Ga naar de inhoud

Foodfoto’s #44 | Kermis Lutjebroek en heel veel uiteten

Zo na de zomer is het normale leven nu weer helemaal begonnen. Alhoewel, helemaal normaal kon ik de afgelopen 2 weken op het gebied van eten niet helemaal noemen. Feestjes, Kermis Lutjebroek, uiteten met vrienden, uiteten met buren, High teaen met nichten, BBQ met vrienden..

En daarbij werkte ik aan een aantal hele lekkere receptjes, en die moeten natuurlijk ook geproefd worden. Kortom: een editie van de foodfoto’s met heel veel lekkers!

En laten we het uitkomen van de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2020 niet vergeten. Dat is natuurlijk het echte hoogtepunt voor mij. Kijk snel mee naar de foodfoto’s!

We beginnen goed, op Kermis Lutjebroek. Een heel weekend feest. Borrels bij vrienden, bij ouders van vrienden en natuurlijk de kroeg in. Thema dit jaar was Holy Guacamole – Fiesta Mexicana. En hoe ga je dan verkleed? Samen met mijn vriendinnen gingen we voor een Tequila meisje. De flessenhouders werden pringle houders (met smaak Mexicaanse kruiden) en de shotglaasjes werden gevuld met flesjes flugel. De combi bier en pringles bleek een hele lekkere te zijn 😉

Yes, daar is ie! Dé Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2020! Vanaf nu verkrijgbaar! Klik hier voor alle informatie.

Ik deed mee aan de Bugles Dipmaster 2019. Komende week ga ik jullie hier alles over vertellen, en laten zien!

Opperste concentratie. Samen met Juliette werk ik aan een aantal barbecue recepten voor Cadac. Deze croissants waren heel erg lekker kan ik je vertellen 😉

Nu Juliette er toch was maakte we meteen foto’s van en met de scheurkalender.

Ook een speciaal momentje: voor het eerst koken uit de nieuwe scheurkalender. Het recept deelde ik ook al op de blog, hier kun je hem bekijken.

Deze maand worden op vrijdag de afleveringen van Puur & Plantaardig uitgezonden waar ik aan mee werk. Zo zaten wij er de eerste keer bij. Zoals je ziet is Fem erg enthousiast 😉 Ze vond het wel gek dat ik op tv kwam, en gewoon op de bank kon blijven zitten.

#foodpost! De nieuwe tony’s smaken vonden we deze keer niet zo’n succes. Jammer!

Uiteten met vrienden bij Wijnbar Vinck in Hoorn, lekker wijntje er bij.

..en dan op terras nog wat biertjes drinken met een klein (gedeeld) patatje. Lag niet aan het eten bij Vinck hoor, dat was super!

De volgende ochtend at iedereen van de groep eieren met spek.

Zondagse lunch. soep met ballen en het BBQ Chicken broodje. Zo tof: ik twijfelde of ik dit receptje wel online moest zetten. Maar jullie bekijken en maken hem massaal! Heb al zoveel berichtjes van jullie ontvangen via social media.

Ik zou koken maar had geen zin. Zij wilden pizza, en ik ging voor sushi. Als een soort gezondere keuze 😉

Het bewijs dat ik ook echt wel gezond eet..

Lunch van restjes uit de koelkast. Avocado, falafel en paprika op een wrap.

Tussen afspraken door werken en lunchen (en snel shoppen) bij IKEA in Delft.

En.. actie! Ik werk mee aan een heel mooi project van Cordaid. Ook hier zien jullie later meer van.

Dit. Is. Zo. Lekker! Recept deel ik na het weekend met jullie.

En ik mocht weer uiteten. Deze keer met onze lieve buurtjes. We aten bij de Zwarte Olifant in Hoorn. Hier was ik nog nooit geweest, maar wat een aanrader. Verrassende gerechten (hier zie je mozzarella met watermeloen en frambozensaus). Je deelt kleine gerechtjes met elkaar, soort tapas maar dan anders. Ideaal want zo kun je lekker veel proeven.

Broodje eten tijdens een uitje met de kids: in Sprookjeswonderland.
We hebben een seizoenskaart, en die gebruiken we deze maand nog even extra goed.

Dit was ook zo lekker. High teaen met mijn nichten bij theetuin The Robin in Wijdenes. De scones waren echt perfect!

En dat je dan thuiskomt na een high tea, waar vrienden al aan het borrelen zijn, klaar voor de barbecue.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op