Ga naar de inhoud

Ontbijtpannenkoekjes van banaan

Ontbijtpannenkoekjes van banaan. Ik ben gek op pannenkoekjes en daarom ontbijt ik hier ook regelmatig mee. Dan wel een gezondere variant met ei en banaan.
20 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Ontbijtpannenkoekjes van banaan

Ontbijt pannenkoekjes Banaan-ei pannenkoekjes met haverIk ben gek op pannenkoekjes en daarom ontbijt ik hier ook regelmatig mee. Ik ga dan wel voor een gezondere variant gemaakt van ei en banaan. In deze video laat ik je zien hoe je deze lekkere ontbijtpannenkoekjes van banaan ook kunt maken. Een goede start van je dag. Ook lekker met blauwe bessen en stroop!

 

Video: ontbijt pannenkoekjes van banaan

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier  of hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

 

ontbijtpannenkoekjes van banaan, Ontbijt pannenkoekjes Banaan-ei pannenkoekjes met haver

Ontbijtpannenkoekjes van banaan

Ingrediënten

Serveer met:

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze ontbijtpannenkoekjes van banaan

Voorbereiding: 20 minuten
Stap 1
Snijd de banaan in stukjes. Meng in een blender of staafmixer de plakjes banaan met eieren, havermout en kaneel.
2
Stap 2
Verhit boter of olie in een koekenpan, bak de pannenkoekjes aan beide kanten bruin. Keer de pannenkoekjes voorzichtig om. Zorg ervoor dat je het vuur niet te hoog zet, de pannenkoekjes verkleuren snel.
3
Stap 3
Door de banaan zijn de pannenkoekjes zoet van zichzelf. Garneer de pannenkoekjes met plakjes banaan en bosbessen. Eventueel kun je dit eten met een beetje maple syrup of poedersuiker.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Knapperige perentaart met karamel
Haver-kruimelkoeken met aardbei
Geroosterde paprikasoep met zongedroogde tomaatjes
Viral komkommersalade met zalm

5 reacties

Irma

Dag Brenda, voor hoeveel personen of pannenkoekjes is dit?

Laat een bericht achter

jonna@burgertrutjes

Pannenkoeken zijn altijd lekker, vooral bij het ontbijt. Dit recept ga ik morgen eens maken. Klinkt onwijs lekker

Laat een bericht achter

Sanne

Ik heb een keer banaan-ei pannenkoekjes gemaakt toen het helemaal hip was. Ik vond het echt drama, het werd meer een banaan-ei scramble, haha! Misschien het toch maar weer een kans geven, want die van jou zien er wél goed uit:)

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Bij mij ging het in het begin ook vaak niet zo goed. Maar het geheim is: geduld, en niet te vroeg omdraaien. Ik zou het zeker nog een keer proberen hoor, ze zijn te lekker.

Mieke Schepens

Deze pannenkoekjes met banaan ga ik zeker proberen. Dank je voor het delen!

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op