Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s #74 | Campinglife in Nederland

Ah ik wil terug! Voor deze editie van de foodfoto’s mocht ik de foto’s van onze zomervakantie weer even terugkijken. Zo fijn! We zijn pas een paar weken terug maar het lijkt al heel lang geleden. We verbleven 3 weken op camping de Zandstuve en daarna hebben we thuis nog een weekje vakantie gevierd voor de scholen weer begonnen.

Ik had verwacht dat ik niet zoveel foto’s te delen zou hebben. Op mijn telefoon zijn voornamelijk foto’s van de kids te vinden, en op de camping eten we niet zo speciaal. Maar toch heb ik nog best wel veel foodfoto’s gemaakt. Een selectie zette ik voor je op een rijtje. Kijk snel mee!

Als je me ook op Instagram volgt kun je een deel van de foto’s al voorbij hebben zien komen. Via Instagram neem ik jullie dagelijks mee via Instagram Stories.

Ik begin op de camping, maar had hier nog geen vakantie. June ging op zomertour met NH Radio en ik mocht langskomen op de camping in Warmenhuizen. Super leuk om de luisteraars te ontmoeten en om deze keer ook live te koken. Al ging dat niet altijd van een leien dakje, zo vielen de champignons op de grond en is koken op gas met wind soms ook wel lastig ;)

Het was super leuk om hierbij te mogen zijn. De komende maanden schuif ik weer regelmatig op vrijdag bij June in de studio aan.

Campinglife is aan. We fastforwarden naar onze vakantie.
Op dag 1 aten we snack.

Door naar pizza ;)

Campinglife in Nederland betekend soms ook een buitje. Jammer dat dit roodfestival een klein beetje in het water viel..

…maar gelukkig kunnen we het eten ook meenemen naar onze eigen voortent.

En ik ging ook nog even terug voor een paar porties poffertjes, yum!!

Van pizza en patat door naar pannenkoeken. Wel ‘grappig’ om te vermelden dat onze kids deze avond niet aten (de een had buikgriep en de ander lustte ineens geen pannenkoeken).

Er wordt ook lekker geborreld natuurlijk!

En soms werd er naast bestellen, bbq en uiteten (bij pizzaria en pannanekoekenhuis) ook echt gekookt. Al moet ik bekennen dat ik dat niet was. Dat liet ik lekker over aan de mannen ;)

Vakantie in NL: ‘s avonds door de regen nog even een ijsje scoren

Pita shoarma. Altijd goed.

We gingen ook een dagje naar Hellendoorn. Een super leuk park, ook voor de kindjes onder 1.20 m. En hier at ik voor het eerst een magnum double caramel. Zo lekker!

En op de terugweg naar de camping gingen we nog even langs de gele M.

En de ene minuut dat ik wel kookte is toch nog vastgelegd ;) Ik mocht de nacho’s aan het nachopannetje toevoegen.

Yum!

En dit is ook zo lekker: een beschuitje met chocopasta (Nutella) en aardbeien. Het is net een gebakje!

IJsje.

En nog even een familiefoto als afsluiter ;)

Home sweet home, en dan eten wij heel graag Hollandse pot. Aardappelen met bloemkool en een gehaktbal in dit geval.

En ik geniet ook weer van mijn normale ontbijtje: kwark met granola

Op naar een verjaardag van onze neefjes. Mijn schoonzusje zette allemaal lekkers van BrendaKookt op tafel, zo leuk! Lasagne alla bolognese, caprese (met of zonder ham) en de vierkazenpasta. Je ziet ook nog een goulash op de foto, maar dit is een heel lekker  (geheim)familierecept. Niet van mijn familie overigens ;)

Na een paar dagen thuis opruimen en schoonmaken ging ik met Joost samen nog een nachtje naar Den Haag. We verbleven op uitnodiging in het nieuwe VOCO hotel, een prachtig hotel dat midden in het centrum van Den Haag te vinden is. Na een rondje Binnenhof en stad lunchte we bij Restaurant Palmette.

‘s Avonds schoven we op uitnodiging aan bij het restaurant van het VOCO hotel, Botanica. Hier hebben we heerlijk gegeten.

Als afsluiter genoten va in een cocktail in de cocktailbar. 

Op de terugweg reden we langs het strand van Noordwijk. Bij Witsand konden we gelukkig heel fijn binnen zitten. Al is het natuurlijk nog fijner om met goed weer buiten te zitten.

Ik nam de Happy Fish Sandwich.

#genieten

Met de meiden gingen we een dagje naar Sprookjeswonderland. Voor Corona hadden we altijd een seizoenskaart en ik moet zeggen dat ik dat wel mis, dit was pas de eerst keer dat we er dit seizoen waren.

En een afsluiter met een avondje pizzarette bij familie.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Marjon (Uitgelezen) 6 september 2021 om 10:24

    Mmm, wat een lekkere dingen komen er voorbij… ja ook van de snackbar is het lekker eten. Wij doen ook wat makkelijker op de camping en als je dan thuis bent, kan je die gewone dingen ook weer zo waarderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *