Ga naar de inhoud

Aan tafel #1

aan tafel met brenda kookt

De afgelopen week was er weinig tijd (en zin) om uitgebreid te koken en foto’s voor mijn blog te maken.  We hebben redelijk standaard gegeten. Toch wil ik je laten zien wat er bij ons op tafel stond, zodat je misschien ideetjes op kunt doen. Ik zeg: aan tafel!

Zaterdag: nasi met zelfgemaakte loempia’s. Lekker met ham en kip, en makkelijk in te vriezen. Zo kan je de volgende keer ook weer genieten van heerlijke loempia’s.

Zondag: aten we de laatste blueberry muffins en zelfgemaakte tomatensoep met heerlijk knoflookbrood
Recept van knoflookbrood volgt binnenkort! 

Maandag: ging ik plukken en koken met NEFF, ‘s avonds at ik thuis een kleine portie boerenkool met worst, lekker Hollands!.

Dinsdag: at ik bij mijn schoonmoeder. De sperziebonenschotel stond op tafel samen met een ovenschotel met courgette. Ovenschotels en stamppotten doen het bij ons altijd goed!

Woensdag: Italiaanse gehaktballen in zelfgemaakte tomatensaus met spaghetti (recept van Karin).

Donderdag: Roerbakgroenten met aardappelschijfjes. Daarbij kibbeling van de visboer.

Vrijdag: Super lekkere rode kool met aardappelen en een boomstammetje.
Deze rode kool gaan we zeker vaker eten! Het recept van de rode kool zal ik ook op mijn blog plaatsen.

Op dit moment staat er een stoofpotje op het vuur. Dat wordt weer genieten vanavond!

Fijne zondag!

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op