Bugles vultip: Ananascrème
Bewaren
Ik ben niet vies van een lekker chippie. Ik eet eigenlijk nooit snoep (wel chocolade) maar ik ben gek op chips. Vooral in het weekend vind ik het een echte traktatie. Een van mijn favoriete soorten chips zijn Bugles, in de variant Nacho Cheese. En daarom vond ik het helemaal niet erg dat de makers van Bugles mij vroegen om mijn vultip met jullie te delen.
Het is extra lekker om de Bugles chips niet ‘kaal’ te eten maar te vullen met een lekker mengsel. Want daar zijn de hoedjes-chipjes super goed voor geschikt. Nee Bugles chips dip je niet in de saus, maar vul je met iets lekkers.
Wat is jullie favoriete Bugles vultip? Persoonlijk vind ik Bugles chips met smeerkaas altijd goed. En als ik eens iets anders wil dan ga ik voor een frisse vulling, zoals deze ananascrème. De ananascrème is een mengsel van monchou met ananas, walnoot en kerrie. Een lekkere hartige frisse vulling die niet alleen lekker is bij de Bugles chips maar ook op een toastje of stokbroodje.
Bugles vultip: Ananascrème
Bereidingstijd 10 minuten
Ingrediënten:
- 1 pakje monchou verse roomkaas
- 2 schijven ananas
- 5 halve walnoten
- 1/4 tl kerriepoeder
Bereiding:
Snijd de ananas in fijne stukjes en hak de walnoten.
Roer de monchou met een vork los. Roer de ananas, walnoten en kerriepoeder door de monchou.
Serveer de ananascrème met Bugles chips.
Neem een kijkje op Bugles.nl voor meer lekkere vultips! En vergeet jouw favoriete vultip niet te delen via #buglesvultip
Dit artikel is een samenwerking met de makers van Bugles, lees mijn disclaimer