Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Foodfoto’s #62 | Eindelijk het grote geheim onthuld

Yes, de afgelopen weken was ik weer helemaal back in business! Al weten jullie inmiddels dat ik daarvoor ook al hard aan het werk was, aan mijn geheime project. Fijn dat dit geheim nu eindelijk is onthuld en ik jullie erover kan vertellen! Én daarbij is de scheurkalender 2021 nu ook officieel verkrijgbaar, zo tof om jullie berichtjes met de ontvangen kalender via social media te zien

Verder vierden we een feestje voor onze kleine meid, en worden de weekenden voornamelijk gevuld met borrelen/eten met vrienden en familie. Kijk mee naar de foodfoto’s van de afgelopen weken:

Het was feest! Onze klein meid is 2 jaar geworden. Op het kinderdagverblijf deelde Jill zakjes knijpfruit uit waarvoor ik een wikkel bij LiefsvanCindy heb laten maken. De taart die ik maakte was deze keer een confettitaart, in de vorm van een 2. In dit artikel lees je hoe ik een taart als deze maak.

Dit is hoe de ontbijtpannenkoekjes van ei met banaan er in het echt soms uitzien, de instagram-verantwoorde versie (en het recept) vind je hier.

‘s morgens deelde ik een foto op Instagram van iemand die een nachoschotel van mijn website had gemaakt. En toen kreeg ik er zelf ook meteen trek in, dus ‘s avonds stond hij hier ook op tafel.

Yes, daar liggen ze! De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2021 mét het bewaarmapje! Alle bestellingen van de pre-order zijn inmiddels ingepakt en verzonden. En vanaf nu is de scheurkalender officieel verkrijgbaar.

Wacht niet te lang met bestellen, want op = op! Klik hier voor alle informatie.

Dat je even naar de toilet gaat en terugkomt en je 2-jarige zelf even een broodje pindakaas bij het aanrecht smeert..

En hier ben ik nog even een recept aan het testen, voor mijn nieuwe kookboek! Yes, nu kan ik het eindelijk vertellen! Begin november verschijnt mijn tweede kookboek! De afgelopen maanden heb ik hier zo hard aan gewerkt, maar kon dit geheim nog niet met jullie delen, nu is het eindelijk bekend!

Hier lees je alles over het boek, en hier kun je jouw exemplaar alvast reserveren zodat je hem straks als aller eerste in huis hebt!

Eindelijk weer een keer sushi eten, dit keer samen met mijn zusje bij Soya in Hoorn.

Nu alle feestjes van de baan zijn vullen we onze weekenden met etentjes/barbecues met vrienden en familie.

Heerlijk om te doen: keukenkastjes opruimen. Dit was het begin, ik heb nog een paar kasten/lades te gaan ;)

Ik ben zo vaak thuis, dat ik er soms echt even uit moest. Om de laatste recepten voor het boek af te maken ging ik werken bij Van der Valk in Hoorn. Alle recepten (60 stuks) zijn nu uitgebreid getest, uitgewerkt en gefotografeerd. En het wordt zo tof, en lekker!

Nu gaat het manuscript door naar de eindredactie en wordt gecheckt of spelling etc. En daarna gaan we het boek opmaken in de vormgeving.

Lunchen in de auto op weg naar een afspraak. Gewoon met een bammetje, of 2.

Yes, recepten voor het boek zijn uitgewerkt. Dus tijd om me weer meer te richten op brendakookt.nl. Ik heb een grote brainstorm met mezelf gedaan voor de komende maanden. Er gaan weer hele lekkere dingen aankomen voor jullie :)

Lunchtime: even zitten op de bank met een aflevering van Masterchef Australia. Ik zit er weer helemaal in dit seizoen. Mis de oude/vertrouwde juryleden wel, maar de oude kandidaten maken een hoop goed.

Voor het weekend nog even een rondje langs mijn favo adresjes voor lekkers. Hummus/smeersels en olijven van de markt en jam en yoghurt/vla bij Jamenzo. De kersenjam met cacao is heerlijk, en de zuivel van zuivellinnen is ook zo lekker. Dit is gemaakt van Jersey melk.

Dit was zo leuk: voor de winnaars van een actie met Princes en Jumbo mocht ik een 3-gangen diner koken. Met Princes vis erin verwerkt uiteraard. Tof om een keer gastvrouw/kok te zijn op een event. Het was leuk om iedereen te spreken en te zien genieten van het eten dat ik heb bereid.

Dit moet een weekend zijn.. Borrelen en,

spareribs en patat eten met vrienden. En ik maakte deze salade met gegrilde groenten erbij.

Zondagmiddag, relaxen met ontvangen #foodpost. Nieuwe kookboeken, chocolade en mijn eigen Blond Amsterdam beker.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

 1. Mirjam 15 september 2020 om 11:43

  Hoi Brenda, nu je toch aan het brainstormen bent vroeg ikme af; zou je ideetjes hebben om kastanjes in een gerecht te verwerken?
  Succes met al je mooie projecten.
  Groetjes, Mirjam

 2. Astrid 15 september 2020 om 22:46

  ben benieuwd naar je nieuwe kookboek.
  wat superleuk.
  misschien nog een paar overheerlijke stoofpotjes, ben stapel op je boeuf bourgignon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *