Ga naar de inhoud

Foodfoto’s #65 | Voor het eerst mijn kookboek in handen!

Gezelligheid, lekkers en een nieuw boek. Zo kan ik deze foodfoto’s wel omschrijven. Alle feestdagen komen voorbij en ik had voor het eerst mijn nieuwe kookboek in handen!

Kijk snel mee!

Zoals je ziet ben ik al lekker aan het kerstkoken voor jullie. Dit is een super lekker kerstbrood. Het recept deel ik in december met jullie zodat jullie hier ook van kunnen genieten tijdens het kerstontbijt.

En voor Oud & Nieuw staat er ook een feestelijk hapje op de foto.

Yum, tapas!  Vrienden kwamen bij ons eten en ik wilde tapas bestellen. Uiteindelijk heb ik het toch maar zelf gemaakt. Deels. De uienringen en zoete aardappelfriet komen bijvoorbeeld gewoon uit de diepvries van de supermarkt. Ook maakte ik ene paar super lekkere receptjes die ik in het nieuwe jaar met jullie ga delen. De sinterklaas- en kerstrecepten hebben even voorrang..

Dit is zo lekker: kip met mango. Ik eet het op een boterham met Hüttenkäse.

Ik ga nog even door in het kipthema, met een digitaal ‘Onze Kip’ evenement. Met alles over kip.  Het ging o.a. over duurzaamheid, maar ook kwam naar voren hoe zonde het is dat we in Nederland niet de hele kip eten. Ik moet zeggen dat ik hier ook deels schuldig aan ben. Ik koop meestal kipfilet. Tijd om daar verandering in te brengen!

11 november is de dag… in ons fijne straatje hebben we toch Sint Maarten kunnen vieren. De buren hadden buiten bijna allemaal wat lekkers klaarstaan voor de kids. En ik ook voor de buurtkindjes

Sushi! Deze keer van visspecialist Steur, een aanrader! Fijn ook dat je hier per stukje koopt en dus eenvoudig alle smaken sushi kunt proeven.

Alle feestdagen komen aan bod in deze editie van de Roodfoto’s. Sinterklaas ontbrak nog, maar vieren we volop bij ons thuis. Met de meiden bakte ik de dag van de intocht de sinterklaaskoeken. Ze zijn zo lekker! En je kunt van het deeg ook gemakkelijk kleinere koekjes of kruidnoten van maken. Klik hier voor het recept. 

Pizza met salami, truffel en champignons. Zo lekker! Als ik pizza deel krijg ik altijd veel vragen, in dit artikel vind je waarschijnlijk je antwoord 🙂

Dit is een ovenschotel, en die is zo lekker! Ik heb het inmiddels al drie keer gemaakt, en het recept deel ik donderdag met jullie hier op de blog 🙂 

Dit is een gouwe ouwe van de site. Sperziebonen met hamblokjes, we eten dit nog regelmatig als makkelijke maaltijd.

Yess daar is hij, vers van de pers! We hebben er even op moeten wachten, maar Makkelijk & Snel heb ik hier eindelijk voor het eerst in handen! Het is zo tof om hem voor het eerst in handen te hebben!

Alle bestellingen die via mijn webshop zijn gedaan zijn nog voor het weekend verzonden. Als het goed is heeft iedereen hem uiterlijk vandaag in huis. Alle bestellingen die vanaf nu worden gedaan worden binnen 36 uur verzonden.

Feestlunch met mijn meiden, omdat mijn boek er was! Ze zijn gek op croissantjes 😉

En daarna dook ik direct de keuken in om uit Makkelijk & Snel te koken. Onze ouders kwamen eten, daarvoor maakte ik 5 recepten uit het boek. Eentje als voorgerecht, 3 hoofdgerecht en het toetje van de cover. Zo lekker!

Een dolle avond met de meiden, op afstand. In groepjes zaten we verspreid over 5 adressen en deden we een quiz samen. En daar hoort natuurlijk ook lekkers bij, en wijn.

Zoete aardappelfriet met truffelmayo. Zo lekker! Voor echte krokante zoete aardappelfriet gebruik ik de zoete aardappelfriet uit de diepvries. (bv van Jumbo)

HappyLunchtime met een restje salade, recept staat in mijn nieuwe boek Makkelijk & Snel!

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op