en tot de volgende keer.
  Een hartelijke groet en een kusje voor Fem en Jill.

  1. Ingid 15 februari 2019 om 18:57

   Zo, dan ben ik supernieuwsgierig wat jij allemaal voor lekkers in de rode kool hebt gedaan. Misschien wil je het met mij delen, ben gek op rode kool

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *