Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Foodfoto’s #70 | Drukke weken met workshops, radio-bezoek en filmdag

Één van de aller leukste dingen aan het maken van de artikelen met mijn foodfoto’s: dat ik zelf kan terugkijken wat ik de afgelopen weken allemaal heb gedaan. Als ik deze editie doorscroll is dat namelijk best veel.

Er wordt heel veel gekookt en getest. Niet alleen voor de site maar ook voor de 2022 editie van de scheurkalender. Er komen weer zoveel lekkere dingen in! Ook had ik deze maand een aantal toffe opdrachten, ik mocht zelfs buiten de deur werken! Voor een fotoshoot bij een heel leuk restaurant en een filmdag. En ik mocht ook nog naar de radio én gaf in mijn eigen keuken ook nog een online workshop.

Ik zou zeggen, kijk mee naar het overzicht met mijn foodfoto’s van de afgelopen weken:

Yes, jullie hebben inmiddels allemaal gezien waar deze fotoshoot voor was: er is nu een echte Brenda Kookt met LEV maaltijdbox! De eerste box kan vanaf nu besteld worden, deze boxen worden dinsdag 4 mei geleverd. En hierna leveren we iedere 1e dinsdag van de maand! Klik hier voor alle informatie.

Sanne van SanneTeskeFotografie heeft de foto’s gemaakt.

Voor medewerkers van Blue Band gaf ik een online cookalong. Tijdnes de lunchpauze kookten we twee receptjes die daarna als lunch opgegeten konden worden. Was erg leuk om te doen, al is n half uurtje koken voor een camera wel kort als iedereen mee moet doen ;)

#happylunchtime

En het magazine dat je op de vorige foto rechtsboven in beeld ziet is Vers van ‘t Mes. Dit magazine is gratis verkrijgbaar bij de kaasspeciaalzaken en hier vind je ook een recept van mij in. Deze editie was het deze lekkere plaattaart met courgette, pesto en natuurlijk kaas.

Ik mocht een dagje op pad, de (heerlijke) kaart fotograferen bij Restaurant Gestrand in Bloemendaal. Wat een fijne plek zeg! Ik kan niet wachten tot we hier in de zomer een keer langs kunnen met de meiden. Zij lekker spelen in de speeltuin en wij op het terras zitten.

Ik bedoel: hier hebben wij toch allemaal heimwee naar?!?

En ik dook ook weer met de meiden in de keuken. De muffins die we hier bakten deel ik volgende week met jullie.

Tijd voor de eerste asperges van dit seizoen! Ik maakte een hele lekkere aspergesoep. Het recept deel ik aanstaande zondag met jullie op de blog :)

En er wordt ook nog steeds online gequizd met vrienden..

Voor de zekerheid testte ik nog een van de recepten die in de eerste Brenda Kookt met LEV Maaltijdbox zit ;) En ook deze keer is hij weer meer dan goedgekeurd!

Ik mocht weer een dag op pad, deze keer had ik een filmdag samen met Estee Strooker. Binnenkort deel ik het resultaat van deze dag op mijn Instagram kanaal.

En op de terugweg naar huis was dit mijn avondeten… zo lekker want ik had al een jaar geen Mc Donalds gehad.

Ik mocht ook weer buiten koken op de E-Braai, het resultaat heb ik inmiddels hier met jullie gedeeld.

En ook bij mij in de keuken gaat er weleens iets fout. Op papier was dit een heel goed idee en mega lekker paasreceptje. Maar in de praktijk is het compleet mislukt.

Ik wil terug naar dit. Lunchen in het zonnetje <3

Nog iets dat fout ging… mislukte soezen ;) Met Koningsdag deel ik dus geen lekkers met soezen met jullie dit jaar. Misschien volgend jaar? ;) 

Dit moet een kookdag zijn geweest…. :)

Ik mocht op bezoek bij June van NH Radio, en ik nam de cruffins mee.

In het paasweekend gingen we ook weer uiteten in ons eigen huiskamerrestaurant. Deze keer bestelden we bij Ysbrantzs in Hoorn en het was echt super lekker. Maximaal genieten. Heerlijke gerechtjes met veel smaak.

Pasen <3. Voor de tweede keer een ander Pasen dan dat we gewend zijn. Zonder kermis en met de hele vriendengroep in de kroeg. Maar gelukkig was er wel paaseieren zoeken met alle kindjes uit de straat en lekkere paasbrunches. Ik maakte natuurlijk weer de cruffins, en ging 2e paasdag voor de wentelteefjes brunchplank.

En toen was het zonnetje verdwenen en lunchte ik half april met een kom snert..

Er zijn een aantal recepten die ik in het begin van mijn blog-tijd heb gedeeld die nog steeds zo nu en dan bij ons op het menu staan. Zoals de sperziebonenschotel met hamblokjes.

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *