Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s #63 – Dag zomer, Hallo herfst!

Dag zomer, hallo herfst. In deze editie van de foodfoto’s gaan we van na-zomer naar herfst. Het valt me op dat ik veel buiten de deur op gegeten. En dat is vreemd om te zien, want de volgende editie zal voornamelijk bestaan uit afhalen en thuis koken.

Al hebben we de afgelopen weken ook zeker lekker thuis gekookt. Zo kookte ik voor het eerst zelf met halloumi en testte ik het laatste recept voor mijn nieuwe kookboek (mijlpaal!!) Kijk snel mee naar de foodfoto’s!

Confession: ik had dus nog nooit gekookt met halloumi! Toen Joor deze salade met halloumi  voor de website had gemaakt wist ik dat ik het echt eens moest proberen. Het zag er namelijk zo lekker uit!

Ik ging ermee aan de slag en maakte er een kort filmpje van voor op Instagram (een reel). En… ik vond het ontzettend lekker. De eerste hap vond ik wel erg zout, maar de knapperige structuur van gebakken halloumi is echt lekker. Wie weet deel ik zelf binnenkort ook een lekker receptje met deze kaas :)

Lunchtime! Lekker broodje tonijnsalade, altijd goed.

En ik ging nog een keer thuis uitgebreid lunchen. Een vriendin kwam lunchen en  ik besloot lekker uit te pakken. 

Kruidnoten… oeh zo lekker! De eerste sinterklaasrecepten staan alweer voor jullie klaar! Nog even geduld voor ik het lekkers met jullie ga delen.

Yum, gezellig avondje met vriendinnen. Daar hoort thee en wijn bij, maar ook lekkers ;)

Dit voelt als heel lang geleden.. een zonnige zondag in september. Onverwachts kwamen we bij Oranje Buiten aan het IJsselmeer terecht. Lekker genieten van een drankje, spelende kids in het zand en live muziek.

En daar hoort dan natuurlijk ook nog lekker eten bij.

Charlotte van Charlie’s kitchen heeft haar eerste boek uitgebracht. Om dit te vieren verbouwde ze haar huis tot pop-up restaurant. Zo leuk om hierbij aanwezig te zijn! Charlotte vertelde meer over haar boek Charlie’s Kitchen, en liet ons natuurlijk van alles proeven. Bij Charlotte gaat het niet alleen om lekker eten, maar ook om energie en balans.

Klik hier voor meer informatie over haar kookboek

Dit is herfst: geroosterde pompoen. (ik maakte hiermee deze soep)

Dit is een momentje hoor: de aller laatste exemplaren van mijn 1e kookboek Snelle klassiekers met een twist zijn verkocht. Het boek is helemaal uitverkocht! Zo tof, maar ook een beetje vreemd omdat hij er nu niet meer is.

Maar… we werken heel hard aan een opvolger, half november komt mijn tweede kookboek Makkelijk & Snel uit!! (en dat wordt zo mooi, en zo lekker!) Klik hier voor alle informatie.

Zondag, eten op de bank. Zo fijn soms. Al moet ik er op ‘normale’ dagen niet aan denken, dan zit ik liever bij een hoge tafel.

Vorig weekend verbleven we bij Restaurant en Boutique Hotel Ysbrantsz. Het was in 1 woord: GENIETEN! Voor het diner zijn we uitgenodigd, de hotelkamer hebben we er zelf bij geboekt zodat we een mini-weekendje-weg waren.

Het hotel is zo mooi geworden. Ze hebben het pand 2 jaar lang verbouwd, een paar weken geleden was het pand klaar voor de opening. Natuurlijk een verschrikkelijke timing zo met Corona.

Een prachtig hotel en restaurant, aan alle details is gedacht. Het restaurant is op dit moment alleen nog geopend voor de gasten van het hotel. Wil je een avond echt genieten? Reserveer dan bij Ysbrandzs, want het is echt heerlijk! Ook is het inmiddels mogelijk om een Ysbrandzs-box af te halen.

Dit is ook een momentje hoor: het testen van het aller laatste recept voor Makkelijk & Snel. Dit recept behoort tot het laatste hoofdstuk ;)

Herfstvakantie –> koekjesbakken met de meiden. Zoals je ziet gaat dat top ;)

En lekker samen lunchen met onze favoriet: tosti!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Reacties

  1. Marjon (Uitgelezen) 16 oktober 2020 om 12:20

    Ik heb het gevoel dat we van de ene op de andere dag van zomer naar herfst gingen. Ik geniet wel van die herfst. Weer lekker stoofpotjes maken en zo. Leuke overzicht weer!

    Groetjes, Marjon.

    1. Brenda Hoff 27 oktober 2020 om 10:29

      Dank je Marjon. Dat gevoel heb ik ook, van de zomer was het ineens herfst. Al moet ik zeggen dat nu ik er eenmaal gewend aan ben het ook wel weer fijn is. En als het straks maart is kan ik niet wachten om weer naar buiten te gaan :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tijdelijk een gevarieerd weekmenu (5 recepten) uit de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 helemaal gratis!