Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Foodfoto’s #36 | Pas op, hier krijg je trek van! Te veel lekkers… en tof nieuws!

Wat een heerlijke editie van de foodfoto’s is dit. Er was veel leuks, en daar hoorde lekker eten bij. En er is ook nog een nieuwtje die ik met jullie mag delen :) Kijk snel mee naar de foto’s!

We beginnen deze editie van de foodfoto’s in stijl. Met een tompouce op maandagmiddag. Ons nichtje werd 8 jaar, en tante Brenda kon de tompouce niet weerstaan ;)

Woensdagmiddag was ik samen met Fem op stam, op naar Purmerend voor een theatervoorstelling van Bumba. We waren iets te vroeg, om de tijd te doden mochten we wat lekkers uitkiezen.
En hulde voor de mevrouw achter de bar, ik bleek mijn portemonnee te zijn vergeten. Zo stom! Gelukkig mocht ik via mijn telefoon overmaken, en kon ik meteen extra betalen zodat ik met contant geld de parkeergarage kon betalen.

Werken op locatie betekent meestal lekker lunchen. Carpaccio is (bijna) altijd goed, zo ook bij IJgenweis in het Streekbos.

Weekend = borrelen met de meiden. Een bijzondere borrel want dit was de voorpret van ons tripje naar Portugal later dit jaar. Met 12 meiden gaan we die kant op, heel veel zin in!

Homemade stuurde me nieuwe bakmixen toe met de #foodpost. Fem zag muffins met smarties op de verpakking en die moesten natuurlijk zo snel mogelijk gemaakt worden.

De eerste soort van gezonde maaltijd in dit artikel. Ik kookte de spitskoolschotel met bladerdeeg. Het blijft een topper!

Deze foto heb ik toegevoegd voor de balans. Vitamientjes tussen al dat lekkers ;)
En het flesje is natuurlijk voor Jill.

Dit nieuws heb ik al wel gedeeld op social media, maar nog niet hier. Jaa er komt een tweede scheurkalender aan! Achter de schermen ben ik al hard aan het werk aan de 2020 editie. En die wordt zo lekker! Nog meer makkelijke maaltijden voor iedere dag! Vanaf september is de scheurkalender verkrijgbaar.

Over makkelijke maaltijden gesproken. Een ovenschotel met witlof, ham en kaas mag niet ontbreken in de scheurkalender ;)

Familieportret tijdens het eten van de makkelijke maaltijd ;)

En ik ging weer op pad. Deze keer had ik afgesproken met Joor. Tijd voor een grote brainstorm, voor de Makkelijke maaltijden scheurkalender 2020.

Na de brainstorm mochten we eten ;) Bij Meneer de wit heeft honger in Amsterdam hebben we heerlijk gegeten. Zo zag het er uit. We kunnen concluderen dat we allebei overal foto’s van wilde maken, een soort FOMO, maar dan op het gebied van foodfoto’s.

Wel jammer dat we de shared dining gerechten uit elkaar moesten halen voor we ze konden opeten ;)

Lunchtime! Meestal lunch ik tussen het werken door gewoon met boterhammen en crackers.

Voor het eerst in een hele lange tijd maakte ik weer eens banaan-ei pannenkoekjes.

Foodpost! De vernieuwde Delicious.

Vrijdag had een vriendin geen inspiratie voor het avondeten en vroeg ze mij wat wij gingen eten. Toen moest ik dus bekennen dat we aardappelen met rode kool en vissticks zouden eten ;) #makkelijkemaaltijd

Weekend! Wat was het heerlijk met de zon er bij. Met Fem lunchte ik lekker in de tuin, ik ging voor deze soep met een broodje erbij.

Yes, sushi! Joost was dit weekend met de mannen naar Barcelona. En als de man van huis is bestel ik sushi :)

En zondag eindigde Fem en ik bij de Mac :)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *