Foodfoto’s #2 – Juli 2017 02
Bewaren
De afgelopen weken vierde ik geen vakantie, maar was ik hard aan het werk om later deze zomer ook lekker vrij te kunnen zijn. Zo opende ik onder andere mijn eigen winkel!
Maar naast het werken is er erg lekker gegeten, en zijn er meerdere feestjes gevierd. Kijk mee naar mijn foodfoto’s van de afgelopen twee weken.
SJIPS in de oven! Ik testte de verse SJIPS van Quik’s. Heel handig (en lekker) want hiermee kun je heel eenvoudig thuis zelf chips bakken. Dit kan in de oven, airfryer of frituur.
En dit is het resultaat, de SJIPS is verkrijgbaar in drie smaken. Ik vond de SJIPS erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Al vond ik de SJIPS uit de Airfryer krokanter (en dus lekkerder) dan die uit de oven.
Quik’s SJIPS is op dit moment verkrijgbaar bij Hoogvliet supermarkten, Hanos en Van der Valk Versmarkt.
Yes, mijn eigen winkel is geopend! Naast mijn kookboek heb ik ook handige planners gemaakt die ik in de winkel verkoop. (handig om de boodschappenplanner mee te nemen op vakantie!) Klik hier om mijn winkel te bekijken en een bestelling te plaatsen.
Tegenwoordig sta ik zo in de keuken, met een klein aapje naast me. Ze vindt het zo leuk om ‘mee te helpen’. En stiekem stopt ze alles wat ze kan grijpen in d’r mond om te proeven. Hier de hapjes die ik voor onze housewarming maakte, maar van rauwe aardappelen en ui (nog in de schil) neemt ze het liefst ook een hapje.
Alles staat klaar voor onze housewarming! Dit is de bar.
En hier sta ik in de keuken. Het bakken van gehaktballetjes is een serieuze zaak.
Zo leuk om eens een feestje in de tuin te vieren. Wij zijn allemaal in de winter jarig, nu stonden we heerlijk buiten.
We vieren 11 jaar liefde! Met zijn drietjes gingen we even naar sprookjeswonderland en daarna eten bij Onder de wester in Enkhuizen, om te proosten op onze 11-jaar verkering.
En ik at hele lekkere mosselen.
En toe een ijsje van Vivaldi.
Sundaybreakfast, wat een feest!
En hier lunchte ik tijdens een werkdag in de tuin. Vaak lunch ik even snel achter de laptop, nu besloot ik er eens goed voor te gaan zitten. Ik bakte een omelet die ik belegde met roomkaas, zalm, avocado, tomaatjes en rucola.
En hier at ik een bordje vol met foodpost. Opperdoezer ronde, bimi van de Krommeleek en vega burgers van Garden Gourmet.
En ik doe boodschappen, met mijn boodschappenplanner natuurlijk 🙂
LIFE HACK: de muntjes van ijssalon Vivaldi passen ook in het winkelwagentje!
We aten de taco bowl, recept van mijn blog bekijk je hier.
Van link naar rechts, van boven naar beneden: Zo hoort het er uit te zien volgens het recept. Zijn bordje, haar bordje en die van mij in real life…
Een bezoekje aan de Intratuin met mijn kleine moppie maakt hongerig en dus gingen we even lekker lunchen. Bij Intratuin in Heerhugowaard kan dat heel erg goed moet ik zeggen.. #tip
En we namen een toetje toe, waar iemand al van de besjes gesnoept heeft.
Op een heerlijke zaterdag vierden we de verjaardag van vriendinnetje Roos: varen door de grachten van Amsterdam en daarna BBQ.
En zondag was dit zo’n beetje mijn ontbijt. Fem had een playdate met 7 andere kids van haar leeftijd. Hectisch en gezellig zullen we maar zeggen 😉
En daarna deden we wat je op een zondag hoort te doen: zo min mogelijk.