Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Foodfoto’s #34 | Daily life, veel in de keuken en events

Yes! Ik heb de afgelopen weken weer foodfoto’s voor jullie verzameld. Ik stond veel in de keuken om recepten voor te bereiden, er komen heerlijke dingen voor jullie aan. Ook ging ik op pad om op locatie te koken en was ik gister bij de aftrap van een nieuwe campagne op het gebied van voedselverspilling.

Kijk snel mee naar de foodfoto’s!

#foodpost op maandagochtend, net nu je na het weekend weer back to normal bent en niet wilt snoepen. Chocoladekoekjes zijn mijn Nr 1 craving. Kan daar echt niet vanaf blijven.

En ook dit is maandag: lunchen met (borrel)restjes van het weekend.

Gezellig met z’n drietjes in de keuken! Fem wil steeds vaker meehelpen als ik kook, zo leuk! Zoals je ziet heeft ze de rookworst al in haar handen ;) En Jill zit er bij omdat ze lekker zoet is als ze ons kan zien.

Tijdens een dagje on the road voor afspraken keek ik ontzettend uit naar deze pindakaasreep. Door de toevoeging van karamel dacht ik dat het een echte traktatie zou worden. Helaas viel dat tegen, de karamel proef ik in deze reep niet terug.

Het blijft leuk hoor, koken uit mijn eigen scheurkalender.

Verwenlunch met zalm. Tijdens mijn zwangerschap is dit het enige dat ik echt heb gemist.

Proost! De eerste mini picknick in de speeltuin is een feit.

Het begint al traditie te worden, als we eters hebben gaat de slowcooker aan.

Ontbijtje uit de Airfryer. Na jullie tips via Instagram bakken we op zondagochtend niet alleen de broodjes in de Airfryer, ook de eieren. Na 7 minuten op 170 graden zijn ze per-fect!

Tip: prik wel een gaatje in je ei, anders kan het ei stuk gaan.

Lunch. In de tuin, in het zonnetje, zonder jas. Heerlijk! En met het zonnetje er bij heb ik ook meteen meer trek in salades. Laat de lente maar komen!

Brenda Kookt bestond 7 jaar, dus ik mocht best wel een stuk worteltaart nemen.

Het fotograferen van mijn gerechten is nog leuker met een nieuwe lens. De vegetarische balletjes die je hier ziet liggen deel ik volgende week met jullie.

Afgelopen weekend kookte ik in de Bijenkorf in Utrecht, ik gaf een demo in de keuken van ATAG.

Samen met Fem bakte ik afgelopen weekend e chocoladecake van de mix van Pauline en Leev (verkrijgbaar bij Albert Heijn). Mevrouw vond het zo lekker dat ze zelfs de kom uitlikte.

Gister was ik bij de aftrap van de campagne: Hoe #verspillingsvrij ben jij? Doel van Samentegenvoedselverspilling is dat wij met zijn allen in 2030 50% minder voedsel verspillen.

We gooien namelijk te veel voedsel weg. Via Instagram deel ik later deze weekmijn tips tegen voedselverspilling, volg me via @brendakookt.

Wil je nu al meer weten? Lees dan deze artikelen die ik eerder publiceerde: tips om kliekjes te gebruiken en tips om restjes eten in te vriezen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Annelies 5 maart 2019 om 13:32

    Heerlijke foodfoto’s! ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *